"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.940
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Možete li mi preporučiti neki EU ROM za Redmi Note 5A? Dobio sam kinesku verziju pa bih ga prilagodio, nezgodno s ovim čudnim znakovima.

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Pozz...Smartisan nut pro 2,cista perverzija,,,Snapdragon 660, 6+128 za 400$

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Molim preporuku za mobitel do 1500kn..namjeravam ga kupiti sad 11.11 na goldwayu...glavno da izdrzi godinu ipo dvi..a uglavnom ce bit koristen za whatsapp, surfanje, youtube i mozda neka igra. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
buterino kaže...

Molim preporuku za mobitel do 1500kn..namjeravam ga kupiti sad 11.11 na goldwayu...glavno da izdrzi godinu ipo dvi..a uglavnom ce bit koristen za whatsapp, surfanje, youtube i mozda neka igra. Hvala unaprijed.

redmi note 4x bi trebao ispuniti sve zahtjeve 

naravno mozes kupiti i mi a1/5x ako ti treba bolja kamera, ali gubis 1000mah baterije tako da odluci sam

13 godina
neaktivan
Marko_244 kaže...

Možete li mi preporučiti neki EU ROM za Redmi Note 5A? Dobio sam kinesku verziju pa bih ga prilagodio, nezgodno s ovim čudnim znakovima.

Ako navedete točnu verziju ROM-a na vašem mobu
puno stvari bude u startu jasnije i lakše je dati podršku.
Moja preporuka je obavezno otključavanje Bootloader-a
ako je mob nabavljen iz Kine jer onda od garancije upitna korist.
Nakon toga se lagano flešne TWRP i pomoću njega instalira EU ROM
koji je pročišćena China Stable / Weekly verzija ROM-a koji je ujedno i naj ažurniji.
Ovdje je sve, jasno i precizno, trpaj miško i uživaj!

15 godina
neaktivan
Deutsch kaže...
buterino kaže...

naravno mozes kupiti i mi a1/5x ako ti treba bolja kamera, ali gubis 1000mah baterije tako da odluci sam

je li mi možeš onda pomoć linkat tu najbolju verzija redmi note 4x, zato sta sam cita da ih ima nekoliko sa snapdragon i sa MTK pa koja je verzija bolja i kako to ide, hvala.

16 godina

Pozdrav
Dali se plača carina, pdv, ako uznem iz europskog skladišta u honourbay, hvala?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 18:55 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
buterino kaže...
Deutsch kaže...
buterino kaže...

je li mi možeš onda pomoć linkat tu najbolju verzija redmi note 4x, zato sta sam cita da ih ima nekoliko sa snapdragon i sa MTK pa koja je verzija bolja i kako to ide, hvala.

sd 625 vs mtk x20, razlika je u tome sto je 625 proizveden u 14 nm, a x20 u 20nm. 625 je puno bolji za bateriju, a x20 je kao brzi, ali se puno vise grije tako da mislim da performance opadaju. u globalu da 625 je bolji, ima custom romova (cak i oreo) dok mtk nema nista.

imas za birati verzije(te su sd 625) sa 3/16gb ili 3/32 gb te cak i 4gb/64  + dhl shipping da prodjes bez carine 

15 godina
neaktivan
Deutsch kaže...
buterino kaže...
Deutsch kaže...
buterino kaže...

sd 625 vs mtk x20, razlika je u tome sto je 625 proizveden u 14 nm, a x20 u 20nm. 625 je puno bolji za bateriju, a x20 je kao brzi, ali se puno vise grije tako da mislim da performance opadaju. u globalu da 625 je bolji, ima custom romova (cak i oreo) dok mtk nema nista.

imas za birati verzije(te su sd 625) sa 3/16gb ili 3/32 gb te cak i 4gb/64  + dhl shipping da prodjes bez carine 

E hvala puno taman sam i ja pogledao ovog zadnjeg 4gb/64 mislim da cu njega narucit, kako vidim on nece imat popust 11.11 pa ga onda mogu i vec sad narucit?

17 godina
Ne plaća na ništa iz EU skladišta
15 godina
neaktivan

Vezano za Redmi Note 4X ja sam poslao poruku Goldway-u na aliexpress i kaze da ne moze garantirati da je taj Sony IMX 258 senzor. Dali se i dalje onda isplati uzet taj mob? 

0 0 hvala 0
16 godina
ToNi185 kaže...

Vezano za Redmi Note 4X ja sam poslao poruku Goldway-u na aliexpress i kaze da ne moze garantirati da je taj Sony IMX 258 senzor. Dali se i dalje onda isplati uzet taj mob? 

Ja sam dobio sa Goldwaya Omnivision i oni kazu da ne mogu znati koji ce senzor biti,da te ne posreci kao mene.

17 godina
Ma nije da ne mogu otvoriti mob i pogledati koji je senzor gore, mozda im se neda. Znam da je top one bez beda radio update softwera na mobu da dobiješ EU rom.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina

Mozda vise i nemaju tih modela sa sony ili samsung senzorom nego samo ovo smece sto je ostalo sa omnivisionom a ne smiju rec jer onda neces kupit

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može prijedlog nekog odrona do 700kn u našim trgovinama, za povremeno Whatsapp/Viber i primarno slušanje glazbe. Kamera nije bitna kao i gaming (za to imam Huawei P9 Lite). Bitno je samo da ne ugasi FM Radio ili Media Player dok se sluša glazba zbog battery managmenta.

My website: https://idzan.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Kod mene je verzija 8.5.8.0 na Redmi Note 4x!

10 godina
neaktivan
Moze li netko odgovorit...hoce radit to kod nas sto se tice mreza i neta?

0 0 hvala 0
10 godina
Nek me neko potvrdi ili demantira,ali nema navedenu B20 4g mrežu,pa po tome bi imao slabiji signal u manjim naseljima,osim ako nisi na tele2.
10 godina

Da li je ovo dobar deal ili ne ? ... uzevši u obzir "lošiji" SoC ali i brdo memorije i taaaako... oko 820kn ?!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hvala sibica :-)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sibica kaže...
Nek me neko potvrdi ili demantira,ali nema navedenu B20 4g mrežu,pa po tome bi imao slabiji signal u manjim naseljima,osim ako nisi na tele2.

Neće imati slabiji signal nego neće hvatati LTE signal na 800 MHz već samo LTE signal na 1800 i 2600 MHz. Tele2 koristi 4G samo na 1800 MHz pa takvih problema neće biti, HT i Bonbon koriste 800 i 1800 dok Vip i Toamto koriste sve 3 4G frekvencije...

10 godina
neaktivan
Dpanijan,najbolji mob za tu cijenu,protegni se jos za par desetaka dolara i uzmi 4+64 verziju jer ces 32 brzo popunit a nemozes prosiriti sd karticom...i procesor je vrh,blizu 100 000 antutu,ucitava brzo.

0 0 hvala 1
17 godina
dpanijan kaže...

Da li je ovo dobar deal ili ne ? ... uzevši u obzir "lošiji" SoC ali i brdo memorije i taaaako... oko 820kn ?!

SoC je odličan. Pod opterećenjem malo više troši bateriju, ali ne toliko koliko neki dižu frku oko toga, a performanse su vrlo korektne, imaš 8xA53, što se i dalje sreće i u uređajima od po 200+€ plus kad zatreba 2xA72, što je krajnje ok, a ni GPU uopšte nije za baciti. O konkretnom modelu ne znam ništa pobliže, ali Le Eco je ok proizvođač, tako da deluje vrlo primamljivo.

Potencijalno velika mana je 32GB memorije bez mogućnosti proširenja!

Drugo što mi je zapalo za oko je da u opisu pominju USB-C slušalice, a dole u popisu stvari koje su u kutiji ih nema, dok se adapter uopšte ne pominje, mada na GearBestu piše da se adapter dobija. Takođe, ne znam koji tip senzora otisaka prstiju koriste, no piše da ima staklenu površinu, što me podseća na ultrazvučni senzor koji ima Xiaomi Mi 5S, na koji se mnogi žale (mada meni radi ok).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 13:31 (Ivan(4)).
10 godina
neaktivan
buterino kaže...

E hvala puno taman sam i ja pogledao ovog zadnjeg 4gb/64 mislim da cu njega narucit, kako vidim on nece imat popust 11.11 pa ga onda mogu i vec sad narucit?

pa mozes da

ToNi185 kaže...

ne znam dal ovo uspijeva, ali jednome je.

stavi mobitel u kosaricu i nemoj platit te im posalji poruku da provjere koji je senzor..

dpanijan kaže...

820kn+ pdv+carinski troskovi+nema sd kartice.. ne nije dobar deal po meni

mozda bolje kupit rn4x za 1000 kn i imat sd slot i podrsku

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 13:38 (Deutsch).
11 godina
neaktivan
frulex kaže...
sibica kaže...

Neće imati slabiji signal nego neće hvatati LTE signal na 800 MHz već samo LTE signal na 1800 i 2600 MHz. Tele2 koristi 4G samo na 1800 MHz pa takvih problema neće biti, HT i Bonbon koriste 800 i 1800 dok Vip i Toamto koriste sve 3 4G frekvencije...

Tu imas detalje :) 

http://www.racunalo.com/koje-frekvencijebandove-imaju-telekom-operatori-2g-3g-4g/

16 godina
neaktivan
Deutsch kaže...

Hitno mi treba neki mobitel. Gledao sam XIAOMI modele u Neutrino mobileu posto nemam karticu za online kupovinu i bilo bi dobro da garancija vrijedi u RH. Sto mislite o ovom modelu (REDMI NOTE 4 PRO)? Isplati li se ili da žicam nekoga tko se bolje razumije u to da mi kupi online? Dobo mi izgleda i ovaj sto je kolega zadnje linkao ali nisam ga nasao u "nasim" trgovinama.

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 17:21 (Maxy).
10 godina
neaktivan
Maxy kaže...
Deutsch kaže...

imas za birati verzije(te su sd 625) sa 3/16gb ili 3/32 gb te cak i ---4gb/64  + dhl shipping da prodjes bez carine 

Hitno mi treba neki mobitel. Gledao sam XIAOMI modele u Neutrino mobileu posto nemam karticu za online kupovinu i bilo bi dobro da garancija vrijedi u RH. Sto mislite o ovom modelu (REDMI NOTE 4 PRO)? Isplati li se ili da žicam nekoga tko se bolje razumije u to da mi kupi online? Dobo mi izgleda i ovaj sto je kolega zadnje linkao ali nisam ga nasao u "nasim" trgovinama.

to je taj isti da model kao sto sam linkao

malo je jeftinije na goldwayu 1371 vs 1700 , ali imas garanciju 2 god pa odluci sto ti je vaznije

11 godina

Zapeo mo je za oko ovaj Leagoo T5, na sniženju trenutno za 120$. 

Jel vrijedi to kaj? Zadnji kinez kojeg sam imao je bio Gionee E7 i bio sam zadovoljan. 

Trenutno imam Xperiu Z3 i ne dam ju za ništa al bih ovaj naručio nek se nađe. 

Taj ili se protegnut i uzet S8, on je nekih 145$. 

Nisam do sada naručivao mobitele online, par sitnica sa Aliexpressa i to je to.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Jel vrijedi to kaj? Zadnji kinez kojeg sam imao je bio Gionee E7 i bio sam zadovoljan. 

sta nije bolje uzet redmi note 4x po toj cijeni ?  :)

15 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Dobri su Leagoo. Imam momentalno M8 Pro. Radi ko urica, jedino baterija nije nešto, samo 2 dana.

Na Sharku 1 sam prije par tjedana promijenio bateriju (nakon 13 mjeseci). Počela se napuhavati, pa sam sad stavio 7,5 Ah.

Sad traje 6 dana. Isto nikakvih nuspojava nema.

dak
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice