Imam priliku jeftino kupiti xperiu x8,ali zaključanog na vip mrežu.Dao bih ga otključati,ali me strah da cu nakon toga imati slab signal.Dali je to moguće ili se nepotrebno brinem?
Hvala!
Imam priliku jeftino kupiti xperiu x8,ali zaključanog na vip mrežu.Dao bih ga otključati,ali me strah da cu nakon toga imati slab signal.Dali je to moguće ili se nepotrebno brinem?
Hvala!
Hvala!
Uhhhh!!!
Nepotrebno se brineš !
A šta i da imaš slabiji signal, odmah mobitel ne valja?
LP!
:)
Ma tako mi rekli neki ljudi da bi tak moglo bit nakon otključavanja :D hehe
Hvala!
Ti neki ljudi ne znaju što pričaju... Kolike sam mobitele otključao i nikad mi nitko nije rekao da ima slab signal zbog toga, to su samo puste priče kao i ono da preko IMEI broja vidiš jel te netko prisluškuje, ili da ti prisluškuju mobitel dok mu je izvađena baterija.
Čemu ovo??? Čemu uopće TD na autorov post? Čovjek se ne bavi mobitelima, ne razumije se, tak je čuo i dobro da je došao je tu pitat. Stvarno jadno od vas.
Neki očito misle da su pokupili svu pamet svijeta pa umjesto da pomognu sprdaju se tuđem neznanju.
Čemu ovo??? Čemu uopće TD na autorov post? Čovjek se ne bavi mobitelima, ne razumije se, tak je čuo i dobro da je došao je tu pitat. Stvarno jadno od vas.
Neki očito misle da su pokupili svu pamet svijeta pa umjesto da pomognu sprdaju se tuđem neznanju.
Ajde ne lupaj. Koliko moraš biti munjen da takva pitanja postavljaš. Hoćeš reći da se ti razumiješ???