Najbolji mobitel na tržištu?

poruka: 73
|
čitano: 30.598
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Prvo sam zapea za Apple iPhone 4, ali nakon surfanja po netu, više ni sam neznam koji mob da uzmen.

Cijena nije bitna.

Samo hoću da je u rangu sa iPhone-om 4 ili bolji, znači sadašnji mobiteli, nemogu bas čekat jer i onako svaki dan izlazi nešto novo i bolje.

Kupio bi mobitel sljedeći tjedan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 12:48 (jojo_surf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Najbolji mobitel na tržištu?
jojo_surf kaže...

Prvo sam zapea za Apple iPhone 4, ali nakon surfanja po netu, više ni sam neznam koji mob da uzmen.

Cijena nije bitna.

Samo hoću da je u rangu sa iPhone-om 4 ili bolji. 

Hmmm, u ranku s iPhone 4 ili bolji. Ja bih išao na Nokiu 3310 {#}

A sad za ozbiljno, definitivno bih išao na neki od HTC-ova. Možda Desire HD...

Video meliora proboque deteriora sequor
16 godina

Nekako mi je iPhone 4 bas cool, ali isto tako htio bih cuti i vasa misljena.

Da li postoji kakav sajt za usporedit mobitele po karakteristikama, ali bas sve, a ne kao sta nude npr. tele2,vip,tmobile itd. Nesto sam nasao ali nema puno usporedba nego ono najosnovnije, a mene zanima bas sve ^^. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Više manje ti je svejedno, za prosječnog korisnika (a i zahtjevnije) svaki high end mobitel je pun pogodak, nijanse i tvoji osobni prioriteti su jedino što donosi prevagu.

Ako se hoćeš igrat, a i sve ostalo elegantno rješavat preporučio bih ti iPhone 4.

Od androida tu su: Galaxy S i HTC Desire HD, koji imaju svoje prednosti i mane u odnosu na iPhone.

Još uzmi u obzir i WP7 platformu, jer prema viđenom meni je trenutno najzanimljivija, a i sve je brzo i fluidno. Još boluje od nekih dječjih bolesti, ali to će se brzo ispraviti.

Evo jedan vide comparison: WP7 (HTC surround) i iPhone 4

Vidiš da je po svemu ravan iphonu, sad recimo nekome dizajn može igrati ulogu, i takve sitnice. Meni je osobno iphone ljepši, i ima nenadmašan ekran, ali manje dijagonale.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
jojo_surf kaže...

Da li postoji kakav sajt za usporedit mobitele po karakteristikama, ali bas sve, a ne kao sta nude npr. tele2,vip,tmobile itd. Nesto sam nasao ali nema puno usporedba nego ono najosnovnije, a mene zanima bas sve ^^. Hvala

Mislim da ce tebi daleko najbolje pasat iphone posto je najvise user friendly i ima ogroman broj odlicnih igara i ostalih appova, a i kamera je jako dobra. Posto mi se cini da nisi neki power-user i da ti je bitno da je mobitel cool, onda ti je iphone daleko najbolji izbor.

16 godina
odjavljen

Desire HD?

5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
jojo_surf kaže...

gsmarena Možeš uspoređivati sve mobove.

Video meliora proboque deteriora sequor
14 godina
protjeran

HTC DESIRE HD

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:03 (bugonja).

0 0 hvala 0
16 godina

Ok zasad na listi su, kako sam gledao iPhone4 i Desire HD.

Idem malo proucit ta dva mobitela. Puno hvala.

Prijedlozi uvijek dobrodosli ^^.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

IPHONE 4 FTW!!!

Jahao sam pješice.
Moj PC  
1 11 hvala 0
15 godina

meni su zgodni:

Dell Streak 

Samsung Galaxy tab

Pro from Zagreb | css-skill.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 14:39 (WithSkill).
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
protjeran

Samsung Galaxy S.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Galaxy S dolazi sa svim finim stvarima koje ima iphone and some more. Mozda najveci plus tog telefona je sto njegovo customiziranje izvedeno na principu 3-4 klika misem (govorim o heavy moddanju telefona), community oko njega je ogroman i ono najbitnije - nije vezan nikakvim sugavim softverom poput itunesa da bi mogao funkcionirati kad je spojen na PC. 

Ista stvar je sa WP7 telefonima, vezani su nekakvim nedovrsenim multimedijalnim bloatwareom da bi prebacili jedan jedini MP3 sa hard diska na memoriju telefona.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
8tom kaže...

Galaxy S dolazi sa svim finim stvarima koje ima iphone and some more. Mozda najveci plus tog telefona je sto njegovo customiziranje izvedeno na principu 3-4 klika misem (govorim o heavy moddanju telefona), community oko njega je ogroman i ono najbitnije - nije vezan nikakvim sugavim softverom poput itunesa da bi mogao funkcionirati kad je spojen na PC. 

Ista stvar je sa WP7 telefonima, vezani su nekakvim nedovrsenim multimedijalnim bloatwareom da bi prebacili jedan jedini MP3 sa hard diska na memoriju telefona.

Meni se sviđa što ima daleko najbolji prikaz na ekranu od svih konkurenata

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
14 godina
neaktivan

Desire HD.

Imam ga,imo sam iphone4,iphone4 je malo nekako,user frendly vise,bolje se ponasa ili tako ALI...

Veci ekran,jaci HW,mogucnost gomile romova koji bolesno ubrzavaju mobitel,ja sam trenutno na defaultnom,i taj je sam po sebi odlican,uglavnom,puno puno zanimljiviji,zabavniji mobitel ako si power user.

Go for it.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BMK kaže...

Desire HD.

Imam ga,imo sam iphone4,iphone4 je malo nekako,user frendly vise,bolje se ponasa ili tako ALI...

Veci ekran,jaci HW,mogucnost gomile romova koji bolesno ubrzavaju mobitel,ja sam trenutno na defaultnom,i taj je sam po sebi odlican,uglavnom,puno puno zanimljiviji,zabavniji mobitel ako si power user.

Go for it.

Procitaj OP-ove postove pa reci dal ti se cini da je power user? Mislim da je za njega puno bolji iphone.

14 godina
neaktivan

Prvo se odluči koji OS, pa onda traži mobitel.Meni je glupo uspoređivat Desire i Iphone, jer su to potpuno različiti mobiteli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 15:30 (no tengo dinero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Desire HD možda je velik i brz, no za moj pojam je prevelik i ekran nije baš najkvalitetniji. Jednostavno se leži mi u ruci. Od tretutno dostupnih mobitela preoručujem iPhone 4 ili Desire (možda Z ako želiš tipkovnicu). Od svih mobitela koje sam isprobao najfluidniji su, lijepo leže u ruci i oba imaju izvrsne ekrane. Desire HD i čak SE X10 (koji sad imam) su možda malo preveliki i nisu spretni za korištenje.

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tisucita tema na isti fazon{#}

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ima li na tržištu koji mobitel sa pravom tipkovnicom, da ima wifi, gps i relativno dobru kameru i dosta memorije, a ne košta ko svetog petr kajgana?

Imam nokiu n85 ali u zadnje vrijeme malo za*ebava (prima poruke samo kad se sjeti, moram ga resetirat da vidim poruke)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

HTC desire Z

1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
tonihrvat kaže...

HTC desire Z

Malo preskup...

I rađe bih da nema qwerty tipkovnicu, čito radi tipkanja jednom rukom.

Ali hvala na prijedlogu svejedno {#}

14 godina
protjeran

Znači da nije TS.

Ovaj ili ovaj.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...

Cijena nije bitna.

Samo hoću da je u rangu sa iPhone-om 4 ili bolji, znači sadašnji mobiteli, nemogu bas čekat jer i onako svaki dan izlazi nešto novo i bolje.

Ne postoji najbolji mobitel. Postoje mobiteli koji ti pasu vise ili manje...

Za sto ti treba mobitel?

Jakovp kaže...
tonihrvat kaže...

HTC desire Z

Malo preskup...

Ti bi mobitel s pravom tipkovnicom, a ne pase ti QWERTY?  To sto ti trazis bi bio neki dummy mobitel, a prvo mi pada napamet W995. E, ali on je malo stariji, pa potrazi neki od novijih SE-ova... 

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
odjavljen
Šef kaže...
jojo_surf kaže...

Cijena nije bitna.

Ne postoji najbolji mobitel. Postoje mobiteli koji ti pasu vise ili manje...

Za sto ti treba mobitel?

Jakovp kaže...
tonihrvat kaže...

HTC desire Z

Malo preskup...

Ti bi mobitel s pravom tipkovnicom, a ne pase ti QWERTY?  To sto ti trazis bi bio neki dummy mobitel, a prvo mi pada napamet W995. E, ali on je malo stariji, pa potrazi neki od novijih SE-ova... 

E pa u tome je stvar, neću dummy a hoću tipkovnicu {#} Mislim n85 mi je savršena po svemu ali jbg.. Gledao sa C5 ali nema WLAN. A SE ne bih nikad kupio, jako loša iskustva a i nema pravi OS.

15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Šef kaže...

E pa u tome je stvar, neću dummy a hoću tipkovnicu {#} Mislim n85 mi je savršena po svemu ali jbg.. Gledao sa C5 ali nema WLAN. A SE ne bih nikad kupio, jako loša iskustva a i nema pravi OS.

O, covjece... ti si poseban slucaj...{#} 

Uzmi BlackBerry... 

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina

Evo i ja ubrzo uzimam neki smartphone iz T-mobile ponude.

Znači treba mi mobitel koji ima kvalitetnu bateriju (bar da izdrzi 1.5 ili 2 dana) i glatko pregledavanje weba i menu-a.

Još ni sam neznam koji bi OS, iOS ili Andriod ? Najviše su me zainteresirali HTC Desire HD i iPhone s tim da DHD nema u T-mobileu.

Recite koji je OS ili mobitel bolji i zasto ? Sve preporuke dobrodošle...

Molio bih samo bez prepucavanja Apple fanova i hejtera!

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 20:04 (SHELBY_09).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pa... izbor je "lagan"
Galaxy S ili X10 ili iPhone.
Svi imaju svojih mana i prednosti, a ti moras odlucit koji ti najvise pase. JA bih sebi uzeo Samsung Galaxy S (ili iPhone, pa ga mijenjao za DHD :))
15 godina

iPhone sam imao priliku koristiti i čini mi se jako dobar, DHD nisam isprobao ali mogao bih otići do Vipa vidjeti kako izgleda, a Galaxy-ja nebih iz dva razloga: 1. Nema LED flash; 2. Zato što je Samsung (već sam se opekao na njega). Zasad stoji iphone i zamjena njega za DHD.

Mozda bude jos prijedloga ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve je to relativno tj. ovisi o ukusima. iOS se cesto definira kao za casual usere, dok Android zbog velikih mogucnost customiziranja vise kao "pro user friendly".
iOS daje dojam dovrsenijeg os.a,dok ce Android to bit tek negdje na 3.0 verziji, no unatoc tome Android je po broju korisnika vodeci mob os. Isto tako vrijedi napomenuti kako Android app market jos uvijek nije u potpunosti dostupan kod nas,dok App Store jest.

Sto se tice mobitela. Dobre strane su svima poznate, pa bi bilo bolje napisat one tzv."down sides", barem iz moje perspektive.
iPhone4 - baterija koja se ne da promijeniti, no usb, no microsd, no flash, svako malo trazi neki update.
HTC desire hd - nije multimedijski mob, kao sto je npr. N8 tj."los zvuk" , prevelik ekran, te Imam osjecaj da baterija traje krace nego kod N8 i SGS.u. ( makar na vecini smarphona baterija traje 1-2 dana max ).

Osobno vise preferiram Android i HTC, no siguran sam da iOS tj. iPhone useri nisu nista manje zadovoljni.

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 8:39 (Leglo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice