LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 286.107
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Jel vrijedi kod nas garancija za N4 kupljen u mobicity-u?

I di se nalazi garancija? U kutiji?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
Edge kaže...

Jel vrijedi kod nas garancija za N4 kupljen u mobicity-u?

I di se nalazi garancija? U kutiji?

Garancija je ostvariva (agramservis ZG) sa računom koji ćeš od mobicity-a mailom dobiti u pdf formatu

16 godina
protjeran

Na jednom podcastu rekli da prvo 1% urađaja dobije OTA. Tjedan dana nakon toga 25% i onda polako ostali. Navodno nema veze koliko se pritišće update. Sve ovisi koliko imate sreće. Ima smisla.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je OTA stigla još u nedjelju :D

0 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...

Jesi OTA ili?

OTA, NonBranded kupljen u Svijet Medija. 

Evo baš jučer mali problem. Izgubio je 3g signal na jedno 15 minuta dok ga nisam restartao. Sad nisam siguran da li je do njega ili tmobile-a.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
neaktivan

Evo, nakon mahom dobrih komentara i ja jutros naručih Nexusa s MobiCitya. Nadam se ne predugom čekanju i odličnom uređaju, živjeli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 10:58 (mkovnet).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovo su mi rekli malo prije u vezi nexusa sa mobicitya

...This is shipping Monday as per the email we receive
All existing backorders will leave Manchester on Monday (they have all been allocated and packed in HK ready for transfer to the UK)

We also have another 50 or so left in stock in HK, with another 80-odd to land next week. I am working on sourcing more, but at some point they will run out...

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cola777 kaže...

All existing backorders will leave Manchester on Monday (they have all been allocated and packed in HK ready for transfer to the UK)

We also have another 50 or so left in stock in HK, with another 80-odd to land next week. I am working on sourcing more, but at some point they will run out...

Hm, što misliš ako sam ja naručio jutros hoće li se to gledati kao "backorder" i krenuti iz Manchestera u ponedjeljak ili će ići u onom drugom turnusu?

15 godina
neaktivan
mkovnet kaže...
cola777 kaže...

Hm, što misliš ako sam ja naručio jutros hoće li se to gledati kao "backorder" i krenuti iz Manchestera u ponedjeljak ili će ići u onom drugom turnusu?

nevjerujem da će ti poslat u ponedjeljak, ja znam već trojicu koja čekaju naručili su prošli tjedan, sredinom tjedna

13 godina
neaktivan
cola777 kaže...
mkovnet kaže...
cola777 kaže...

nevjerujem da će ti poslat u ponedjeljak, ja znam već trojicu koja čekaju naručili su prošli tjedan, sredinom tjedna

Dobih ovakav odgovor na pitanje hoće li biti dužeg čekanja...

"We ship from the UK - and we use suppliers in the UK, Europe and Far East. Once your stock is on order from the supplier and is on the way to us and  we receive it in Manchester we will ship on a next working day service to our customer that is why we give an estimate of 3 working days dispatch. Normally, it takes 5-6 business days to be delivered from the day the order has been placed".

eto...

11 godina
neaktivan

pokidala mi se ona kuticija tj usb punjac sto sam dobio prilikom kupnje nexusa s mobicitya. Dali netko zna neku kvalitetnu a opet povoljnu tu usb ''home'' kuticiju i da bude EU. Ima na ebayu ali nebih bas te za dolar dva tri? znali itko? i da po mogucnosti bude bijela kutijica :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 11:57 (RondoVK).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
mkovnet kaže...

"We ship from the UK - and we use suppliers in the UK, Europe and Far East. Once your stock is on order from the supplier and is on the way to us and  we receive it in Manchester we will ship on a next working day service to our customer that is why we give an estimate of 3 working days dispatch. Normally, it takes 5-6 business days to be delivered from the day the order has been placed".

eto...

sve to stoji tako na papiru, u praksi je to drugačije

16 godina
neaktivan
cola777 kaže...

Istu spiku su i meni prodavali prije 7 mjeseci, poslali su mobitel 10 dana nakon narudžbe i to jos dpd-om kojem je trebalo jos 7 dana da dodu do mene.

14 godina
neaktivan

To je skroz ok za tu cijenu, meni je do Božića ok pričekat ako treba :).

Samo da bude!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

ma sve je to OK, da je i pisalo dispatch in 7-10 days ja bih narucio, ovako sam stvarno mislio da ce ih ranije poslati, jer sam se rijesio starog moba i sada ostao na Siemens-u C62 tko zna koliko :D

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
definho kaže...

ma sve je to OK, da je i pisalo dispatch in 7-10 days ja bih narucio, ovako sam stvarno mislio da ce ih ranije poslati, jer sam se rijesio starog moba i sada ostao na Siemens-u C62 tko zna koliko :D

Znači, nisu ti još poslali?

15 godina

rekli su do kraja tjedna, ali jos uvijek je Pending Fulfilment A, a kraj tjedna racunam kraj radnog, znaci petak, nego previse smo zaspamali ovu temu zaljenjem na mobicity...

kakvo je stanje s lolipopom kod vas koji ga sad vec duze vrijeme koristite? kazete leti sve? baterija?

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav,

evo napucao Lollipop na Nexus 4

Lollipop za N4 - najlakše:

http://www.wugfresh.com/nrt/ instalirajte, unlockajte bootloader, i krenite nkon toga na "flash Stock & Unroot"

čak ne morate skinuti sam factory image s Google, NRT sam može povući image...

nakon instalacije LPa, možete ga i rootati i napuvžcati TWRP recovery

No ono na što trebaju paziti poslovni korisnici: Gmail je sad zadana aplikacija za e-poštu i ne može se koristiti E-pošta, pa će se pomiješati sve poruke, privatne i službene...

uglavnom ako to želite izbjeći:

pri prvom pokretanju, ne unašajte Google account, samo ga spojite na WLAN i nakon restarta, postavite poslovnu (Exchange, ActiveSync)...

sad odite na Google Play, i naravno morate mu dati svoj Google račun, ali odmah u postavkama iskočajte svu sinkronizaciju za njega...

i to je to, držite poslovno i privatno odvojeno

što se LPa tiče, zasad (36 h) sve 5, ugodno i brzo rad, tasker je rolo-tipa, baterija se čini OK - ali meni je i KK bio genijalan po pitanju baterije....

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Lollipop preko OTA je tu par dana. Ima bugova, vidi se da se ima sta radit. Camera se crasha, reboot pa ne radi video. Reboot. Nema optimizacije jos sa svim appovima. Izgubio sam 12% preko noci baterije, na 4.4.4 2-3%max. Wakelock detector ne radi na lollipopu jos. Prije updatea imao sam rootan stock nexus, nakon updatea izgubio root. Sada ga mogu dobiti samo uz prethodni wipe svega, a to mi ekstremni pain in the ass. Towelroot app je rootao u 5sec bez diranja bootloadera i bez spajanja na komp. Uglavnom ono najvaznije, baterija, mi se pokazala mozda i losijom nego prije. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Javite ako krenu Nexusi 4 iz Manchestera{#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jel vam stize OTA? tj jel stigla jos kome?  meni nikako...

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ima li još kupona ikakvih ljudi? Naručio bih si Nexusića :)

1 0 hvala 0
15 godina
mkovnet kaže...

evo moj krenuo DHL-om, upravo dobio mail :)

Respect the Raise...!
14 godina
neaktivan
definho kaže...
mkovnet kaže...

evo moj krenuo DHL-om, upravo dobio mail :)

8-9 dana dakle je trebalo da krene, jesi narucivao kakve folije uz njega?

To je fakat skroz dobro moram priznat.

15 godina

da, kada sam upisao tracking number mogao sam vidjeti da ga je DHL zaprimio jos u subotu, a malo im je duze trebalo jer su morali cekat novu posiljku od LG-a, nisu ih vise na lageru imali. narucio sam si i folije i maskicu, folije - odavde sam narucio folije za skoro sve mobitele koje sam imao, dolaze u Hrvatsku za 2 dana i OK je kvaliteta za te novce i jos ih je 6 komada, a maskicu sam uzeo ovu - cisto da se ne izgrebe, ne volim one debele TPU maskice

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
definho kaže...

da, kada sam upisao tracking number mogao sam vidjeti da ga je DHL zaprimio jos u subotu, a malo im je duze trebalo jer su morali cekat novu posiljku od LG-a, nisu ih vise na lageru imali. narucio sam si i folije i maskicu, folije - odavde sam narucio folije za skoro sve mobitele koje sam imao, dolaze u Hrvatsku za 2 dana i OK je kvaliteta za te novce i jos ih je 6 komada, a maskicu sam uzeo ovu - cisto da se ne izgrebe, ne volim one debele TPU maskice

Ja sam 3 dana nakon tebe, nadam se da ce i sad moji krenuti hehehe, tj ovaj tjedan.

Nis, nek dode sve kak spada :)!

14 godina

Rekao bih da vam sa Nexus-om 4 nije potrebna niti folija a niti maskica.

Ja imam svog vec ohoho i nema nigdje niti jedne ogrebotine, stvarno kvalitetno izradjen uredjaj. A i lijep je tako da maskica samo narusava izgled.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I meni upravo shipali hohohoho rani bozic :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BMK kaže...

I meni upravo shipali hohohoho rani bozic :D

Ti si naručio 19.11? Baš me zanima hoće li slati i meni, ja sam doduše naručio u petak rano ujutro...{#}

I još da ne bude DPD u pitanju kad smo već u fazi želja i pozdrava.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 15:21 (mkovnet).
14 godina
neaktivan
18.11

Poslo mail jucer dns ticket i op odmah.
Proaktivno! :D

DHL
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice