LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 286.125
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

također danas sam dobio tracking number od mobicitya, btw ako nekog zanima naručio sam ga 13.11.

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
RondoVK kaže...

jel vam stize OTA? tj jel stigla jos kome?  meni nikako...

meni dosao prosli tjedan.

14 godina

Meni isto update jos nije dosao, valjda hoce uskoro :)

WordPress ❤

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ocito im sad idu, ako netko kupuje treba ispitivat kad ce imat posiljku i onda kupit tu negdje, druge nema. Ali ako dodu citavi bit cu iznimno zadovolja.

Jedino nisam sa PayPalom uzo mi funtu 9.99 umjesto 9.5 pa mi je ukro koju kunu tu mamicu mu. :)
17 godina

Jesi namjestio u paypalu da ti banka racuna tecaj?

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li netko da je tek kasno navečer dobio broj za praćenje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 19:01 (mkovnet).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Jesi namjestio u paypalu da ti banka racuna tecaj?

Nisam :(

11 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
RondoVK kaže...

eo i meni glupača dosla popodne :D

13 godina
neaktivan
RondoVK kaže...
GuardianOTB kaže...
RondoVK kaže...

Cestitke. 

Osobno sta me nervira nakon par dana:

1. Nemogucnost mijenjanja u drop izborniku

2. Otvaranje Phone odnosno poziva je dooosta sporije nego kod kitkata

3. Bat traje losije, narocito na wifi-u

4. Sto moram dva puta slideat drop izbornik bez obzira ima li ili ne kakva notifikacija.

5. Moram ponovno rootat mob

6. Dosta aplikacija ne radi fluidno ili uopce kao na kitkatu (npr. Wakelock detector)

13 godina
neaktivan

Naručio u petak, noćas mi poslali broj za praćenje prema kojem je vidljivo da je DHL primio informacije o pošiljci još u subotu...sad čekati na Nexus{#}

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel bi bio problem nekome objasnit tocnu proceduru i najjeftiniji nacin da se kupi ovaj uredaj preko mobcitya? Citam sve postove ali posto nisam bas u ovim vodama ne kuzim dosta izraza. Sto je OTA,  kako netko govori da ga je platio 900, netko 1060, a po mom izracunu je to skoro 1200 kn(119 funti). Oprostite ako je netko pisao vec sve korake al ja ne mogu nac to.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
RondoVK kaže...
GuardianOTB kaže...
RondoVK kaže...

Cestitke. 

Osobno sta me nervira nakon par dana:

1. Nemogucnost mijenjanja u drop izborniku

2. Otvaranje Phone odnosno poziva je dooosta sporije nego kod kitkata

3. Bat traje losije, narocito na wifi-u

4. Sto moram dva puta slideat drop izbornik bez obzira ima li ili ne kakva notifikacija.

5. Moram ponovno rootat mob

6. Dosta aplikacija ne radi fluidno ili uopce kao na kitkatu (npr. Wakelock detector)

meni je jedino preruzna boja drop izbornika,neka vojnicko svijetlo zelena,i kad te neko zove izgled poziva je dosta losiji od kitkata a ostalo eto sve super

15 godina
Alexis_Sanchez kaže...

Jel bi bio problem nekome objasnit tocnu proceduru i najjeftiniji nacin da se kupi ovaj uredaj preko mobcitya? Citam sve postove ali posto nisam bas u ovim vodama ne kuzim dosta izraza. Sto je OTA,  kako netko govori da ga je platio 900, netko 1060, a po mom izracunu je to skoro 1200 kn(119 funti). Oprostite ako je netko pisao vec sve korake al ja ne mogu nac to.

najjeftiniji nacin ti je uzeti preko mobicity-a ovaj refurbished, sada, netko ga je uzeo za 900 KN jer je cijena prvo bila manja, a sada trenutno je ona 99 funti (gledas cijenu ex. VAT) + cca. 6 funti dostava sto ispada ovih 1060 KN koju smo vecina nas platili koji smo kasnije narucili. platis paypal-om i to je sve, nema tu nikakvih komplikacija, ako si ikad kupovao ista preko interneta onda je sve isto.

OTA ti je over-the-air update, tj. update koji radis direktno na mobitelu, manje bolniji jer ti nista ne moras raditi i ne gubis podatke (u vecini slucajeva)

jel postoji mogucnost da mi vec danas ugrabimo te Nexuse, znam da su neki pricali da je poslano pa su vec drugi dan dobili? jel vrijedi pratiti tracking preko njjihove stranice?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 10:35 (definho).
15 godina
neaktivan
definho kaže...

najjeftiniji nacin ti je uzeti preko mobicity-a ovaj refurbished, sada, netko ga je uzeo za 900 KN jer je cijena prvo bila manja, a sada trenutno je ona 99 funti (gledas cijenu ex. VAT) + cca. 6 funti dostava sto ispada ovih 1060 KN koju smo vecina nas platili koji smo kasnije narucili. platis paypal-om i to je sve, nema tu nikakvih komplikacija, ako si ikad kupovao ista preko interneta onda je sve isto.

OTA ti je over-the-air update, tj. update koji radis direktno na mobitelu, manje bolniji jer ti nista ne moras raditi i ne gubis podatke (u vecini slucajeva)

jel postoji mogucnost da mi vec danas ugrabimo te Nexuse, znam da su neki pricali da je poslano pa su vec drugi dan dobili? jel vrijedi pratiti tracking preko njjihove stranice?

ovi naši još nisu shippani, to samo znači da je dhl dobio informaciju da pokupe paket

13 godina
neaktivan

Mogli bi se mi još načekati na naše Nexuse...kontaktirao sam Mobicity vezano uz činjenicu da su podaci za praćenje nepromijenjeni od subote, oni me uvjeravaju da je paket već na putu no da DHL kasni s osvježavanjem stranice.  Potom sam zvao i engleski DHL koji naravno kaže kako to nije baš tako i da sve što za sada imaju je informacija kako će MobiCity u nekom trenutku imati paket spreman za preuzimanje. Prema prijašnjim iskustvima, vjerujem DHL-u.

1 0 hvala 0
13 godina

A čuj unutar 3-4 dana stigne od kada ga preuzmu od njih... Da su ga dali u petak danas bi ti već stigao kao meni Asus zenfone jutros za kumu. :D

Pucaaaajjjj :)
13 godina
neaktivan

Dosadan sam ali javite se ako vam se status kod DHL-a promijeni.{#}

0 1 hvala 0
13 godina
bNeo kaže...

A čuj unutar 3-4 dana stigne od kada ga preuzmu od njih... Da su ga dali u petak danas bi ti već stigao kao meni Asus zenfone jutros za kumu. :D

Kada ga DHL preuzme, u ZG-u je sutradan nakon preuzimanja, a isti dan dolazi i u lokalni ured, a na dostavu, ovisno o tome koliko je daleko područni ured od Zagreba, ide taj isti dan, ili sljedeći radni dan. Ako hoćete možeze kontaktirati DHL i preuzeti u lokalnom uredu taj isti dan kada stigne iz Zagreba.

Moja procjena je da to DHL danas ili sutra preuzima, dakle najkasnije je u petak kod Vas.

13 godina
neaktivan

Evo kakvo sam uvjerenje dobio na chatu

"There have been some issues with some MobiCity parcels that entered the DHL network due to an issue around scanning the barcodes on the labels into their system.

The DHL call centre are not necessarily aware of this (as all they can see is the same tracking detail that the DHL website gives out); this is understandably causing confusion.

We are very sorry for the delay, but please rest assured, DHL have your parcel and delivery is imminent.!

0 0 hvala 0
13 godina
mkovnet kaže...

Evo kakvo sam uvjerenje dobio na chatu

"There have been some issues with some MobiCity parcels that entered the DHL network due to an issue around scanning the barcodes on the labels into their system.

The DHL call centre are not necessarily aware of this (as all they can see is the same tracking detail that the DHL website gives out); this is understandably causing confusion.

We are very sorry for the delay, but please rest assured, DHL have your parcel and delivery is imminent.!

Ne vidim razloga zašto bi lagali, inače se sve DHL-ove pošiljke osvježe u popodnevnim satima. Ako je ovo istina, onda su Nexusi sutra oko 10h ujutro u Zagrebu.

15 godina
neaktivan
mkovnet kaže...

Mogli bi se mi još načekati na naše Nexuse...kontaktirao sam Mobicity vezano uz činjenicu da su podaci za praćenje nepromijenjeni od subote, oni me uvjeravaju da je paket već na putu no da DHL kasni s osvježavanjem stranice.  Potom sam zvao i engleski DHL koji naravno kaže kako to nije baš tako i da sve što za sada imaju je informacija kako će MobiCity u nekom trenutku imati paket spreman za preuzimanje. Prema prijašnjim iskustvima, vjerujem DHL-u.

također, vjerujem dhlu, ako danas preuzmu do petka su mobiteli kod nas,ako u srijedu preuzmu ništa od mobitela ovaj tjedan, barem meni jer živim na selu, a ovdje dhl angažira hp ekspers

13 godina
neaktivan

Kod mene pomak...DHL pokupio pošiljku...eto Nexusa sutra{#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

25 Nov 14 3:35 PM - Shipment picked up - MANCHESTER,UNITED KINGDOM

stigo upravo mail.

http://www.fotozine.org/?omen=Matej9o

1 0 hvala 0
15 godina

kod mene takoder i picked up i processed, znaci sutra su kod nas :)

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

odlična vijest

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vec sutra?

Brze neko HPE xD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ima li nekog da mu paket ide preko bergamo (italija)? ili tako idu samo do rijeke?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
definho kaže...

ima li nekog da mu paket ide preko bergamo (italija)? ili tako idu samo do rijeke?

svi dhlovi paketi koji idu zračnim putem iz britanije za ovaj dio europe idu preko bergama

kopnom ide preko gatwicka za linz

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 9:19 (cola777).
13 godina
neaktivan
cola777 kaže...
definho kaže...

svi dhlovi paketi koji idu zračnim putem iz britanije za ovaj dio europe idu preko bergama

kopnom ide preko gatwicka za linz

Upravo tako...drugim riječima sve je u normali...danas je u našim rukama. Moram priznati kako sam super prošao, naručio u petak a prema svemu sudeći već tri radna dana nakon je tu. Treba imati i sreće.

15 godina
neaktivan
Sta mislite hoce doci do 16h u ured Osijek ?
http://www.fotozine.org/?omen=Matej9o
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice