LG Optimus L9

poruka: 111
|
čitano: 34.880
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Za sve aplikacije

Za Google+ samo

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 10:19 (Marko :D).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: LG Optimus L9
keki kaže...
zlimagus kaže...

Evo da se i ja javim sa svojim L9, kupio sam ga prije 5 mj. u tele2 i prilično sam zadovoljan, sve što sam htio to sam i dobio.
U ovom srednjem segmentu smartfona stvarno je mobitel super, ne igram igre na mobitelu, važna mi je čitljivost i da mogu brzo
i glatko otvarati word/exel dokumente i web stranice. Ono što me malo smeta je tdaj bloatware od LG-a iako ima i dobrih fora i generalno
lijepo vrti android 4.1.2, planiram ga rootati i probati neki dobar rom ili slično ali podrška za rootanje i flashanje nije baš nešto (valjda jer ga
nema puno ljudi). Baterija mi traje po 2, nekad i 3 dana uz racionalno korištenje, super je i slot za SD karticu, uzeo sam 8GB i nemoram misliti
oću ikad to potrošit.

Znaci isplati se uzeti?

Ja sam u dilemi mogu dobiti novi koristen svega 10 minuta za nekih 1100 kn!

Cjena je super, ako ti je važno ovo što sam ja naveo (web, otvaranje pdf/docx, šah) dakle ako nisi "gamer" na mobitelu definitivno bih preporučio ovaj mobitel,
iako me nemoj krivo shvatiti može on potegnut i neku 3D igru dosta respektabilno a i kada imam wi-fi youtube bude jako brz i nema nikakvog štekanja ni pri visokim kvalitetama videa.
Neznam sada kako stoji to srednje tržište i imali nečeg novog i boljeg (a jeftinijeg {#}), pogledaj po njuškalu ili po dućanima pa vidi ali svakako ta tvoja ponuda zvuči super. 

12 godina
zlimagus kaže...

Cjena je super, ako ti je važno ovo što sam ja naveo (web, otvaranje pdf/docx, šah) dakle ako nisi "gamer" na mobitelu definitivno bih preporučio ovaj mobitel,
iako me nemoj krivo shvatiti može on potegnut i neku 3D igru dosta respektabilno a i kada imam wi-fi youtube bude jako brz i nema nikakvog štekanja ni pri visokim kvalitetama videa.
Neznam sada kako stoji to srednje tržište i imali nečeg novog i boljeg (a jeftinijeg {#}), pogledaj po njuškalu ili po dućanima pa vidi ali svakako ta tvoja ponuda zvuči super. 

Ma ovaj mi se isplati onda definitivno danas ga uzimam!

Nisam nikakvi gamer mobitel mi sluzi samo za citanje novina nesto malo vibera,mailovi i normalno pozivi!
I tu i tamo koji klip na youtubeu!

I jos jedno pitanje samo koja sim kartica ide u mobitel ona normalna ili mini sim? Msm do sad sam imao Xperiu arc s i isla je normalna al ne znam kakva tu ide!

UZIMAM GA ONDA DANAS 100% !

Kresimir
15 godina
neaktivan
keki kaže...
zlimagus kaže...

Nisam nikakvi gamer mobitel mi sluzi samo za citanje novina nesto malo vibera,mailovi i normalno pozivi!

I jos jedno pitanje samo koja sim kartica ide u mobitel ona normalna ili mini sim? Msm do sad sam imao Xperiu arc s i isla je normalna al ne znam kakva tu ide!

Ide normalna sim kartica, i neceš pogriješit sa ovim mobitelom, gdje kupuješ na oglasniku ili novi iz ducana.

Rappy
15 godina
neaktivan
rappy kaže...
keki kaže...
zlimagus kaže...

Ide normalna sim kartica, i neceš pogriješit sa ovim mobitelom, gdje kupuješ na oglasniku ili novi iz ducana.

Edit: Ja sam prije ovog imo Sony Experiu J kad sam kupio LG preporodio sam se, nisam mogo vijerovat da mobitel ne zašteka, i odlicno sve radi.

Rappy
12 godina
LG Optimus L9

Ma kupujem iz oglasa naci cu neki novi par dana star! I gotovo!
Ovako i onako cu imat  ga nekih cca 6-7 mjeseci jer mi istice pretplata pa cu uzet nesto novo posto cu imat veliki popust! (ko zna sta ce bit do tad)!
Ova arc s sta sam imao pocela mi je stekat!
Netko me zove ono ja ne vidim tko mo me zove prvo mi se samo broj pokaze pa nakon cca 4-5 sekundi tek ime pod kojim mi je taj kontakt, i jos nakon toga mi zasteka kad povucem ono po ekranu da se javim! Uhhhh ludio sam!
Ovo mi je kako mi se cini idealan mobitel!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG Optimus L9

Pridružujem se krugu vlasnika ovog stroja. Maloprije ga donio iz dućana i prvi dojam je odličan. Vidjet ćemo nakon par dana korištenja dal će dojam biti i dalje jednak. :)

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Jel se vama kada malo jače stisnete gornji desni kut polklopca čuje škripanje? Meni da, a mom bratu ne. Ne znam do čega je. Jedina razlika u mom poklopcu i poklopcu mog brata je što on nema nikakvu naljepnicu iznutra (vidi se nakon skidanja poklopca).

I da kada mi je otvorena kamera čuje se nešto tick-tick svakih 5 sec. 

Sad se niš ne čuje. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 20:44 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
LG Optimus L9

evo ja sam svoj l9 prepustio ženi a uzeo s3...bez obzira što ovaj ima 4 jezgrei šta ti ja znam več nije puno brži ni fluidniji od lg-a...stvarno je lg stroj za tu lovu i nisam primjetio nikakvu manu na njemu a zena je oduševljena...eto :-)

0 0 hvala 0
14 godina
Marko :D kaže...

Jel se vama kada malo jače stisnete gornji desni kut polklopca čuje škripanje? Meni da, a mom bratu ne. Ne znam do čega je. Jedina razlika u mom poklopcu i poklopcu mog brata je što on nema nikakvu naljepnicu iznutra (vidi se nakon skidanja poklopca).

Meni se ništa ne čuje, hvala bogu :D

Nego, kupio sam novog u dućanu za 1331 kn u kešu, inače mu je cijena 1475. Uzeo sam i 8gb class 10 karticu za 60-ak kuna.

Prvi dojam, odličan. Nakon što je odradio sve updateove i prebacio sve s google računa s prijašnjeg moba (including wifi spotove i slične gluposti), radi savršeno zasad. Nadam se da će tako i ostati. :)

11 godina
neaktivan

gdje si ga kupio?

11 godina
neaktivan
mjaneci3 kaže...

Meni se ništa ne čuje, hvala bogu :D

Nego, kupio sam novog u dućanu za 1331 kn u kešu, inače mu je cijena 1475. Uzeo sam i 8gb class 10 karticu za 60-ak kuna.

Prvi dojam, odličan. Nakon što je odradio sve updateove i prebacio sve s google računa s prijašnjeg moba (including wifi spotove i slične gluposti), radi savršeno zasad. Nadam se da će tako i ostati. :)

gdje si ga kupio?

14 godina
LG Optimus L9

Varaždin, Alpha-M se zove dućan. Mlada ekipa koja ima servis i prodaju računala, a nedavno malo počeli i s mobitelima. Redovito sam kod njih i samo pohvale...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 7:30 (mjaneci3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Za koje tržište je namijenjen? Pogledaj koji ti jezik piše na kutiji (ona slova preko moba).

0 0 hvala 0
14 godina

Za koje tržište je namijenjen? Pogledaj koji ti jezik piše na kutiji (ona slova preko moba).

Slova preko moba? Ne kužim te, sorry {#}

Ima bočno na kutiji naljepnica na kojoj piše model i nešto slično, a na kraju tih oznaka piše CROOPEN, pa pretpostavljam da je za domaće tržište i otvoren.

15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Na kutiji imaš sliku moba i preko njega je nešto napisano. Na kojem jeziku piše? Ako ti piše na njemačkom, mob je za njemačko tržište.

0 0 hvala 0
14 godina

Na kutiji imaš sliku moba i preko njega je nešto napisano. Na kojem jeziku piše? Ako ti piše na njemačkom, mob je za njemačko tržište.

Nema ništa na slici preko moba napisano...

15 godina
neaktivan

Onda je vjerojatno za hrv. tržište.

14 godina

A vjerojatno je. Zašto pitaš?

Btw, jel netko rootao, stavio CWM i CM možda?

15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Zanimalo me {#}

Ja nisam ništa stavljao na mobitel. Meni je i ovako super.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mjaneci3 kaže...

Bootloader nisam otkljucavao, samo uradio root sa Impactor_0.9.14. Jednostavno, ukljucis USB debugging na mob., spojis mob. sa komp. USB kablom i pokrenese program. Reboot i instaliraj SuperSu.

14 godina
A147 kaže...
mjaneci3 kaže...

Bootloader nisam otkljucavao, samo uradio root sa Impactor_0.9.14. Jednostavno, ukljucis USB debugging na mob., spojis mob. sa komp. USB kablom i pokrenese program. Reboot i instaliraj SuperSu.

Stavio sam već root još dok sam pisao onaj prvi post :P

Nego, kako baratate s mobitelom? Ja se još uvijek privikavam s obzirom da sam prije imao mobitel s 3.2 inča ekranom pa mi je ovo još uvijek čudno. Nosite li mob u džepu ili imate neku torbicu i slično?

15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Ja ga nosim u džepu. {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Silikonska maska, screenprotector i nosim ga u dzepu kosulje, jakne ili ako se mora u dzepu hlaca.

Dobar mob. samo premalo prostora za podatke (2.3Gb) i ne mogu natjerat Link2SD da prebacuje programe i igre na SD karticu. Ne znam koji vrag im treba takva glupost, ne ubaciti opciju da se aplikacije instaliraju na SD karticu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A147 kaže...

Silikonska maska, screenprotector i nosim ga u dzepu kosulje, jakne ili ako se mora u dzepu hlaca.

Dobar mob. samo premalo prostora za podatke (2.3Gb) i ne mogu natjerat Link2SD da prebacuje programe i igre na SD karticu. Ne znam koji vrag im treba takva glupost, ne ubaciti opciju da se aplikacije instaliraju na SD karticu.

Znam kada sjedem u auto a u dzepu od hlaca mi je da popi*dim vadeci ga van.

Ovo sto se tice sd kartice i aplikacija rjesava rootanje, onda sve ide glatko i sa sd-a. 

12 godina
neaktivan
zlimagus kaže...

Ovo sto se tice sd kartice i aplikacija rjesava rootanje, onda sve ide glatko i sa sd-a. 

Root je uradjen najvise zbog Link2SD, ali i dalje nece da radi, kao ne prepoznaje drugu particiju na SD. Bootlader nisam otkljucavao zbog garancije.

13 godina
odjavljen
Garancija je i dalje vazeca ako imas otkljucan bootloader, za garanciju je bitan stock rom
13 godina
neaktivan
A147 kaže...
zlimagus kaže...

Root je uradjen najvise zbog Link2SD, ali i dalje nece da radi, kao ne prepoznaje drugu particiju na SD. Bootlader nisam otkljucavao zbog garancije.

Neznam u čemu bi mogao biti problem, ali onako seljčki, probaj drugu SD karticu i/ili drugu aplikaciju (neznam jel ima) pa bar možeš isključiti hardverski problem

12 godina
neaktivan

Nisam probao sa drugom karticom. Podjelio kako treba, drugu particiju formatirao na ext2, ext3, ext4 i FAT32 i svaki put prijavi:

Mount script cannot be created.

mount: No CSI structure available

ext3 may not be supported on

your device. Try FAT32 on the

second partition.

14 godina
A147 kaže...

Nisam probao sa drugom karticom. Podjelio kako treba, drugu particiju formatirao na ext2, ext3, ext4 i FAT32 i svaki put prijavi:

Mount script cannot be created.

mount: No CSI structure available

ext3 may not be supported on

your device. Try FAT32 on the

second partition.

S čim formatiraš i dijeliš na particije?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice