Naručio sam od Neutrina Note 2,ima možda netko iskustva sa kojom verzijom oni isporučuju Meizu?
Naručio sam od Neutrina Note 2,ima možda netko iskustva sa kojom verzijom oni isporučuju Meizu?
OK zar moram stavit betu gore,jel mogu betu instalirat bez pc-a? Kje su prednosti bete na noteu,
sutra dolazi note 2.
Ukratko ;
Da li se OS na Noteu 2 automatski ažurira ili trebam manualno detaljnije čeprkati.
Trenutačno sam bez pc-a tako da se i to uzme u obzir.
Jel vama radi root na zadnjoj beta verziji.
U postavkama je kao sve ok, root je napravljen i vidim tamo aplikacije koje ima root, ali root checker kaze da nesto nije ok.
Takodjer titanium backup kaze da nema root access?
Takodjer barem meni viber notifikacije kasne, ne pokaze ih dok ne otvorim viber.
Evo ima i verzija stable 5.1.4.0A
Ne.
Isto se događa kao i tebi.
Upravo skidam ovu stable 5.1.4.0A, pa ako ne budem zadovoljan ima i ova predzadnja beta s kojom sam bio zadovoljan.
što ti znači u biti OK.
Meni ne može napravit root, a potreban je radi onih kineskih aplikacija za karantenu. Drugo još posebno nisam pogledao, pa ne mogu reci koliko je dobar ili ne, ali bez roota mi ne ide.
Jel to neka beta ili kaj,jer kad kliknem onaj updater veli mi da mi je trenutna verzija zadnja ,4.5.4.2A.
Dns stiže Note 2,dal radi OTA na svim verzijama ili trebam ručno instalirat update?
Muči me još formiranje baterije,dal trebam ostavit da se spusti ma minimum pa onda punit ili odma kopčam na struju?