NOKIA 5230 crne vodoravne crte na ekranu

poruka: 15
|
čitano: 8.892
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

MOLIM AKO MI NETKO MOŽE POMOČI OKO OVOG PROBLEMA.IMAM MOBITEL NOKIU 5230 KUPLJEN PRIJE OTPRILIKE 5 MJ. U TELE2 CENTRU. PRIJE 3 MJESECA SU MI SE POĆELE POJAVLJIVATI CRNE CRTE NA DNU EKRANA OKO 5 MILIMETARA DEBLJINE RASPONA,A JUČER NAKON ŠTO JE BLOKIRAO POVEĆALO SE NA MALO JAČE OD 1cm. ZAUZIMA OKO 1/5 EKRANA DOVOLJNO DA NEVIDIM NEKA SLOVA I ZNAKOVE NA TIPKOVNICI.A TO BLOKIRANJE SE DOGAĐA DOSTA DUGO I SKORO SVAKI DAN.NA EKRANU SE POJAVI CRNA PODLOGA I SAMO SE UGASI..MOLIM SAVJET AKO NETKO ZNA U ČEMU BI MOGAO BITI PROBLEM.HVALA

0 0 hvala 0
15 godina
RE: NOKIA 5230 crne vodoravne crte na ekranu

mislim da je to neki softwerski problem posto imas garanciju nosi mobitel kod njih pa nek oni to rijesavaju! naravno ako ti nije pao u vodu jel ce to skuzit odmah...

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan

IMAM JOS GARANCIJU I NIJE PAO U VODU.A SAD STA MISLIS DALI BI MOGAO BITI VIRUS SA INTERNETA POSTO NEMAM NIKAKAV ANTIVIRUS(DALI BI MOGLI BITI TAKVI PROBLEMI SAMO ZBOG VIRUSA).JEL BI MI GARANCIJA TO POKRILA?

16 godina

Mozda je tvoja nokia dobila udarac na podrucju ekrana osjetljivog na dodir..

Razmisli kome si mob davao, ili jel ti ispao ili tak nest

Google IS your friend!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

NISAM NIKOM DAVALA,A STO SE TICE PADANJA{#} A VALJD NECE SKUZITI TAMO U SERVISU.

15 godina
neaktivan
dada23 kaže...

NISAM NIKOM DAVALA,A STO SE TICE PADANJA{#} A VALJD NECE SKUZITI TAMO U SERVISU.

oo itekako da ce skuziti , mozes se pozdraviti sa garancijom ..

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina
dada23 kaže...

Molim te nederi SEEEE!! Caps lock off...{#}

17 godina
Naravno da ćeš otići u servis ako imaš garanciju, i zanijekati sve što te budu pitali. Vrijedi pokušati! :)
totus mundus agit histrionem
15 godina

Naravno ali ako je pao u vodu to se odmah vidi! ako je pao na zemlju jos ajde nekako! ali u vodu odmah najlakse po indikatorima koji pocrvene i naravno po koroziji koja nastane od vode...

Edit: virus nije ali ako hoces skeniraj komp sa besplatnim antivirusom tipa avast i Malwarebytes' Anti-Malware

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 20:13 (CroVandal).
14 godina
neaktivan

A jbg.A pošto je poravak?AL JA IPAK MISLIM DA JE NEST DRUGO POSTO MI JE ISPAO PROSLI MJESEC,I NIJE NEST JAKO A PROBLEM SE RANIJE POJAVIO,OD TADA SE MALO POGORSALO...A PROBAT CU PA VIDJETI,SAMO GLEDAM DA MI SKROZ NE RIKNE DO PONEDJELJKA,CULA SAM DA OD TIH CRTA ZNA TOTALNO BLOKIRATI.

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Naravno ali ako je pao u vodu to se odmah vidi! ako je pao na zemlju jos ajde nekako! ali u vodu odmah najlakse po indikatorima koji pocrvene i naravno po koroziji koja nastane od vode...

Edit: virus nije ali ako hoces skeniraj komp sa besplatnim antivirusom tipa avast i Malwarebytes' Anti-Malware

Dajte ljudi nebudite smjesni kakvi virusi ?!

Sto se tice udaraca , kakav god bio kuzi se i svaki ima svoju stetu ..

Ako je pao u vodu , na maticnoj se sve vidi mozes odma prodat mob u djelove ..

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina

Vidi sta sam napisao virus nije a posto nema kako kaze antivirus neka si nabavi uspit :-)

Znam da se vidi ali kakve stvari su prolazile na garanciji da je to strasno ako ima nista ju nekosta da proba... ali ako je otisao display njezinom krivicom neznam dali se to isplati popravljat i koliko kosta! mozda bimbo ili vex znaju! i da molim te nemoj pisati velikim stampanim slovima...

14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
dada23 kaže...

Molim te nederi SEEEE!! Caps lock off...{#}

Ma ne derem se hehe,pisem preko moba(koji i nije bas za forum,tj. u pisem na pamet(ne vidim slova ) ugl komplicirano za objasnit. pa eto sorry :)

15 godina

nema problema. lol pises preko tog mobitela na kojem se pola svari nevidi onda se ispricavam sto sam ista rekao {#}

14 godina
neaktivan

hhh no problem. :D{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice