MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.487
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: MEIZU M2 Note
lazicki88 kaže...
Gogo222 kaže...
Normalno, ne koristim OTA

Gogo,možeš li zalijepiti link odakle si skino tu zadnju "betu"?!

hvala unaprijed

Kakav link i sto ce vam drugi nestabilni os.. Ja skidam samo tvornicke stabilne programe i kad ih oni puste odmah dobijem obavijest da je stigla nova inacica bla bla..

A to se skida ovako..

otvoriti redom..Settings .....zadnja stavka na dnu About phone...system updates..pokaze se flyme znak sa trenutnom verzijom ,a desno gore mali znak settings i otvorite to..

sada imate Auto-downloading opciju ,koju oznacite da je aktivna i ispod Allow beta firmware..sad ako zelite da skinite beta verziju oznacite ovu opciju aktivnom i pokazat ce vam se na displeju  zadnja beta verzija da je skinete i to je to.  Ako nemate internet onda ide skidanje sa racunala koje iziskuje malo vise vremena..

9 godina
Meni ta auto update opcija NE radi i nikad nije radila, a probao sam masu firmware-a što stable što beta.
14 godina
MEIZU M2 Note

Da li je moguce da je toliko wifi signal oslabio kad sam stavio/kupio sa ebaya aluminisku masku ( Hot Aluminum Metal Frame Bump) ??

koju onda masku uzeti da nema negativan uticaj?

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
Moguće je, uzmi neki soft case. Ja imam prozirni na sivom uređaju.
13 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Meni ta auto update opcija NE radi i nikad nije radila, a probao sam masu firmware-a što stable što beta.

Od pocetka kad je stigao uredjaj nisam instalirao neki drugi os osim onog poslanog od njih.Tako da uredjaj radi ko curica. Sada gdje je tu problem neznam.

13 godina
Istina, nova beta radi odlicno. Al opet me zeza push (konkretno whatsapp). Dajte nek neko od vas sta mu push radi napise sta sve treba namjestit..
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jesi ovako podesio ?
13 godina
E promakle su mi 2 stvari na prvoj i trecoj slici. Vidit cemo jel sad bolje. Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Kad to podesiš, restartaj mob

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
http://forum.flymeos.com/thread-6081-1-1.html

Vezano za potencijalne custom romove,svakako odradite

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Da li je moguce da je toliko wifi signal oslabio kad sam stavio/kupio sa ebaya aluminisku masku ( Hot Aluminum Metal Frame Bump) ??

koju onda masku uzeti da nema negativan uticaj?

Evo ja sam si uzeo ovaj preko interneta...izgleda fantasticno i nema smetnji za WIFI..uz to sam od istog narucio i tempered glass..  jedino sto sam postaru morao platiti 4.5 kune..

kad je donio paketic..

http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-7-Color-Top-Quality-Luxury-Back-cover-For-meizu-m1-note-leather-case-with/32381747485.html?spm=2114.30010308.3.52.jM7h35&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_5_10057_10056_10055_10037_10049_10033_10032_10058_10017_405_404_407_10040,searchweb201603_8&btsid=f8c7c262-befb-4b25-a2c0-eff583751a2a

9 godina

0 0 hvala 0
12 godina
Skinuo prije 2 dana zadnju beta verziju preko OTA, uređaj radi odlično!!

0 0 hvala 0
12 godina
Svi koji imate problem sa ramom i notifikacijama, nakon roota skinite aplikaciju system app remover i izbrišite aplikacije sa slika. Uređaj će vam raditi odlično!! I ja sam imao te probleme, ali zoharbizo mi je to pokazao i još jednom mu zahvaljujem!!

2 0 hvala 4
9 godina
Memos, toolbox i security ne trebaš dirati jer su ok.

2 0 hvala 1
13 godina
MEIZU M2 Note

gogo, zbog secuity app notifikacije ne dolaze, to ti niti ne treba... Linux kao OS je najsigurniji i NISTA ne moze proci a da sam nisi kriv (tipa instalacije razno raznih .apk)

ta maskica koju si preporucio je tesko sr...nje! jedanput mi pao mob s njom i ode staklo, isto se dogodilo i s prijateljevom Nokiom koji je imao masku istog uzorka...

i btw, svaki put kad kazes da je novi firmware super uber mega super ljudi te pitaju po cemu to zakljucujes. jos nijednom nisi obrazlozio zasto to tako mislis

jesus_tm1
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 11:51 (d666sermek).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
1. Probao sam maknuti security app. i bilo je ok par dana i onda opet kasne notifikacije. Vratio ga natrag i sve 5.

2. Meni je soft case gel odličan. Ne kliže se u ruci i ne narušava korištenje jednim rukom. Btw ja ne bacam mob. po cesti :) i pazim ga max.

3. Ako sam rekao da soft. radi brže, responzivnije, glađe onda sam tako i mislio. Nije to neka super- duper razlika, ali i malo se osjeti pošto dosta isprobavam. Za sve ostalo nek sam sebi proba pa nek vidi. Za ostale finese imate xda i ostale blogove
13 godina
MEIZU M2 Note

normalno da radi brze kad se flasha i cisti od nepotrebnog cache-a...

jesus_tm1
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Bravo
11 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pozdrav

Novi sam u svemu ovome( za ovaj mob,ja imam xiaomi rm note2),zapravo moja žena ima dotični mob.

Mob je kupljen u HR i došao je sa verziom software  4.5.4I

Kada idem preko njegove aplikacije za nadogradnju napiše da je ta verzija najnovija,međutim čitam ovdje da to nije baš tako,u postavkama (koje izgledaju kao na slici) ne mogu doći do update telefona ni naći ništa o telefonu.

Dali mogu skinuti službenu verziju,staviti je na root karticu mobitela i preko volume+ i power pokupiti update sa moba

da li se skida sa ove stranice https://downloads.meizufans.eu/?dir=m2note/firmware/stable/5.1.7.0/a

ima li taj room HR jezik (žena se na snalazi sa engleskim) ta da li se prilikom toga update gube podaci na mobitelu

hvala 

0 0 hvala 0
9 godina
Skini onda "G" global verziju sa te stranice. Ne moraš ići u recovery mod, jednostavno skini update direktno preko moba i pokreni skunuti update.zip sa uključenom opcijom "clear data" obavezno. I da, prije toga napravi backup podataka na recimo sd karticu jer će se izbrisati. Uživaj.
9 godina
U tvom slučaju vrati se na 5.1.6.0 G verziju jer je to najnovija "G".
Ako ti je zgodnije možeš i preko kompa skinuti pa onda prebaciš u download folder npr. Ako hoćeš ići preko recovery moda onda file mora biti u root direktoriju što je bolje u slučaju havarije.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

@MrleRI

Ako ti je bitan HR jezik onda ostani na tom ROM -u sto ti je trenutno na mobitelu, jer sve ostale verzije nemaju HR jezik.

Mada moram dodati da je meni ta verzija koja je dosla na mobu, internacionalna radilo svasvim ok.

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da li se vama kod Google Play-a pojavljiva greška 963 i kako je otkloniti ( ne mogu naći unistall app)

0 0 hvala 0
14 godina
Imam ovu najnoviju betu 5.6.7.19 verziju. Htio bi mob vratiti na tvorničke postavke i sve izbrisati. Jel on vrati na verziju kao kad je mob kupljen? Onda idu oni problemi sa google play i acountom kao prvi put?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
POZOR ! ! !
Ni slučajno instalirati ovu zadnju betu 5.6.7.19A, totalno mi je otišao google play store, gmail, app galerija i probao sam sve moguće i nemoguće opcije, nekoliko flashanja, da bi na kraju išao na clear data i sve iz početka. Srećom imao dam Titanium backup :)

0 0 hvala 0
14 godina
A ja taman htio da je instaliram. Gogo ako imaš volje da mi napišeš sta trebam uraditi nakon što bih vratio mob na tvorničke postavke? Kako najlakše sve srediti. Preko pc ili preko moba, zadnju stable verziju ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Za početak napravi backup svega.
Ako imaš Titanium backup/root onda možeš i cijele aplikacije sa podacima kao npr zaba, rba bank, mpošta i slično...Čak ne trebaš ići na tvorničke post. Jednostavno flashaj zadnji stable 5.1.7.0A i uključi "clear data" . Možeš direktno sa moba iz androida. Bateriju napuni do kraja.
Ako ideš na tvorničke postavke onda vjerovatno baca na 4.5.3 ali nisam siguran. Uživaj isto kao i ja sada :)

9 godina

ako vracate na tvornicke postavke onda se mobitel vrati na pocetne postavke one verzije koja je trenutno instalirana (beta ili stable), a ne one koja je bila prva na mobitelu.

s time da to kod flyme os znaci da treba ponovno instalirati google installer i sve ostale google aplikacije, te pobrisati kineske koje vam ne trebaju.

ako se nakon instalacije play store javlja greska prilikom instalacije aplikacija treba pobrisati google racun i napraviti ga ponovo.

ali o svemu tome smo vec puno puta pisali na ovoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 18:10 (Z004).
14 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Jel ima netko problema s Hangouts notifikacijama dok je ekran ugasen na M2 Note? Viber i WA notifikacije dolaze normalno uvijek, a Hangouts samo kad je ekran upaljen - kad je ugasen, moras uci u aplikaciju i tek onda se pojavi. Naravno, sve je u Securityu popaljeno i omoguceno, cak sam i neki dan napravio OTA update za koji je javio da je stigao (cca 92 MB), ali i dalje nista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice