evo posto mi je jucer fcrko SE v640 i bacam se u potragu novog moba..... bilo koji model mobitela nek bude ali uvjet je jaki zvucnik za pustanje pjesama ......
ajde preporucite mi nesto! hvala vam puno ..pozek!
evo posto mi je jucer fcrko SE v640 i bacam se u potragu novog moba..... bilo koji model mobitela nek bude ali uvjet je jaki zvucnik za pustanje pjesama ......
nisi rekao osnovno-cijenu! i xperia je za slusanje glazbe ali ne znam imas li dovoljno para za nju 
pa pise ti do 1000 kuna..ajde molim vas preporucite mi nesto
w395 ima super zvucnik koji je jak
Najjeftiniji koji zove i ima dobru kameru.
Samsung S5230,kupio sam ga mami neki dan,extra mob za te pare 
ma uzmi samsung corby u vipa u paketu 999kn prefora je mob... je da nema neke zapanjujuce performanse al ono
Nokia 5800 XM.
Nokia 5800 XM.
do 1000kn...!!! i mislim da ne uzima preko nikakvih paketa ;)
Nokia 5800 XM.
Reko čovjek do 1000 kn...
Ne bi reko da ćeš nać mob do 1000 kn sa nekim rasturajučim zvučnikom..ali mislim da bi se dalo nać nešto iz nokiine serije xpress music..
Nokia 5800 XM.
Ne bi reko da ćeš nać mob do 1000 kn sa nekim rasturajučim zvučnikom..ali mislim da bi se dalo nać nešto iz nokiine serije xpress music..
dalo bi se naci nesh,ali ja mislim da mu je bolji s5230 ;) nije sto ga imam,ali dobar je mobitel
Nokia 5800 XM.
dalo bi se naci nesh,ali ja mislim da mu je bolji s5230 ;) nije sto ga imam,ali dobar je mobitel
Ako baš želi TS definitivno jedan od boljih, ako ne i najbolji izbor u tom cijenovnom rangu mobova...
jel ga ima ko? s5230 ..kakav mu je zvucnik za pjesme?
,
jel ga ima ko? s5230 ..kakav mu je zvucnik za pjesme?
,
imam ga ja ustvari moja mama...zvucnik nije nesto preglasan,ali je sasvim ok,i plus ima dosta drugih opcija i TS ;)
kupi si ti neku W seriju od SE-a... pomognem ti oko flashanja, bit ce ti puno glasniji od ostalih proizvodaca...
kupi si ti neku W seriju od SE-a... pomognem ti oko flashanja, bit ce ti puno glasniji od ostalih proizvodaca...
jel moze w395?
neka zica od staraca...
neka zica od staraca...
heheh...pa nisu mu starci ludi,da mu daju za SE,da je neki TS model mozda bi irazmislili,ali ovako....
neka im ovako objasni: stari/a posudi mi 500kn za mob koji ce imat najglasniji i najkvalitetniji zvuk na mobu koji si ikad cuo/a...
kad si vec zapeo za TS neka ih onda pita za SE U1 ili U10... 
neka im ovako objasni: stari/a posudi mi 500kn za mob koji ce imat najglasniji i najkvalitetniji zvuk na mobu koji si ikad cuo/a...
kad si vec zapeo za TS neka ih onda pita za SE U1 ili U10... 
nemoj da te neko cuje za to najglasniji i najkvalitetniji zvuk na mobu...hahhaha
Cime se vi opterecujete. Koliko uopste teoretski moze biti glasna ta imitacija zvucnika u mobu makar se on zvao i 5800 ;)
To je valjda najnebitnija stavka na mobu a odmah iza nje je kamera. Ti zvucnici su tu manje vise reda radi pogotovo ako nisu stereo. Na 5800 su stereo i dobri su za gledati filomove ali za muziku jednostavno neam zvucnika tih majusnih dimenzija. Sad ce flame al neka. Preporuka gledaj da su stereo ako su ti vec bitni.
A kakva je korist od jakog mono zvucnika? O tome i pricam.
U kojim situacijama puštaš pjesme. Ako se radi o planiranim događajima (tipa sjesti na plažu, slušat muziku i pit pivu), onda ti je daleko bolja opcija bilo koji mobitel koji ima 3,5 mm i prijenosni zvučnici na baterije + pack punjivih baterija s punjačem. Ovakve zvučnike možeš naći za 30 - 40 kn, a zvuk je neusporedivo bolji od najboljeg zvučnika na mobitelu.
Kupi neki XPress mobitel od Nokie.
By the way, ja sam kupio Naite SE, pre fora mobitel...
Nokia 5800 XM.
Potpisujem! u T-MOBILE flex 150kn 998kn LINK 998kn je uz produženje ugovora i ako prelaziš s simpe na flex 150 isto ti je 998kn a ako si novi korisnik onda 1098kn!