Nedavno sam kupio ovaj mobitel tocnije model A6020a41, desava mi se cesto kad pricam preko Vibera ili WhatsApp-a da me ne cuju dobro ili stvarno tiho. Ne znam u cemu je problem, ja sam testirao mikrofon preko Lenovo Companion aplikacije pise da je sve u redu i stvarno cuje se glas dobro i slao glasovne poruke, ali kad zovem desava se cesto da me na trenutak ne cuju ili bas slabo? Moze li me neko uputit kako da popravim to?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po opisu više zvuči da ti je do mreže nego do mikrofona.. neznam u kakvim uvjetima pričaš preko whatsappa i vibera, al potrudi se da signal bude dobar i da ne šetaš dok pričaš, nego stojiš na mistu
Pa desava mi se najcesce kad sam doma, a imam super brz internet i uglavnom sjedim na mjestu kad pricam tj blizu rutera wi fi routera... Jel moze bit da je problem do druge osobe tj sa onom kojom pricam, jer mi se cesto desavalo da mi se ta osoba zali?
ako se uvik ista osoba žali, a sa drugima je sve u redu, onda je defitnitivno do mreže te osobe
nakon 2 mj. lenovo P2 pao nećakinji i razbilo se staklo,normalno nastavila ga koristiti i sad se više nemože upaliti,priključim punjač,zasvjetli lampica i zavibrira ali neće da se upali