MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 364.951
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: MEIZU M2 Note
Nema

0 0 hvala 0
9 godina
Pričamo za global

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

O global verziji i govorim.

Ja imam te opcije ali ne rade.

Nisam radio upgrade vec clean install.

0 0 hvala 0
9 godina
Bit će da je zato

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Zdravo, na telefonu sam imao inštaliranu verziju 5.6.4.19 i htio da se vratim na 4.54.2 . Sada imam samo beli zaslon sa flyme znakom, koji se okreče. Šta da radim? Oprostite na jeziku, ja sam iz Slo. lep pozdrav

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Ugasi ga i spoji na komp, ako se ne varam trebala bi ti se pojaviti neka recovery particija.

Ako vec imas skinutu verziju FW koju zelis instalirati kopiraj je na tu recovery particiju.

Iskopcaj ga sa kompa, i pritisni volume up + power tipku i trebao bi uci u mod za flashanje.

Obavezno odaberi clean install i flashaj.

0 0 hvala 0
14 godina
VMatej kaže...

Zdravo, na telefonu sam imao inštaliranu verziju 5.6.4.19 i htio da se vratim na 4.54.2 . Sada imam samo beli zaslon sa flyme znakom, koji se okreče. Šta da radim? Oprostite na jeziku, ja sam iz Slo. lep pozdrav

Vrati se na 5.1.6.0, zadnji official firmware.

Skini sa Meizu stranice, pod odjelom Meizu i onda uradi kako ti je kolega rekao.

root
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Hvala vama, uspio sam da ga vratim nazad. Sada sam stavio 5.1.5.0A. U kojoj stabile verzije rade notifikacije bez problema?

0 0 hvala 0
14 godina
VMatej kaže...

Hvala vama, uspio sam da ga vratim nazad. Sada sam stavio 5.1.5.0A. U kojoj stabile verzije rade notifikacije bez problema?

U svakoj u kojoj rootaš i pobrišeš AV od strane Meizua.

root
9 godina
5.1. 6.0.A

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

skinuo 5.1.6.0.G, flashao sa clean install i imam root permission koji radi.

uredno sam se prijavio na flyme acc, rootao mob, pobrisao nepotrebni junk i sve super.

mob je danas skinuo neki update od 3.22MB pa mi sad pise da imam verziju 5.6.5.10beta... ne kuzim.   ima li tko objasnjenje?

sad sam iskljucio obje opcije pod update, auto update i beta update.

primjetio sam na stable da je bolji memory managment, appovi se puno manje unloadaju iz RAMa, brze se pokrecu. nisam ni s betama nikad imao problema, ali eto, dosadilo mi flashanje svaki tjedan

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Meni nije nista ponudio za update, mozda dodje.

Root meni nece radi, a isto sam napravio kao i ti, clean install

0 0 hvala 0
9 godina
Ta global verzija je banana, ko i Hrvatska 😃

0 0 hvala 0
13 godina
d666sermek kaže...

skinuo 5.1.6.0.G, flashao sa clean install i imam root permission koji radi.

uredno sam se prijavio na flyme acc, rootao mob, pobrisao nepotrebni junk i sve super.

mob je danas skinuo neki update od 3.22MB pa mi sad pise da imam verziju 5.6.5.10beta... ne kuzim.   ima li tko objasnjenje?

sad sam iskljucio obje opcije pod update, auto update i beta update.

primjetio sam na stable da je bolji memory managment, appovi se puno manje unloadaju iz RAMa, brze se pokrecu. nisam ni s betama nikad imao problema, ali eto, dosadilo mi flashanje svaki tjedan

U opcijama aplikacije za nadogradnju imaš opciju za čekirat da ti nudi stabilne ili i bete za nadogradit,vjerojatno ti je to za bete omogućeno.

9 godina
Jel kupio netko M3note ? iskustva ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

imam problem sa surfanjem na netu,ne preko bezicnog neta vec preko mobilne mreze,dosta cesto moram restartirati mob ili napraviti boost jer jednostavno loading zastane,kad to napravim onda mogu al opet stane pa opet moram.nervira jako. jel imao neko taj problem i rijesio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gogo to global mislis na internacionalnu verziju? Kolega bi uzeo meizu m2 note pa znal li provjeren link za kupnju? Ja trazim, ali mi bas i ne ide. Ja mu rekao da, svakako kupi internacionalnu verziju. Jesam li ga krivo savjetovao? Inace, sam super zadovoljan sa mobitelom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Više nema international verzije, zamijenila ju je global, koja btw. nema HR. Ta global nema kineskih aplikacija ali ništa ne valja, tj. zaboravi da postoji. Ne radi root preko Flyme računa. Ako ti ne treba root onda još može proći. Ja sa svoj kupio u HR i bila je gore "I" verzija ona stara i loša 4.5 nešto. Po meni nek kupi bilo koju verziju na koju ide "A" firmware i stavi zadnji stable rom. Najsigurnije i najbrže preko Honorbuy-a, jer dolazi iz Italije. Moja preporuka nek kupi M3note ili još bolje Leeco Le2.
10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Nakon 8. mjeseci korištenja Meizu m2 note dogodio mi se problem - donji rub ekrana ne reagira na touch (prvih 3-4 mm). Nekako sam se pomirio s tim (iako nisam mogao koristiti traku za trenutno korištene programe), međutim sad nakon 3-4 tjedna donji dio ekrana koji uopće ne reagira na touch se udvostručio na 7-8 mm, tako da sada jako teško (ili nikako) baratam sa stvarima koje su postavljene dolje (npr. tipka za razmak u tipkovnici, ulazak na meni, čak i prekidanje poziva). Ugl sad mi je mobitel polovično upotrebljiv i ne znam što da radim, čitao sam po internetu o tom problemu - dosta njih misli da je sto softverski problem što mi nema smisla (iako se nadam da je). 

Jeste li imali iskustva s tim? 

Imate li neki savjet??

0 0 hvala 0
9 godina
Ne bih rekao da je soft. kvar, btw. koji soft. imaš instaliran ?
9 godina

pozdrav !

koristio sam m2 note 8 mjeseci, već tjedan dana koristim m3 note.

odmah sam prijemjetio razliku u slici i mogu reči da mi je na m2 slika bila bolja, tamnija,

na m3 su boje puno svijetlije, pogotovo se vidi na plavoj i zelenoj.

super je otkljucavanje otiskom prsta.

inace sam i na m2 imao problem sa viberom i to od kada sam stavio flyme 5.

na flyme 4 nije bilo nikakvih problema a na flyme 5 ne dolaze notifikacije, ali

ne zato jer nisam nesto podesio u postavkama, nego zato sto se viber zamrzne

i oda ga treba ugasiti, pa kad se ponovo uđe onda stignu poruke.

inace je note3 lijepsi i elehantniji, ali razlika je i u tome sto je ekran pri rubovima malo

zaobljen pa zastitno staklo ne sjeda do kraja, nego se uz rub nalazi zrak.

sa folijom tih prpblema vjerojatno nebi bilo.

zamjerka je i to sto su na stražnju stranu izravno nalijepili naljepnicu sa imei brojevima

a teze ju je skinuti, pa osaje lijepila kad se skine.

m3 je osjetno teži, ostalo je vecinom isto,

ako nekoga jos nesto zanima neka pita pa cu odgovoriti.

pozdrav !

14 godina
MEIZU M2 Note

Na svoj M2 Note sinoć bubnuo 5.6.6.7, radi kao sat, ne vidim razliku.

Probati ću u autu aux da vidim radi li YT problem, baš me zanima.

root

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Jel kupio netko M3note ? iskustva ?

kupio i prodao ga odmah. Mob je predivan jednostavno, fantasticno lezi u ruci, ekran i otisak prstiju su isto super. Ali cudno sucelje, gro bugova, kineskih sranja i znatno losija kamera od mobitela kojeg trenutno koristim (Letv x600) su me odgovorili od prelaska na njega kompletno. Sve u svemu mob je odlican ali nije ono sto ja trazim...

Ako te nesto zanima reci.

10 godina
neaktivan

Flyme 4.5.4I

Btw danas su problemi sa Touchscreen-om još gori, touch screen se često stišće sam od sebe tako da ovaj mobitel postaje u potpunosti neupotrebljiv..

9 godina
Probaj za početak napraviti full reset na tvorničke postavke, a poslije toga stavi Flyme stable 5.1.6.0 A + wipe app data
13 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Planiram kupiti Meizu m3 note ili metal. Do sad sam vidio da u EU skladistu ima samo Honourbuy. 

Zanima me jel je to najbolje mjesto za kupit ili negdje drugdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Probaj za početak napraviti full reset na tvorničke postavke, a poslije toga stavi Flyme stable 5.1.6.0 A + wipe app data

Upravo napravio, ali nema pomaka na bolje..

13 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pozdrav ekipa...zanima me iskreno dal mi se isplati prodat g2 i uzet m2 note?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ne
13 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Ne

Može bilo kakva "natuknica" ili slicno,zasto ne?!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice