KM900 firmware

poruka: 9
|
čitano: 1.941
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
KM900 firmware

ovako mob je kupljen u vipu...ali sam ga dekodirao na sve mreze bio..i jucer sam ja budala iso stavljat novi firmware i naravno sad je mobitel lock-an an karticu koju koristim..e sad mi moze neko poslat link na neki firmware za tele2 Hrvatska...trazio sam po netu na svaki koji kliknem kaze file not found 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: KM900 firmware

hoćeš .cab ili .kdz? našao sam obe verzije...ova što je .cab ti je V10b_01, a .kdz je V10f_00

15 godina
neaktivan

ae ako mozes obije ako mozes...ako bas moras birat onda kdz..al obije molimte puno  bi mi pomogo :)

15 godina
neaktivan

evo otkad sam zadnji put pogledao ovu cab su uklonili Iznenađen, tako da je ostala samo ova kdz, šta u konačnici i nije takav bed, jer je V10f_00 u svakom slučaju bolji. nadam se da će ti poslužiti:

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ATLKSV/V10f_00/V10F_00.kdz

15 godina
neaktivan
KM900 firmware

neradi :S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

šta mu je (jesi koristio usb modem driver, lg utils i b2c?)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 23:05 (2ntle).
15 godina
neaktivan
KM900 firmware

a pise da je sim locked...kuzis probao sam sa tele2 probao sam sa europa open sve...sad traim neki firmware koji je  debrand odnosno da je unlockan na sve..ako tu opce postoji..?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moguće da je baza s načinom na koji je unlockan...našao sam na forumu na jedno mjesto da i to zna zezat, pa da provjeriš kod onoga tko ti ga je već otključao. uostalom, baci oko i sam, možda iskopaš što: http://www.mylgarena.com/index.php

16 godina
neaktivan
KM900 firmware

ima li itko firmware na kojem radi t-mobile kartica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice