Nokia 5800 XM - problem, stalno se restartira

poruka: 13
|
čitano: 3.932
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM - problem, stalno se restartira
Evo imam u zadnje vrijeme probleme sa Nokiom.. nosio sam je na popravak tj imam garanciju, problem je bio stalno gašenje mobitela u džepu ili u ruci, i odvojen desni dio skroz gore.. ugl to je popravljeno i nema više toga gašenja,ali eto nakon nošenja mobitela, sad se počeo restartirati, nikad se još nije restartirao svakih 5 minuta, i sad je to sve počelo nakon servisa! Neznam zašto.. al sve mi već ide na živce.. :S Pokušao sam staviti 52.0.007 od Balcan Red.. pa onda Xtension Legacy 1.0 ali stalno se restartira nakon nekih 10 minuta korištenja.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Nokia 5800 XM - problem, stalno se restartira
pa nosi ga opet na servis
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
A nosim ga 100 % u ponedjeljak... al eto samo reko da znam, u slučaju da je netko već imao problem kako je riješen, sad opet tjedan il 2 tjedna čekanja dok to naprave.. samo ovaj put se nadam da će sve napokon valjat
16 godina
moderator
očito su nešto shebali na servisu i tu je problem
14 godina
neaktivan
Pa i ja mislim.. al stvarno 2 tjedna čekanja mobitela i onda opet neko sr***! Za popiz***. Šta da onda sad točno sve navedem tamo, jer ona tamo zapiše koji su problemi? Promjenili su dio kučišta i pojačali spojeve neke na bateriji tako da sad više nemam problema što se tiče gašenja.
16 godina
moderator
pa navedi sve kako je...

a to čekanje od 2 tjedna je čista lijenost servisera...
14 godina
neaktivan
ok tako će i bit.. :D
jedva čekam samo da te sve probleme riješim.. i odma u oglasnik mobitel.. !
16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

2 tjedna je milina za službeni servis. Ljudi čekaju po mjesec dana!!

Doduše, u servisu (privatni obrt) gdje sam ja radio za tjedan dana je mob već kod mušterije.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
moderator
vexx5555 kaže...
XXX-Man kaže...

2 tjedna je milina za službeni servis. Ljudi čekaju po mjesec dana!!

Doduše, u servisu (privatni obrt) gdje sam ja radio za tjedan dana je mob već kod mušterije.

znam...

ja sam radio u firmi koja je imala i servis mobitela i nijedan nije bio duže od 3 dana kod nas, osim u specijalnim slučajevima kad nije nikako bilo moguće nabaviti potrebni dio, što se jako rijetko događalo

16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...
znam...

ja sam radio u firmi koja je imala i servis mobitela i nijedan nije bio duže od 3 dana kod nas, osim u specijalnim slučajevima kad nije nikako bilo moguće nabaviti potrebni dio, što se jako rijetko događalo

Mi smo imali uvijek gužvu jer nismo popravljali samo mobitele već i drugu elektroniku-TV,radije, DVD playere, linije,auto elektroniku, telefone, pojačala....

U najboljem slučaju 3 čovjeka su istovremeno radila na mobitelima (najčešće samo 2). {#} I još smo morali zaprimati uređaje od mušterija.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
moderator
vexx5555 kaže...

Mi smo imali uvijek gužvu jer nismo popravljali samo mobitele već i drugu elektroniku-TV,radije, DVD playere, linije,auto elektroniku, telefone, pojačala....

U najboljem slučaju 3 čovjeka su istovremeno radila na mobitelima (najčešće samo 2). {#} I još smo morali zaprimati uređaje od mušterija.

eto vidiš, znači da bi u službenom servisu trebali bit prije gotovi...ali neda se njima...

16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

eto vidiš, znači da bi u službenom servisu trebali bit prije gotovi...ali neda se njima...

Da ima plaća ovisi o popravljenim uređajima da vidiš kako bi bili brzi. {#}

Ali kažem 2 tjedan je mila majka naspram mjesec dana kako neki čekaju.

14 godina
neaktivan
onda ti je stavljen krivi softver, nema bit sta drugo...i taj problem je iritirajuci jer prekida pozive, poruke dok pises i ostale stvari. greska njih u servisu :))
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice