Imam doma nou h40 i uopće nisam zadovoljna s njim. kupila sam ga krajem 2014.godine i nakon samo mjesec dana isao je na servis u kojem su mi mijenjali cijeli unutarnji dio mobitela(neku antenu) jer nije uopće nigdje imao signala, i stalno je bio na bez mreže. prvo su me uvjeravali da je to do mog operatera na kraju je ipak ispalo da je do mobitela. onda je sve funkcioniralo još jedno mjesec dva dana i onda je počeo sam skidat neke aplikacije, reklame, i nakupio je viruse. tada su mi ga resetirali i nadogradili novi softver. onda je opet radio mjesec dana pa se sam isljključio, pojeo sve što je bilo na mobitelu i vratio na tvorničke postavke te opet zavrsio na nadogradnji softvera. bio je na nadogradnji 5 puta. u 12 mjesecu 2015.godine mi nitko nije mogao poslat poruku pa je opet bio na stavljanju novog softvera. prije 3 tjedna je došao sa servira u koprivnici jer sam podnjela prigovor, jer se nije htio puniti, tj.punjenjem mu se smanjivala baterija. rekli su mi da sam ga sama oštetila(mehanički utor mobitela) i platila sam 200 kn za popravak. nakon popravka mobitel ponovno skida sam aplikacije, umjesto telefon pise TEKEFON, umjesto traženje piše TRŽENJE. u međuvremenu je moja mama kupila nou mg12 koji je nakon mjesec dana završio na popravku jer se sam počeo gasit. isto obrazloženje, SOFTVER.
bjezite što dalje od tog dućana i od te marke, jer mobiteli su loše naapravljeni.
nikakvo dobro iskustvo sa servisom ni dućanom.