Zanima me :)
6 | Nokia C7 |
---|---|
33 | Samsung Galaxy S |
Zanima me :)
6 | Nokia C7 |
---|---|
33 | Samsung Galaxy S |
SGS kako god okreneš ;)
Ja bi c7.
Ako ti treba za mulitemdiju onda bi rađe uzeo Nokiu.
No Galaxy ima jači proc , bolji touch , bolji ekran i jači je mob puno.
Jedino je Nokia jača po multimedijskim funkcijama nor.Dobar fotoaparat te bljeskalica koju Galaxy nema.
Kladim se da je vrijeme autonomije uvelike na strani nokie C7.
pa da trebalo bi bit jače vrijeme autonomije.Iako je baterija slabija za 300mAh ipak je tu slabiji proc i manji zaslon koji znatno manje troše.
Kamera na C7 nema autofokus, na to treba paziti, znači fokus je fiksiran na npr. 4 metra.. :)
Tako da bi to uzeo malo s dozom "bolja kamera". Je bolja je ako slikaš pejzaže ili nešto, ali ako želiš poslikat, vizitku, dokument, neku reklamu sa tekstom, ma bilo što di ti treba oštrina..
Rođaku baterija na SGS traje 4 dana. Izgasio je automatski sync podataka i izgasi 3g dok ga ne koristi.. i na njemu je Darky ROM 9, to je sve..
Drzi ga u ladici?
I ja sam to pomislio, "ne koristi ga uopće"..
Ali kostisti ga normalno, neki normalni usage, samo isključen net ;)
Meni DHD u zagrebu izdrži jedva od jutra do mraka, a na putu izvan HR izdržao mi je cijeli vikend i dočekao me sa 20% u Zagrebu navečer, a bilo je slikanja i snimanja videa stalno.. Samo net nije radio :)
Hebes smartphone bez neta. Zato sam ga i uzeo. Telefonirati i slati sms mogu i sa nokiom 3310.
Zbog toga sam ga i ja uzeo, nego samo se isključi net kad ne treba, a opet se upali kad treba.. ;)
E tu je kod mene bila caka. Svaku konekciju ispod 100 kb su zaokruzivali na 200 pa mi je bolje biti stalno online. A i neda mi se zezati sa time. Kod mene je sve upaljeno. I wifi i 3g i izdrzi mi dan bez ikakvih problema. Vrlo cesto legnem a baterija preko 50%. Meni vise nego dovoljno.
Jedan je symbian drugi android, mislim da je izbor očit