NOA H5 hangar 18

poruka: 40
|
čitano: 60.735
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
NOA H5 hangar 18

Imam doma nou h40 i uopće nisam zadovoljna s njim. kupila sam ga krajem 2014.godine i nakon samo mjesec dana isao je na servis u kojem su mi mijenjali cijeli unutarnji dio mobitela(neku antenu) jer nije uopće nigdje imao signala, i stalno je bio na bez mreže. prvo su me uvjeravali da je to do mog operatera na kraju je ipak ispalo da je do mobitela. onda je sve funkcioniralo još jedno mjesec dva dana i onda je počeo sam skidat neke aplikacije, reklame, i nakupio je viruse. tada su mi ga resetirali i nadogradili novi softver. onda je opet radio mjesec dana pa se sam isljključio, pojeo sve što je bilo na mobitelu i vratio na tvorničke postavke te opet zavrsio na nadogradnji softvera. bio je na nadogradnji 5 puta. u 12 mjesecu 2015.godine mi nitko nije mogao poslat poruku pa je opet bio na stavljanju novog softvera. prije 3 tjedna je došao sa servira u koprivnici jer sam podnjela prigovor, jer se nije htio puniti, tj.punjenjem mu se smanjivala baterija. rekli su mi da sam ga sama oštetila(mehanički utor mobitela) i platila sam 200 kn za popravak. nakon popravka mobitel ponovno skida sam aplikacije, umjesto telefon pise TEKEFON, umjesto traženje piše TRŽENJE. u međuvremenu je moja mama kupila nou mg12 koji je nakon mjesec dana završio na popravku jer se sam počeo gasit. isto obrazloženje, SOFTVER.

bjezite što dalje od tog dućana i od te marke, jer mobiteli su loše naapravljeni.

nikakvo dobro iskustvo sa servisom ni dućanom.

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
NOA Hammer se

naime ja imam noa hammer se model ili kak sam našo na youtube blackview bv 5000 i iskreno zadovoljan sam mobitelom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NOA H5 hangar 18

Evo koristim NOA H5 već godinu dana.Nit jedan problem nisam imao...plus kaj ima 3 godine garancije(danas je 2)..Naravno da mobitel nije za igranje zahtjevnih igara,ali za svakodnevnu upotrebu je sasvim ok.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
NOA H5 hangar 18

Ja sam kupio NOA Hummer SE staru 4 mjeseca, pod garancijom i sve ostalo, čovjek ju platio 1.500 kuna, meni je prodao za 500 kn...rekoh, super sam prošao jer mob je kao otporan na prašinu , udarce i tako to jer mi zbog posla takav treba. No, nakon što mi je sa nepinih 20 cm visine pao na tepih !!! ekran se smrskao , ali doslovno... I šta sada, popravak je 550 kuna, to mi je preskupo , mobitel stoji..

Prvi sam put kupio nešto što je van nekih normalnih brendova ali definitivno i zadnji.

wiper2000

0 0 hvala 0
14 godina
NOA H5 hangar 18

Najbolje je na njušci uzeti Z1 do 650-700kn ili Z2 do 1000kn,hebo kineze uzmite brand i imat ćete i podršku i kvalitetu.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: NOA H5 hangar 18

Uzeo sam Z1 compacta za 600 kuna na njuškalu sa još pola godine garancije. To je telefon a ne ovei poluproizvodi.

wiper2000
14 godina
NOA H5 hangar 18

Odlući se što si uzeo? Nou ili Xperiu,post iznad mog veliš noa a post ispod mog veliš xperia rofl.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
NOA H5 hangar 18

Da, radi se doslovno o smeću. Od dve dobijene Noe od tele2 ni jedna više ne radi nakon 6 mjeseci. 

0 0 hvala 0
9 godina
Re: NOA H5 hangar 18
Da ste se malo informirali znali bi i bez kupovine da je noa poluproizvod i da ju nema smisla svrstavati sa xiaomijem, letv, oneplus i ostalima..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
NOA H5 hangar 18

Oni i dalje posluju samo zato što nije velik broj hrvata informatički pismen pa vide da je jeftiniji od Samsunga i misle odmah ako je "hrvatski proizvod" da je dobar i jer su zakupili prostore u trgovačkim centrima gdje je velika fluktuacija ljudi.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice