LG KM900 Arena vs. Samsung i7500 Galaxy

poruka: 3
|
čitano: 1.755
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

dakle koji mob je bolje uzeti? slicne su im cijene u tele 2 ponudi na pretplatu.
nekako kod arene me odbilo to sto sam citao da se puno kvari,a kad sam lika pitao u tele 2 reko mi je da ih se puno prodalo i da ih nisu dobivali natrag,a i ak mi se pokvari imam 2 god garanciju...al opet ima neke sitnice poput multitoucha,onaj dolby za bolji zvuk i to (sve u svemu jako je elegantna i lijepa :P )
kod samsunga sam pak cito da ima slabu bateriju,odnosno mora se punit svakih dan,dva i nema bluethoot...no ipak ima android market i hrpu aplikacija za skidat i zabavit se + kaj je smarphone.

pa me zanima koja je vasa preporuka...znam da je samsung smartphone a arena nije,al u principu to mi nije toliko bitno.nego ono,da ima od svega po malo,sto u princpiu i imaju al me zanima dal ima neko tko je bio u doticaju sa oba uredaja i koji bi od njih preporucio.

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

definitivno galaxy jer je smartphone,ima Android i uzivaj ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imao sam i jedan i drugi.Mogu ti reci da je arena mnogo dobar tel,ima izuzetno dobar touch,osjetljiv na najmanji dodir kao iphone.Galaxy je isto dobar tel,naravno android.....a sto se ekrana tice mnogo je bolji kod arena,s tim sto arena ima znatno manji ekrean....U glavnom prepoucio bih ti Galaxy,jer ima dosta vise mogucnosti samo zbog androida...pozzzz

vm

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice