Motorola Moto G

poruka: 471
|
čitano: 144.294
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Motorola Moto G

Ja uzeo prije 10-ak dana Moto G i mogu reći da sam prezadovoljan. Na početku sam mislio uzeti Nexus 5, ali iskrsnulo je nešto i trebala mi je lova pa sam morao uzeti nešto jeftiniji mobitel. Ali nemam nikakvih zamjerki, mobitel leti zasad. Inače imam Nexus 7 tablet, onaj noviji model i ne primjećujem da je išta brži od Moto G, sve radi bez frke.

Samo se nadam da ćemo dobiti Android L uskoro nakon izlaska :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
garancija

Pozdrav ekipa.

Ponosni sam vlasnik motorole vec 5mj. i odusevljen sam mobitelom, ali imam jedan problem zadnjih mjesec dana slusalica mi krci za poludit.

Ima li jos ko takvih problema i jel pokusao ko do sada ostvarit prava na garanciju kod mobicitya???

0 0 hvala 0
17 godina
Motorola Moto G

danas izašla moto g 2nd gen. bolja kamera, sd kartica, dva prednja stereo zvučnika, 5" ekran sa istom rezolucijom pa time manji ppi, cenat veća, pola centa šira, obećan android L. vidjet ćemo cijenu, za ameriku je to 180$, moglo bi biti 179 eura u eu. 

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6648&idPhone2=5978

http://www.gsmarena.com/motorola_announces_new_moto_g_with_improved_specs_-news-9561.php

http://mob.hr/motorola-moto-g-2014/

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 12:40 (hrvooje).

4 0 hvala 0
17 godina
Motorola Moto G

evo i prvih cijena u europi. na amazon.uk je 145 funti 8GB verzija. link

čekamo 15.09. pa da vidimo koliko će koštat 16GB dual sim verzija na mobicityju bez poreza. ne bi trebalo biti više od 1400 Kn. bit će to best buy

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Istrazujuci svoj problem nasao sam da to ne muci samo mene i da je motorola zakazala u tom dijelu, a problem se izgleda pojavljuje i na novom modelu

na linku 14 stranica iskustava, nazalost ne bas dobrih

https://forums.motorola.com/posts/e4bf86edc1?page=14

0 0 hvala 0
17 godina
Motorola Moto G

Srećom nemam tih problema. Ti pod 'novi model' misliš na 4G verziju, ali i to je zapravo stari model, jer zadnji komentar je od 10.09. a prodaja druge generacije počinje 15.09. Gledam gdje da uzmem 2nd gen

http://www.handtec.co.uk/motorola-moto-g-5-inch-2nd-gen-dual-sim-black-smartphone-xt1068.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 8:09 (hrvooje).

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Motorola Moto G
miha02 kaže...

Istrazujuci svoj problem nasao sam da to ne muci samo mene i da je motorola zakazala u tom dijelu, a problem se izgleda pojavljuje i na novom modelu

na linku 14 stranica iskustava, nazalost ne bas dobrih

Meni isto krči.. s tim da ne pričam puno pa nisam skužio ali je nejednoliko, nekad krči nekad ne... e sad nisam pametan. po testu zvučnik je ok..

EDIT: evo isprobao sam nakon prčkanja i sad je zvuk savršen. Settings > sound > audio effects je ostao ON, ali speaker equaliser sad na Off, po uputama na tvom linku.

Isprobao poziv sa ženom i sad je sve ok, a inače sam s pozivima na njen mob i imao problema sa osjetno lošim zvukom.. kul {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 21:37 (simsis).
17 godina
Motorola Moto G

Pošto mi rodbina dolazi uskoro iz Njmeačke odlučio sma se da će pasti Motorola Moto G ! E sad postoje 2 opcije:

a)Moto G 16GB-169 eura

b)Moto G 4G(8GB,utor za memorijsku i LTE)-179 eura

Šta bi vi uzeli ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Master Z kaže...

Pošto mi rodbina dolazi uskoro iz Njmeačke odlučio sma se da će pasti Motorola Moto G ! E sad postoje 2 opcije:

a)Moto G 16GB-169 eura

b)Moto G 4G(8GB,utor za memorijsku i LTE)-179 eura

Šta bi vi uzeli ? 

b) pošto je samo 10 eura razlike

11 godina
neaktivan
Motorola Moto G

mobicity... moto g 2014 ovaj 5 inčni,1450kn s postarinom dual sim i takoder memorijski utor,veci ekran,poboljsanja kamera....top kupnja

3 0 hvala 0
17 godina
Motorola Moto G

Veći ekran ne želim, tako da mora biti prva generacija !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Master Z kaže...

Veći ekran ne želim, tako da mora biti prva generacija !

Po meni je također bolja prva generacija, uzmeš 4G model koji ima SD utor i to je to.

11 godina
neaktivan
Motorola Moto G

http://www.mobicity.co.uk/motorola-moto-g-2nd-generation-g2-dual-sim.html#.VEI-rWeSyWw sta znaci ovo g2 dual sim? i zasto nigdje ne pise kolko ima GB model? jer bih narucio taj. dali zna itko,tj da pomogne?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

" Its 8GB internal storage offers Android OS v4.4.4 (KitKat) "

sitnice prave savršenstva a savršenstvo nije sitnica
14 godina
neaktivan
Motorola Moto G

jel itko narucio s mobicitya moto g (2014)?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Motorola Moto G

ja sam,prije 13 dana i jos mi ga nisu isporucili... gamad

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Jel tko rootao/unlockao bootloader? Negdje sam pročitao da ako to napravim nema više OTA?

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 20:04 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
peroko kaže...

Jel tko rootao/unlockao bootloader? Negdje sam pročitao da ako to napravim nema više OTA?

ako je u pitanju prva generacija...OTA radi nakon svega navedenog...drugu gen. nemam pa neznam...

15 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Da first gen je, znači nemam brige?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
peroko kaže...

Da first gen je, znači nemam brige?

da, nebi trebao imati brige....ja otkljucao... rootao...i imam sve updejtano preko ota...cekam i ovaj zadnji... :)

14 godina
neaktivan
Motorola Moto G
Prijatelj bio htio kupiti ovaj mobitel tocnije moto g noviju verziju s dual sim. E sad odakle bi bila najisplativija kupnja ? Mozemo ga naruciti u HR, Švicarsku i Njemacku. Trebao bi neki savjet pa ako netko zna nek javi. Hvala unaprijed !

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Motorola Moto G

http://www.mobicity.co.uk/motorola-moto-g-2nd-generation-g2-dual-sim.html#.VHR0ZWf8_Bo i račiunaj si ovu cifru od 140 funti. jer kad odes u kupnju i odaberes croatia zaracuna ti tih 140 funti bez pdv poreza stali je to vise neznam. uglavnom tu ti je defitnivno najeftinije. i mogu rec pohvale za tolke pare taki telefon. osobno sam prijatelju narucio i stigao je bas prije 3 dana..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Motorola Moto G
Zar tu nisu skuzili za VAT pa nam ne daju vise ?

0 0 hvala 0
11 godina
Motorola Moto G

Stigla Motorolina aplikacija za update na lolipop xd

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može link? Provjeravam na ženinom mobitelu kaže da je softver ažuriran, a još je na kitkatu, nema obavijesti za Lollipop.

11 godina
mithrandir.online kaže...

Može link? Provjeravam na ženinom mobitelu kaže da je softver ažuriran, a još je na kitkatu, nema obavijesti za Lollipop.

Stigla je aplikacija koja ce napravit update na lolipop, medutim za sam update moramo jos pricekat.

15 godina
Motorola Moto G
Jeli dobio netko od vas update na Lollipop? Vidio sam na xda da su neki dobili update na 5.0.1 ali kod mene još ništa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
Jeli dobio netko od vas update na Lollipop? Vidio sam na xda da su neki dobili update na 5.0.1 ali kod mene još ništa.

Navodno je danas krenio i OTA u Europi... Da li netko moze potvrditi?

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
16 godina
anarchyST kaže...
antimadridista kaže...

Navodno je danas krenio i OTA u Europi... Da li netko moze potvrditi?

Evo meni je upravo došla notifikacija, tako da je istina 

EDIT: Update ima 356.5 MB

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 16:03 (Alex Mercer).
17 godina
Motorola Moto G

Jel vrijedi taj update i za 4G verziju ? Ili ću se još načekati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice