Nokia 2760 tipkovnica zakljucana

poruka: 10
|
čitano: 3.102
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Znaci ovak ljudi, od cure sestra mi ima nokiu 2760... jedna je postavila lozinku tak da nije ova druga mogla u menu i poruke itd. ugl. ova druga je pol dana utipkavala kodove, jer je mislila da ce otvoriti mob... i sad kad je htela ova otvoriti s pravim kodom, onda se vise nije htjelo niti s tim pravim kodom...

zna mozda ko od vas kak da rijesim ovaj problem? nema veze ak treba restarta mob i da se izgube svi podaci, samo da se slozim cim prije... ima mozda koja lozinka da sve otkljucava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koliko ja znam ako se više puta promaši šifra i oda se upiše prava,neće se otključati.ne diraj ništa i onda probaj sa pravom šifrom

amd duron 800 mhz,320 mb RAM,nvidia mx/mx 400-vrti crysis i GTA 4 max grafika sa 30-35 fps-naravno na YOUTUBE

0 0 hvala 0
16 godina

probale su sa pravom sifrom, ali vise nece...

i sad neznamo kaj da napravimo... mozda ima neka univerzalna?? xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nema... moraš ga pustiti bez diranja mislim da je rok pola sata i onda ukucati pravu...

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ugrađena šifra je 12345,al kada se promini ne može se vratiti.tipkovnica se mora otključati sa pravom šifrom ako 10-15 min prije nije upisana šifra,inače treba na servis

amd duron 800 mhz,320 mb RAM,nvidia mx/mx 400-vrti crysis i GTA 4 max grafika sa 30-35 fps-naravno na YOUTUBE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 2760 tipkovnica zakljucana
pod009 kaže...

ugrađena šifra je 12345,al kada se promini ne može se vratiti.tipkovnica se mora otključati sa pravom šifrom ako 10-15 min prije nije upisana šifra,inače treba na servis

Ma netreba na servis... imao sam i ja taj problem... samo pusti mobitel na pola sata/sat i probaj onda ;)
Kublach
16 godina

ok decki tnx na pomoci..

kolko bi trebalo ovima u servisu da to sloze? pretpostavljam da nekih 10 min najvise... ha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 2760 tipkovnica zakljucana
Blade18 kaže...

probale su sa pravom sifrom, ali vise nece...

i sad neznamo kaj da napravimo... mozda ima neka univerzalna?? xD

nemoj dirat mobitel cca 10min, i onda ukucaj odmah pravu sifru i radit ce 100%
celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji
17 godina
neaktivan

evo rečeno ti je:20 minuta ga pusti na miru i upiši pravu šifru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja imam nokiu 5220 i zakljucala mi se tipkovnica...ostavila sam ga ugasenog 2 i pol sata upalila i opet ne radi sifra...neznam sta da radim vise

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice