LG Optimus 2x ili SE Neo V

poruka: 5
|
čitano: 1.266
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav.

Otvaram temu radi pojedinih nejasnoca... 

SE NEO V kod nas košta 213€ , dok LG Optimus 2x košta 254€.

Pitanje:

Trenutno imam LG OPTIMUS GT540 , dobro me služi, ali njegovo vrijeme je "prošlo" sa ~120MB ram-a tu se ne može ništa.. Dok LG O2x i SE NEO V imaju 512MB, sto je sasvim dobro.

Bitna stvar: Želim da čujem iskustva, odnosno prijedloge za navedene mobitele.

Služio bi mi za igranje Angry Birds, GTA 3, FIFA 12, i ostale zahtjevnije igre.. poželjno je da sve ostalo radi bez lag-a.. oba idu na ICS (Ice Cream Sandwich) tako da ce mnogo bugova biti eliminisano {#}.

Uzeo bih SE NEO V zbog cijene.. ali brine me LG koji ima dual core procesor, i jos podosta dobrih funkcija.. gorilla glass.. itd....

Isplati li se uzimati skupi LG, ili je sasvim dovoljan SE, ako podrazumijevamo ICS, odnosno custom rom sa XDA Developers, sto hoce reci,mobitel mi treba na duze staze.. ako se vec "davi" u novim igrama i aplikacijama onda da ja davim sebe i novcanik i da kupim LG O2x ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 20:46 (Tenkre).

0 0 hvala 1
13 godina
ja bih uzeo O2X.Ics ne mora biti bolji od Gb.Citam negdje da covjek ima na Arc-u ics pa oce nazad na gb.
---mjenjam stan od 20 kvadrata za dva manja---
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: LG Optimus 2x ili SE Neo V

Da za sad dosta ljudi se žali na ICS (arc,neo,) očekuje se da će to popraviti sljedeći update. Isto tako ako ne staviš custom rom nećeš previše biti sretan sa O2X.

- ja bi uzeo Neo V razlika je 308kn 41€ a O2X po meni ne vrijedi tolike razlike.

13 godina
protjeran
Re: LG Optimus 2x ili SE Neo V

Ne znam ni sam.. imam ovaj LG i ni tamo ni vamo.. kako bi rekli...

Naravno da ga uzimam da pustam hd filmove i poneke "masne igre" kao sto su fifa 12 HD, gta 3, modern combat 3.....

Mozda da malo promijenim, ako vec imam LG, SE K800i mi je bio zadnji koji sam imao sto se tice SE mobitela... dobro je sluzio... ali ovo je sasvim nova "ploča".. kako se SE pokazao, da li iko moze reci, sve sam review-e pogledao, svako svog konja hvali..

Da li da uzmem jeftiniji, taj SE NEO V, stavim ICS 4.0 i miran, mozda malo OC i to je to. Da ne ponavaljam, zanima me opcenito SE vs LG.. nešto se lg previše "puše" sa dual core.. a i cijena je prava "žara"... 250€ nije mala stvar..

Eto, ako mi to jos malo pojasnite mogao bih se odluciti.. razlika je oko 50€, znaci 50€ je jeftiniji kod nas SE NEO V od LG. Uopsteno o mobu i firmi.. SE vs lg, ako nije problem {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 16:31 (Akiris).
13 godina
Ics je sjebo dosta stvari na neo v,sporiji je,al bi trebali rjesit updejtom
Ja bi uzeo optimus zbog boljeg procesora,gpu i opcenito vise futureproof od nea...
A tegrin chipset u lg optimis 2x omogucuje ti da skines neke exklusivne igre
max
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice