LG KS 360 Pc Suite

poruka: 5
|
čitano: 2.788
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LG KS 360 Pc Suite

Naslov govori sve.Zanjima me gdje mogu nabaviti pc suite s obzirom da nisam dobio cd s mobitelom? tj.mene zanjima samo jedno.dakle,smatram da mi je potreban pc suite da bi mi mobitel sluzio kao modem kad bih ga spajao na pc da mogu surfati? ima li tko kakvo riješenje,driver? usb imam.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: LG KS 360 Pc Suite
ivan-zd kaže...

Naslov govori sve.Zanjima me gdje mogu nabaviti pc suite s obzirom da nisam dobio cd s mobitelom? tj.mene zanjima samo jedno.dakle,smatram da mi je potreban pc suite da bi mi mobitel sluzio kao modem kad bih ga spajao na pc da mogu surfati? ima li tko kakvo riješenje,driver? usb imam.

pa ne znam jel ti ti može.... još nikog nisam čua da mu mob radi kao modem...

a što se tiće pc suita, to ima SE, a nisam ni ja dobia cd, kao već korisnik niti brat

mi koji je uzea paket, možda triba otić na stranicu od lg pa skinit

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
LG KS 360 Pc Suite
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 14:19 (Nyxem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nyxem kaže...

potrazi na www.lgmobile.com

ja tražia, al nisam naša....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
ivan-zd kaže...

pa ne znam jel ti ti može.... još nikog nisam čua da mu mob radi kao modem...

a što se tiće pc suita, to ima SE, a nisam ni ja dobia cd, kao već korisnik niti brat

mi koji je uzea paket, možda triba otić na stranicu od lg pa skinit

zašto ne kao modem?

GPRS,EDGE znaci s karticom spojen na PC i surfas.to isto radi modem samo s vecim brzinama.

sto ne? mobilni internet

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice