LG Cookie FW pitanje

poruka: 8
|
čitano: 1.093
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LG Cookie FW pitanje

Pozdrav!!

Evo nažalost imam ovaj mobitel koji ne bi bio toliko i loš da je samo malo brži... užasno reagira na dodir... stisnem nešto i treba mu dosta dugo (bar za mene) da uđe u nešto... e sad čuo sam da se oriđiđi updateom to može malo srediti, ali takav update meni ne radi (nemam pojma zašto) garancija je istekla tako da men sada zanima dali postoji neki ne-oriđiđi fw kojeg bi ja nekako mogao staviti na svoj mob? i neki tutorial možda pošto ovo nisam nikada radio :D

Hvala svima :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: LG Cookie FW pitanje

http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,337.0.html

Tu ti je sve sto trebas, samo re regaj na forum i prati tutorijal!

Molim da se moj PP koristi isključivo za oglasnik i obavjesti moderatora
16 godina
neaktivan
LG Cookie FW pitanje

Tnx, al sam već uspio :) ionako mi je spor :S i sa novim FW-om

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

E momak , zao mi sta nisam prije vidio temu ... reci mi koji sada FW Verziju imas , ja sam instalirao v10_z verziju , i savrseno je radila, mogu ti sutra dat link... sad sam u i caffeu pa mi se neda trazit...

15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

http://rs472.rapidshare.com/files/355267297/KP500AT-00-V10z-CIS-XXX-AUG-21-2009

eto stavi si taj firmware , nema bugova , nema reseta , popravljen bug u kojem nisi vidio video filove tipa mp4 u meniju itd... ja sam prije imao cookie pa znam , ali sada sam shvatio... Blažen je HTC

16 godina
neaktivan
Khalmeron kaže...
xDinichx kaže...

E momak , zao mi sta nisam prije vidio temu ... reci mi koji sada FW Verziju imas , ja sam instalirao v10_z verziju , i savrseno je radila, mogu ti sutra dat link... sad sam u i caffeu pa mi se neda trazit...

V10H... a probat ću i Z... pošalji kad stigneš :P

inače namjeravam uzeti wildfire... i trebao sam ali sam odlučio sačekati rođendan :) 22.9 :S kasno malo al jbg...

15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
Khalmeron kaže...
xDinichx kaže...

V10H... a probat ću i Z... pošalji kad stigneš :P

inače namjeravam uzeti wildfire... i trebao sam ali sam odlučio sačekati rođendan :) 22.9 :S kasno malo al jbg...

http://rs472.rapidshare.com/files/355267297/KP500AT-00-V10z-CIS-XXX-AUG-21-2009

Ma nema ti dugo do 22.9 , meni je bio u 10 mjesecu i mislio sam cekat pa uzet desirea.... ali ko ce cekat do 10 mjeseca , osim toga sa wildfireom sam ultra zadovoljan...Probaj si v10_z flashat to ti je ujedno i finalna verzija koju su izdali iz lg-a ( to ti ide po slovima v10...a...b...c...d...pa do z .)

16 godina
neaktivan
LG Cookie FW pitanje

Javlja da ne može naći link :S

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice