Lumia 820 vs iPhne 4s molim za savjet

poruka: 12
|
čitano: 2.826
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako ekipa imam ponudu da mijenjam svju Lumu 820 u 9/10 stanju full paket za iphone 4s otkljucan  10/10 stanje isto full paket i jos bi mi lik nadoplatio 270 kn.

Preferiram WP te ovo bi uradio cisto da zaradim stogod da mogu uzet Lumiu 920.

M.ze savjet....

3 Mjenjaj
14 Ostavi Lumiu sebi :D
vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

lumia

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naravno da ceš uzet Lumiu, ja nebi uopce razmišljo, Nokia bi bila odma moj izbor.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nekako mi se ta 820 čini najlošija u seriji, ja bi je pokušao zamjeniti za 720 ili 925

0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Lumia 820 vs iPhne 4s molim za savjet
Glamdring kaže...

Nekako mi se ta 820 čini najlošija u seriji, ja bi je pokušao zamjeniti za 720 ili 925

Baš lijepo da ti se nekako čini.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
17 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Pa da, recimo da je to telefon koji bi trebalo biti jeftiniji i dostupniji 920, ali 920 je pravi flagship sa vrhunskom kamerom, 32 GB memorije, 768 x 1280 rezolucijom i 2k mAh baterijom da sve to goni.

Pored toga 820 sa svojih 8GB memorije, 480 x 800rezom, i 1600,mAh baterijom izgleda poprilično jadno a trebala bi pokrit iste zahtjeve korisnika. (Kao da kupiš tuarega sa 1.2 diezel motorom) Da ne spominjem da je dizajn kućišta dosta lošiji.

720 je s druge strane odlično osmišljen telefon koji puca na manje zahtjevne korisnike, ima i dalje odličnu kameru, slabiji hardware ali 2000mAh bateriju i gorilla glass. Nije ni čudno da 820 i 720 jednako koštaju.

15 godina
protjeran
Glamdring kaže...
gin.tonic kaže...

Pa da, recimo da je to telefon koji bi trebalo biti jeftiniji i dostupniji 920, ali 920 je pravi flagship sa vrhunskom kamerom, 32 GB memorije, 768 x 1280 rezolucijom i 2k mAh baterijom da sve to goni.

Pored toga 820 sa svojih 8GB memorije, 480 x 800rezom, i 1600,mAh baterijom izgleda poprilično jadno a trebala bi pokrit iste zahtjeve korisnika. (Kao da kupiš tuarega sa 1.2 diezel motorom) Da ne spominjem da je dizajn kućišta dosta lošiji.

720 je s druge strane odlično osmišljen telefon koji puca na manje zahtjevne korisnike, ima i dalje odličnu kameru, slabiji hardware ali 2000mAh bateriju i gorilla glass. Nije ni čudno da 820 i 720 jednako koštaju.

Čitam ja da ti nemaš pojma o pojmu.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
12 godina

on ili ti mislim da covjek govori kako je.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

jel vi kuzite sto covjek hoce

hoce uzeti 4s, prodati ga i kupiti 920

4s ce lakse prodat nego lumiju 820

pa neka to ucini

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Imam ja potencijalnog kupca z aLumiju :D

Kolika je cijena?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
<div class="editor_quote"> <div class="editor_quote_header">chutac kaže...</div> <div class="editor_quote_content"> <p>Imam ja potencijalnog kupca z aLumiju :D</p> <p>Kolika je cijena?</p> </div> </div> <p>&nbsp;470 km</p>
vlastoručni potpis
15 godina
neaktivan
karaandrijan kaže...
<div class="editor_quote"> <div class="editor_quote_header">chutac kaže...</div> <div class="editor_quote_content"> <p>Imam ja potencijalnog kupca z aLumiju :D</p> <p>Kolika je cijena?</p> </div> </div> <p>&nbsp;470 km</p>

Ipak ništa, vidim da je u KM tako da mi se ne isplati :/

Baš mi je žao što nisam uzeo 920 kad je bila 3000 kuna.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice