Najbolji smartphone za cca 1500 kn

poruka: 92
|
čitano: 34.832
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Tražim najbolji smartphone koji se može nabaviti za cca 1500kn (2000kn max.)

Bilo bi poželjno da je novi.

Ostali poželjni kriteriji:

-WiFi (obavezno)

-Snimanje i reprodukcija videa

-što veći zaslon

-MP3 player

-proširenje memorije (microSD i sl.)

Hvala, pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 22:23 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ima tema bre
LoL NordicEU : Heineken01

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo 3D,Xperia U ili P

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Najbolji smartphone za cca 1500 kn
KKristijan kaže...
Ima tema bre

Znam, ali ja sam postavio malo drukčije uvjete za kupnju od ovih iz drugih tema, ali očito se to sve više-manje svede na isto.  

Sorry na otvaranju iste (tj. slične) teme.

16 godina

Sada ti je snizenje 30% na sve mobitele na, mislim da je bio Tele2 (netko je neki dan otvorio temu, ne mogu sada naci)...

EDIT:

Pardon, radilo se o Bonbonu... temu nisam nasao, ali nasao sam ovo:

klik

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 22:45 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Sada ti je snizenje 30% na sve mobitele na, mislim da je bio Tele2 (netko je neki dan otvorio temu, ne mogu sada naci)...

Bonbon

13 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...

Tražim najbolji smartphone koji se može nabaviti za cca 1500kn (2000kn max.)

Bilo bi poželjno da je novi.

Ostali poželjni kriteriji:

-WiFi (obavezno)

-Snimanje i reprodukcija videa

-što veći zaslon

-MP3 player

-proširenje memorije (microSD i sl.)

Hvala, pozdrav.

samsung galaxy mini 2.ima sve gore navedeno.1400kn

15 godina
neaktivan

Hvala svima! Sad jedno glasanje: koji bi vi najradije uzeli?

41 Evo 3D
4 Xperia U
3 Galaxy Mini 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 23:05 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Xperia U za 1190 kn, ima puno jači HW od galaxy mini 2! Više o pupustu u bonbonu. Ovo je izvaredna prilika, ali požuri jer nemaš puno vremena! 

Phenom II x4 955@4,0GHz, HD 6870, 4 GB RAM-a@1600 MHz, Gigabyte GA-990XA-UD3 XFX 550W Maxtor 160GB-
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 23:08 (crazywarrior).
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Pretpostavljam da su ti mobiteli onda zaključani na bonbon? Ja sam se nadao staviti svoju VIP SIM karticu...

Evo 3D se prodavao otključan u Linksu... očito više ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovdje ti sve piše.

Phenom II x4 955@4,0GHz, HD 6870, 4 GB RAM-a@1600 MHz, Gigabyte GA-990XA-UD3 XFX 550W Maxtor 160GB-
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...

Evo 3D ako dolazi u obzir oglasnik, ako ne onda xperiu. ;)

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
diskDEfragmenter kaže...

Evo 3D ako dolazi u obzir oglasnik, ako ne onda xperiu. ;)

Zašto oglasnik? Zar ga uopće više nema u prodaji?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 13:08 (diskDEfragmenter).
15 godina
neaktivan

Zašto oglasnik? Zar ga više nema u prodaji?

Nema, barem ga ja nisam nigdje više vidio u zagrebu za 2000 kn. od one akcije koja je bila u zimi..

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Nema, barem ga ja nisam nigdje više vidio u zagrebu za 2000 kn. od one akcije koja je bila u zimi..

A jooj... pa dobro postoji li ikakav mobitel shop gdje se može kupiti ono što hoćeš?! Kako mi to diže živce kad neka dobra stvar jednostavno nestane sa tržišta... pa nije to Nokia 3310 koja je za muzej!

15 godina
neaktivan

Već duže vrijeme nema evo 3D u dućanima. Dok na oglasniku nađe se već od 1800 kn. Evo jedan novi za 2000 kn:

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-evo-3d-oglas-5662595

13 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...
mario1990 kaže...

A jooj... pa dobro postoji li ikakav mobitel shop gdje se može kupiti ono što hoćeš?! Kako mi to diže živce kad neka dobra stvar jednostavno nestane sa tržišta... pa nije to Nokia 3310 koja je za muzej!

Ako ne mozes naci Evo 3D u prodaji , a ne zelis kupovati preko oglasnika idi na Xperiu U..Ima odlican hardware , dobiti ce ICS , ima malo manji zaslon ( 3.5 inca ) ali je vrlo ostar i boje su dobre , kamera je isto solidna 5 MP  sa bljeskalicom ( 720p ) , baterija pri normalnom koristenju traje oko 2 dana , igrice i programi rade odlicno bez ikakvog lagg-a i sl...Jedini problem kod Xperie U je taj da nema utor za memorijske kartice nego si ogranicen na 4 gigabajta memorije i ekran je malo uzi kao kod svih Xperia..

13 godina
ako i nađeš u dućanu Evo 3D neće biti ispod 2500kn ako ne i više.2500je bio kad je bila akcija(tele2 2000kn) a ta akcija je prošla.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Još jednom hvala svima! Velika je stvar dobiti ovakvu pomoć kad ne znaš puno o tim pustim modelima, karakteristikama, isplativosti itd...

Pogotovo kad je riječ o jeftinijim modelima... treba odvojiti žito od kukolja...

U svakom slučaju, sad znam koji su modeli dobri u ovom cjenovnom rangu. Još ću se malo strpiti, neću sad žuriti s Xperia-om. Pričekat ću još jedno mjesec dana, možda malo više. Možda uleti još koja kuna. Oživjet ću ovu temu i vidjeti ima li promjena u cijenama ili kakvih novih akcija i slično...

Bilo bi super kad bih ovu svoju Nokiu 6070 zamijenio s nekim smartphone-om. Nemam iskustva s tim smartphone-ima, ali želim biti zadovoljan s onim što uzmem. Nemam novca za svake godine uzimati neki još bolji.

Pozdrav svima!

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ako ne patiš od hrpetine aplikacija (a čast izuzecima velika većina ih ne koristi onoliko koliko to napuhuje) moja preporuka je nokia n9 koja se na njuškalu može naći za 1700 kn korištena.

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

htc wildfire trenutno jedan od najboljih androida..uskoro dolazi cm10(jellybean) za njega ...ako treba nekome pomoc oko willyja neka mi posalje poruku..

Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
protjeran

htc wildfire ti je super mobitel ja sam ga kupio u 11 mjesecu 2010 godine i bio je 1700 kn,sada je vjerojatno jeftiniji. jedina mana wildfirea je ta sto ne mozes na njemu igrati zahtjevne igrice jer nema gpu i ima slab procesor(500mhz),ali ako ga rootas brzina procesora ce ti biti 760mhz..ako trebas nesto slobodno me pitaj..

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

htc wildfire trenutno jedan od najboljih androida..

Dalekoo je on od najboljih.. {#}

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

htc wildfire ti je super mobitel ja sam ga kupio u 11 mjesecu 2010 godine i bio je 1700 kn,sada je vjerojatno jeftiniji. jedina mana wildfirea je ta sto ne mozes na njemu igrati zahtjevne igrice jer nema gpu i ima slab procesor(500mhz),ali ako ga rootas brzina procesora ce ti biti 760mhz..ako trebas nesto slobodno me pitaj..

HTC Wildfire nije jedan od najboljih Androida nego spada u low-end uređaje..Covjek zeli kupiti mobitel za svoje potrebe  , a ne da ga overclocka , mijenja ROM-ove i sl. , a ako to i bude radio Xperia U je puno bolji izbor..Nokia N9 ni na oglasniku ne ide ispod 2200 kn , a i nije dobar izbor za nekog tko nije napredan korisnik i nekoga ko ne moze iskoristiti sve mogucnosti tog mobitela jer jos uvijek nema dovoljno aplikacija i igrica za njega koje bi nekome mogle zatrebati..

13 godina
protjeran

za svoju cijenu htc wildfire je super mobitel..e da i noviji mobiteli od wildfirea nemaju cm10 dok je cm10 za wildfire u beta fazi...

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

za svoju cijenu htc wildfire je super mobitel..e da i noviji mobiteli od wildfirea nemaju cm10 dok je cm10 za wildfire u beta fazi...

Obicni HTC Wildfire u svoje doba i u toj kategoriji za tu cijenu je bio solidan mobitel..Sada vec ima puno boljih i jeftinijih uređaja koji pregaze Wildfire jer jednostavno 528 MHz ARM v6 procesor sa 384 megabajta RAM-a i bez GPU danas je jednostavno preslab..Ni custom ROM-ovi ni overclock-ovi tu ne pomazu puno ako se covjek s time ne zeli zezati..Normalan korisnik zeli samo da mu telefon radi kako treba cim ga kupi bez da ga je potrebno ROOT-ati , dizati takt procesora , mijenjati kernele i sl...Dzabe ti CM10 kad ce ostali noviji mobiteli dobivati sluzbene nadogradnje , a i kad ih ne budu dobivali custom ROM podrska ce im biti puno veca nego kod HTC Wildfire-a..

13 godina

Zašto čovjeku preporučate Xperia U kad je tražio da je memorija proširiva a  Xperia U nema SD card slot.

Baš je shebo Sony sa time inače za te pare klanjam mu se nema bolje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Streetpunk kaže...

Zašto čovjeku preporučate Xperia U kad je tražio da je memorija proširiva a  Xperia U nema SD card slot.

Baš je shebo Sony sa time inače za te pare klanjam mu se nema bolje.

Zato sto za tu cijenu nema boljeg mobitela..Prva je preporuka bila EVO 3D ali njega vise nema u prodaji tako da je onda izbor pao na Xpera U..Moras to ovako gledati ako hoces novi mob za takvu cijenu moras biti spreman i odreci se neke funkcije da bi dobio bolji mobitel , a to je u ovom slucaju memorijska kartica..U je odlican mobitel sa dual-core procesorom , odlicnom grafickom i chipsetom i za tu cijenu neces naci bolji mobitel , a da je nov , da dobiva nadogradnje itd...

15 godina
neaktivan

Kao što je rečeno, Xperia U za android, a možeš si pogledati i WP7 alternativu Samsung Omnia W, ali je oko 2200 kn (otkljucan, bez kartice).

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice