- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O global verziji i govorim.
Ja imam te opcije ali ne rade.
Nisam radio upgrade vec clean install.
Zdravo, na telefonu sam imao inštaliranu verziju 5.6.4.19 i htio da se vratim na 4.54.2 . Sada imam samo beli zaslon sa flyme znakom, koji se okreče. Šta da radim? Oprostite na jeziku, ja sam iz Slo. lep pozdrav
Ugasi ga i spoji na komp, ako se ne varam trebala bi ti se pojaviti neka recovery particija.
Ako vec imas skinutu verziju FW koju zelis instalirati kopiraj je na tu recovery particiju.
Iskopcaj ga sa kompa, i pritisni volume up + power tipku i trebao bi uci u mod za flashanje.
Obavezno odaberi clean install i flashaj.
Zdravo, na telefonu sam imao inštaliranu verziju 5.6.4.19 i htio da se vratim na 4.54.2 . Sada imam samo beli zaslon sa flyme znakom, koji se okreče. Šta da radim? Oprostite na jeziku, ja sam iz Slo. lep pozdrav
Vrati se na 5.1.6.0, zadnji official firmware.
Skini sa Meizu stranice, pod odjelom Meizu i onda uradi kako ti je kolega rekao.
Hvala vama, uspio sam da ga vratim nazad. Sada sam stavio 5.1.5.0A. U kojoj stabile verzije rade notifikacije bez problema?
Hvala vama, uspio sam da ga vratim nazad. Sada sam stavio 5.1.5.0A. U kojoj stabile verzije rade notifikacije bez problema?
U svakoj u kojoj rootaš i pobrišeš AV od strane Meizua.
skinuo 5.1.6.0.G, flashao sa clean install i imam root permission koji radi.
uredno sam se prijavio na flyme acc, rootao mob, pobrisao nepotrebni junk i sve super.
mob je danas skinuo neki update od 3.22MB pa mi sad pise da imam verziju 5.6.5.10beta... ne kuzim. ima li tko objasnjenje?
sad sam iskljucio obje opcije pod update, auto update i beta update.
primjetio sam na stable da je bolji memory managment, appovi se puno manje unloadaju iz RAMa, brze se pokrecu. nisam ni s betama nikad imao problema, ali eto, dosadilo mi flashanje svaki tjedan
Meni nije nista ponudio za update, mozda dodje.
Root meni nece radi, a isto sam napravio kao i ti, clean install
skinuo 5.1.6.0.G, flashao sa clean install i imam root permission koji radi.
uredno sam se prijavio na flyme acc, rootao mob, pobrisao nepotrebni junk i sve super.
mob je danas skinuo neki update od 3.22MB pa mi sad pise da imam verziju 5.6.5.10beta... ne kuzim. ima li tko objasnjenje?
sad sam iskljucio obje opcije pod update, auto update i beta update.
primjetio sam na stable da je bolji memory managment, appovi se puno manje unloadaju iz RAMa, brze se pokrecu. nisam ni s betama nikad imao problema, ali eto, dosadilo mi flashanje svaki tjedan
U opcijama aplikacije za nadogradnju imaš opciju za čekirat da ti nudi stabilne ili i bete za nadogradit,vjerojatno ti je to za bete omogućeno.
imam problem sa surfanjem na netu,ne preko bezicnog neta vec preko mobilne mreze,dosta cesto moram restartirati mob ili napraviti boost jer jednostavno loading zastane,kad to napravim onda mogu al opet stane pa opet moram.nervira jako. jel imao neko taj problem i rijesio?
Nakon 8. mjeseci korištenja Meizu m2 note dogodio mi se problem - donji rub ekrana ne reagira na touch (prvih 3-4 mm). Nekako sam se pomirio s tim (iako nisam mogao koristiti traku za trenutno korištene programe), međutim sad nakon 3-4 tjedna donji dio ekrana koji uopće ne reagira na touch se udvostručio na 7-8 mm, tako da sada jako teško (ili nikako) baratam sa stvarima koje su postavljene dolje (npr. tipka za razmak u tipkovnici, ulazak na meni, čak i prekidanje poziva). Ugl sad mi je mobitel polovično upotrebljiv i ne znam što da radim, čitao sam po internetu o tom problemu - dosta njih misli da je sto softverski problem što mi nema smisla (iako se nadam da je).
Jeste li imali iskustva s tim?
Imate li neki savjet??
pozdrav !
koristio sam m2 note 8 mjeseci, već tjedan dana koristim m3 note.
odmah sam prijemjetio razliku u slici i mogu reči da mi je na m2 slika bila bolja, tamnija,
na m3 su boje puno svijetlije, pogotovo se vidi na plavoj i zelenoj.
super je otkljucavanje otiskom prsta.
inace sam i na m2 imao problem sa viberom i to od kada sam stavio flyme 5.
na flyme 4 nije bilo nikakvih problema a na flyme 5 ne dolaze notifikacije, ali
ne zato jer nisam nesto podesio u postavkama, nego zato sto se viber zamrzne
i oda ga treba ugasiti, pa kad se ponovo uđe onda stignu poruke.
inace je note3 lijepsi i elehantniji, ali razlika je i u tome sto je ekran pri rubovima malo
zaobljen pa zastitno staklo ne sjeda do kraja, nego se uz rub nalazi zrak.
sa folijom tih prpblema vjerojatno nebi bilo.
zamjerka je i to sto su na stražnju stranu izravno nalijepili naljepnicu sa imei brojevima
a teze ju je skinuti, pa osaje lijepila kad se skine.
m3 je osjetno teži, ostalo je vecinom isto,
ako nekoga jos nesto zanima neka pita pa cu odgovoriti.
pozdrav !
Na svoj M2 Note sinoć bubnuo 5.6.6.7, radi kao sat, ne vidim razliku.
Probati ću u autu aux da vidim radi li YT problem, baš me zanima.
kupio i prodao ga odmah. Mob je predivan jednostavno, fantasticno lezi u ruci, ekran i otisak prstiju su isto super. Ali cudno sucelje, gro bugova, kineskih sranja i znatno losija kamera od mobitela kojeg trenutno koristim (Letv x600) su me odgovorili od prelaska na njega kompletno. Sve u svemu mob je odlican ali nije ono sto ja trazim...
Ako te nesto zanima reci.
Flyme 4.5.4I
Btw danas su problemi sa Touchscreen-om još gori, touch screen se često stišće sam od sebe tako da ovaj mobitel postaje u potpunosti neupotrebljiv..
Planiram kupiti Meizu m3 note ili metal. Do sad sam vidio da u EU skladistu ima samo Honourbuy.
Zanima me jel je to najbolje mjesto za kupit ili negdje drugdje.
Upravo napravio, ali nema pomaka na bolje..
Pozdrav ekipa...zanima me iskreno dal mi se isplati prodat g2 i uzet m2 note?
Može bilo kakva "natuknica" ili slicno,zasto ne?!