Nedostaci novog iPhonea?

poruka: 49
|
čitano: 8.282
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Nedostaci novog iPhonea?
Psiho246 kaže...

Po tebi bi znaci trebao kupiti 17 vrsta mobitela, svaki koristiti mjesecima i onda odabrati jedan sa dobrim ekranom?

Ti nikada nisi kupovao monitor?

Mi ne raspravljamo o tome kolko bi vrsta mobitela,nego o ekranu HTC VS IPHONE!Na moj post da Iphone ima bolji ekran nego HTC ti si se ukljucio sa postom da skoro svi HTC mobiteli imaju bolji ekran od Iphone a HTC nikada nisi imao...

16 godina
neaktivan
Nedostaci novog iPhonea?

iphone ima najbolji touchscreen ali ne i ekran.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RoTT kaže...
Psiho246 kaže...

Po tebi bi znaci trebao kupiti 17 vrsta mobitela, svaki koristiti mjesecima i onda odabrati jedan sa dobrim ekranom?

Mi ne raspravljamo o tome kolko bi vrsta mobitela,nego o ekranu HTC VS IPHONE!Na moj post da Iphone ima bolji ekran nego HTC ti si se ukljucio sa postom da skoro svi HTC mobiteli imaju bolji ekran od Iphone a HTC nikada nisi imao...

Zasto nisi citira ostatak posta, jesam ti lijepo objasnio kako mozes vidjeti kvalitetu ekrana bez da gledas u njega i dao sam ti primjere sa stranice GSMarena.

Ako se ovako retardirano mislis ponasati na forumu, pripremi se na to da ti ja necu biti jedini koji ce ti prestati odgovarati na postove.

Takoder, mogao bi pripaziti na to koga nazivas glupim, pogotovo kad pises ovakve postove.

Ja se osobno nisam uvrijedio niti sam te prijavio jer si mi smijesan, al sad si vec naporan... ;)

Pozdrav!

- Psiho246
17 godina
luka_cro kaže...

iphone ima najbolji touchscreen ali ne i ekran.

Tako je.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
RoTT kaže...
logic kaže...

A ove iz buducnost isprobavas kako genijalac? Citiram te "Hahahaha kada ce HTC imati bolji ekran od Iphonea?Nikada."

To je pretpostavka a i tako ce biti...

Samo sad ti pocno o SE X10...

S tobom necu nista poceti. Ti si pokazao ko si i sta si.

17 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Jedini trenutacni nedostatak 4G ajfona je taj sto   jos nije izasao...

A ti RoTT... :)))) Ne lupetaj :)

A kad izađe, onda možemo o nedostatcima nadugo i naširoko do locka  Izlanuo se

P.S. Nemoj ovako pisati, ja pročitao  "4Gajfona"

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
Mila kura si planina kaže...
Dom031 kaže...

u ponedjeljak je WWDC i predstavljanje novog iPhonea

To ovaj sljedeći ponedjeljak ili tek onaj tamo krajem mjeseca?

Da ovaj ponedjeljak (07.06.)

17 godina
neaktivan

Kao prvo trebalo bi ukinuti da netko tko je tu 3 tjedna moze pokrenuti novu temu, a akoj htio ponovno uspoređivanje iPhonea i bilo ceg drugo mogao je pogledati samo pod forum mobitel, mislim da u svakoj temi se spominju mane Iphonea, ja ne tvrdim da je Iphone najbolji mobitel, ali zasigurno kada bi nabrajali prednosti bio najbolji. Ekran daleko je najbolji adut, sto bas ekran sto TS, ne znam mob koji ima ovo protiv grebanja i ostalo :)

Odsada smo Real i ja jedno!
17 godina
neaktivan

Koje protiv grebanja? Mialia ovo Scratch-resistant surface? To imaju SE X10 a vjerovatno i drugi modeli ali mi se neda traziti sad.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Koje protiv grebanja? Mialia ovo Scratch-resistant surface? To imaju SE X10 a vjerovatno i drugi modeli ali mi se neda traziti sad.

Da, to. Koristim dosta dugo vec iPhone, a prosli tjedan sam ima HTC u rukama.. nije to to..

17 godina
Kruno_21 kaže...
logic kaže...

Da, to. Koristim dosta dugo vec iPhone, a prosli tjedan sam ima HTC u rukama.. nije to to..

HTC ima jako puno modela i nisu svi vrhunski. Ne mozes ravnati HTC vs iPhone, mozes ravnati neki model HTC-a vs. iPhone.

Tak mozes reci: "Imao sam Nokiu (3310) u rukama i iPhone je jednostavno bolji".

Mislim, mozda si ti imao neku mrcinu od HTC-a u rukama, ali sam napominjem da se tak inace ne govori. :P

- Psiho246
15 godina
protjeran
Nedostaci novog iPhonea?

Otvorim temu u nadi da će biti razgovora o nedostacima iphonea 3gs. iako imam iphone i obozavam ga ima stvari za malo isprat usta, je li :-)

a kad tamo, tema o, pazi sad, nedostacima uredaja koji prakticki ni ne postoji!! Nitko ga (sa 100%tnom sigurnoscu) jos nije ni vidio, a mi bi ovdje trebali raspravljati sto na njemu ne valja. Ova tema moze posluziti samo kao generator za medusobno prepucavanje, ironicno, ne zbog nedostataka mobitela koji ne postoji, nego offtopica... legendarno! :-D

edit: zabrazdili ste ljudi u offtopic zestoko, a to samo svade potice. Teme je (iako blesava) jedna, a neki se svade oko scratch resistance surface-a (koji postoji), da li je bolji iphone ili, paz' sad, neimenovani HTC, itd itd :-D

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 19:26 (Bigkix).

1 0 hvala 0
17 godina
RoTT kaže...
Psiho246 kaže...

Ja sam imao ajfon, i imam HTC i mogu sluzbeno reci da HTC ima bolji ekran od ajfona... zar uopce treba usporedjivati AMOLED ekran sa ekranom vulgaris?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Bigkix kaže...

Otvorim temu u nadi da će biti razgovora o nedostacima iphonea 3gs. iako imam iphone i obozavam ga ima stvari za malo isprat usta, je li :-)

a kad tamo, tema o, pazi sad, nedostacima uredaja koji prakticki ni ne postoji!! Nitko ga (sa 100%tnom sigurnoscu) jos nije ni vidio, a mi bi ovdje trebali raspravljati sto na njemu ne valja. Ova tema moze posluziti samo kao generator za medusobno prepucavanje, ironicno, ne zbog nedostataka mobitela koji ne postoji, nego offtopica... legendarno! :-D

edit: zabrazdili ste ljudi u offtopic zestoko, a to samo svade potice. Teme je (iako blesava) jedna, a neki se svade oko scratch resistance surface-a (koji postoji), da li je bolji iphone ili, paz' sad, neimenovani HTC, itd itd :-D

Legenda si ti koji napise u naslovu teme novi iPhone i onda kaze ja sam mislo na 3GS? Po cemu je to 3GS novi osim mozda primjerka koji si ti kupio. Legenda ;)

15 godina
neaktivan

gospodin nije otvorio temu nego ja...ps..ispričavam se..tema je glupa..nešto sam krivo pročitao...novi iPhone odnosilo se na 3gs a ne na 4g..ispričavam se svima..

ali evo super za neku raspravu..dobili smo odgovore na neka pitanja..ehe

15 godina
protjeran
logic kaže...
Bigkix kaže...

Legenda si ti koji napise u naslovu teme novi iPhone i onda kaze ja sam mislo na 3GS? Po cemu je to 3GS novi osim mozda primjerka koji si ti kupio. Legenda ;)

Misunderstanding?

Nisam ja započeo temu.

A pod novi iPhone meni je, još trenutno, ajde, bar do ponedjeljka, iphone 3GS. Novijeg još nema... Ili se varam, ne znam za neki noviji na tržištu još... I kako rekoh, temu nisam započeo ja uopće...

17 godina
neaktivan

Pa naravno da nisam imao bas smece u rukama, HTC desire , mislim da to mogu uspoređivati..

17 godina
neaktivan
Bigkix kaže...
logic kaže...
Bigkix kaže...

Misunderstanding?

Nisam ja započeo temu.

A pod novi iPhone meni je, još trenutno, ajde, bar do ponedjeljka, iphone 3GS. Novijeg još nema... Ili se varam, ne znam za neki noviji na tržištu još... I kako rekoh, temu nisam započeo ja uopće...

Pa sam rece "Otvorim temu..." pa nisam isao provjeravati ;)

Rekoh valjda ti znas ;)

Sorry ;)

15 godina
protjeran
Nedostaci novog iPhonea?

Da, glupo sam se izrazio... mislio sam na to da sam je otvorio da je pročitam... kao, vec postojecu temu... Osmijeh

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice