Evo za nekoliko dana ću kupiti mobitel i želio bi da to bude Android.
Ako neko zna,da li mi može reći nekoliko najjeftinijih Android mobitela i njihovu cijenu.
Unaprijed,zahvaljujem!
LUKSI98
Evo za nekoliko dana ću kupiti mobitel i želio bi da to bude Android.
Ako neko zna,da li mi može reći nekoliko najjeftinijih Android mobitela i njihovu cijenu.
Unaprijed,zahvaljujem!
LUKSI98
Bilo bi bolje kada bi ti rekao sa koliko novca raspolažeš i onda ti može netko preporučiti najbolji mobitel za te novce ..
Makar je ovo filozofija i retorika koju si ja mogu priuštiti, nije zlonamjerna !
Najjeftiniji mobitel, android kako ti tražiš je onaj kojim ćeš ti biti 120% sretan i zadovoljan, onaj kojim ćeš moći učiniti 100% sve što poželiš, da se ne zamaraš malom internom memorijom, da te ne brine nemogućnost ova ona, primjerice ne mogućnost proširenja interne memorije SD karticama, slaba pokrivenost update-ima SW-a, nikakav display, rezolucija, "tanka" ciklusom trajanja bakterija, ..., a da ga kupiš pa i masno skupo platiš, budi uvjeren, barem ćeš ga Budno paziti, čuvati kao oko u glavi i maziti, više nego svoju curu ( dečka ), ali te za to neće kasnije glava boliti!!!!
A sada za ozbiljno, ja ti predlažem konkretno, Samsung Galaxy II, još je jak, možda će dobiti update za JB, ako već i nije, a ako i nije, u mogućnosti si to sam učiniti, sada obzirom dolaze NOVI I NOVI igrači, on je u klasi best buy, zasigurno, ali pod uvijetom, isključivo novi!
A ako kupuješ preko oglasnika ili ikako pa polovnog, HTC ONE S, jako lijep aparat, po nekim detaljima i bolji od prvog HOX-a, nije too much prevelik, pretežak, uglavnom odličan za sam ulazak u svijet android-a!!
Ako metko ima isto kakvo mišljenje, siguran da će se pridružiti kakvim kvalitetnim prijedlogom !!!!