Nokia 5800 Xpress Music t-mobile?

poruka: 37
|
čitano: 6.604
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Nokia 5800 Xpress Music t-mobile?
DamageHigh kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
cuspajz kaže...
Isplati se. I onda nakon 6 mjeseci pređeš na i150

Jel to znaći sada dam 898kn plaćam prvih 6 mjeseci 150 i kada bi trebao 300 ja odem na 150 i opet plaćam 150?

Da, kolko sam ja čuo to se može..

Pa ako je tako odmah kad dođe stari kuć odma mu nabijem na nos da se ide po iPhone viidit ču čak danas da se ode po njega! i jel ide u njega ako je na iTarifi kartica na bonove? mislim T-Mobile kartica na bonove? i stara svejedno nezna mob na touch koristit i nejde na net pa oni gigabajti što će biti s njima? oće oni odlaziti u bodove?

P.S Mjenjam mišljenje o iPhone da ga mrzim!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skyp
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 16:26 (Mato_Ivanovac).
16 godina
neaktivan

nazovi korisnicki servis t-mobilea jer ja nisam siguran da ce moci promijeniti ugovor nakon 6 mjeseci,zapravo gotovo sam siguran da je to nemoguce!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...

nazovi korisnicki servis t-mobilea jer ja nisam siguran da ce moci promijeniti ugovor nakon 6 mjeseci,zapravo gotovo sam siguran da je to nemoguce!

Ja mislim da je moja stara s Flex 300 u roku od 5 mjeseci prešla na 150

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skyp
15 godina
Mato_Ivanovac kaže...
stevan94 kaže...

Mislim da nećeš moći prijeći na nižu tarifu ako potpišeš ugovor za vrijeme trajanja te akcije gdje se plaća pola iznosa.Nisu ni ovi iz T-mobilea sisali veslo.

16 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
stevan94 kaže...

Mislim da nećeš moći prijeći na nižu tarifu ako potpišeš ugovor za vrijeme trajanja te akcije gdje se plaća pola iznosa.Nisu ni ovi iz T-mobilea sisali veslo.

Možeš. To ću ja napravit. Meni je lik reko da se mogu prebacit u roku od 6 mjeseci.

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 399kn
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...
ja,vrba kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
stevan94 kaže...

Možeš. To ću ja napravit. Meni je lik reko da se mogu prebacit u roku od 6 mjeseci.

E onda ajmo po iPhone! hehe

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr
15 godina
protjeran

Naravno da se moze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice