"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.940
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

hahaha kako vas trollaju ovdje pa to je strasno.. 😂😂

covjek koji je trazio Leeco x720 , tesko ces ga sad naci vise pogotov tax free.. imas x722 ali on je Snap 820 i nemos mjenjat romove ko na x720 jer ga brickas..
nisam pratio ali ono sta sam gledao ima samo 4/64 verzija jos dok 6/64 ces tesko naci..

;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2017 10:45 (sasha2511).

2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Best buy za tipa 150-170eur?

I mene to zanima...

13 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pa po meni XIAOMI REDMI NOTE 4X već toliko puta spomenuti u ovoj temi...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bNeo kaže...

Nisam napomenuo da mi je to preveliko, hocu manji mob ne mogu vise nositi cigle/phablete po dzepovima, idealno bi bilo 4-4,7" manji ekran

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan

Za te novce tesko da budes nasao nekaj manje, a dobro. Eventualno Xiaomi Redmi 4, on je 5". 

2 0 hvala 0
8 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2017 13:04 (kenny_sp).
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
bNeo kaže...

Nisam napomenuo da mi je to preveliko, hocu manji mob ne mogu vise nositi cigle/phablete po dzepovima, idealno bi bilo 4-4,7" manji ekran

Pa onda Redmi 4X...

12 godina
neaktivan
Mi A1 je iz android one projekta izašao, i nema MIUI .. hardverski je identičan mi 5x modelu.. nije isti telefon ovom 4x-u...
10 godina
neaktivan
kenny_sp kaže...

bolja kamera, stock android i tjt

8 godina
protjeran
TTTT kaže...

Prije 4-5 god neka nokia iz xpress music serije bila mi je 4 puta za redom na servisu, ukupno oko 70 dana, dali su mi zamjenski neki siemens sa narancastim ekranom i baterijom koju sam punio svaki dan 2 puta. Nakon toga mi je neki sony bio na servisu, slicna stvar, samo njega sam prodao nakon servisa. Tak da to pisano jamstvo mi jako puno znaci. 

Npr. One plus posalje kurira, mob ode u poljsku i vrate ga natrag sve unutar tjedan dana, kod nas za to vrijeme nije stigao iz trgovine do servisa. 

Imam dosta dobra iskustva i s Agram servisom i Mobisom u jamstvu i van njega, tako da ne mogu reći ili napisati da sam posebno patio zbog servisa. Sve mobitele kupio sam u Hrvatskoj ili kod operatera ili u slobodnoj prodaji u trgovini.

Tako da mi je pisano jamstvo nešto značilo. Kad je jamstvo isteklo, onda sam počeo razmišljati hoću li mobitel sam servisirati ili ću ga slati u servis.

Zadnji servis koji sam obavio bio je također kod nas ali meni predaleko, pa sam mobitel predao u trgovinu koja je ujedno i vlasnik servisa (ista firma) da sama transportira mobitel u servis i natrag i sve su sami obavili u roku 10-14 dana.

U svojoj zemlji znam koje su mi mogućnosti, a u inozemstvu sam nitko i ništa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2017 17:50 (ridealong).
9 godina
@ridealong

Ti si vidim bio dosta po servisima, pa ako nije problem da nam kažeš o kojim se uređajma radi da ih izbjegavamo, lp
12 godina
neaktivan

Koliko brzo vam posalju mobitel sa aliexpressa od goldway?

Narucio sam u petak navecer redmi4x global verziju sa dhl-om i jos mi ga nisu poslali.

0 0 hvala 0
16 godina
razor1234 kaže...

Koliko brzo vam posalju mobitel sa aliexpressa od goldway?

Narucio sam u petak navecer redmi4x global verziju sa dhl-om i jos mi ga nisu poslali.

praznici su u kini. 5.10 bi trebali slat

11 godina
neaktivan
Global ROM ili Global Version?

Kupujem Xiaomi Redmi 4X ili Xiaomi Redmi Note 4X sa Goldwaya na Aliexpressu. Koja je razlika izmedju "Global ROM" i "Global Version"? Hoce li Global ROM Redmi Note 4X funkcionirati ovdje? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Global ROM ili Global Version?
Dominiik kaže...

Kupujem Xiaomi Redmi 4X ili Xiaomi Redmi Note 4X sa Goldwaya na Aliexpressu. Koja je razlika izmedju "Global ROM" i "Global Version"? Hoce li Global ROM Redmi Note 4X funkcionirati ovdje? Hvala

Funkcionirat ce, samo sto global version obicno ima i dodatnu drugu frekvenciju za 4g pa ti tako sa global verzijom 4g radi di god ga ima na obje frekvencije na koje se i isporucuje

11 godina
neaktivan

Kotnam se da uzmem Mi A1 u Neutrinu pa da mi prijateljica donese u Sarajevo. Kod nas ga još nema a vi dobijete 2 godine EU garancije što je jako primamljivo 

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Global ROM ili Global Version?

Jel to znaci da ce biti net sporiji ili nesto? Ako mozes pojasniti malo, zato sto bih htio Redmi Note 4X ali je "Global ROM", a ako nista od toga onda Redmi 4X koji je "Global Version"

9 godina
neaktivan
Kakva EU garancija u Neutrinu, odakle ti to? Garancija koja se dobije je ona iz Neutrina dakle moraš njima u HR nositi.

0 0 hvala 0
15 godina
Deutsch kaže...
kenny_sp kaže...

bolja kamera, stock android i tjt

I podrzana 800 mhz frekvencija za 4g kod Mi A1.. jel njegova kamera u rangu one na Mi 5? za prednju znam da je isto smece ko i na redmi 4x (samsung s5k3l)

10 godina
neaktivan
domac5 kaže...

I podrzana 800 mhz frekvencija za 4g kod Mi A1.. jel njegova kamera u rangu one na Mi 5? za prednju znam da je isto smece ko i na redmi 4x (samsung s5k3l)

mi 5 ima ois sto je vec veliki plus, a sada laicki gledano mislim da je mi 5 bolji u low lightu zbog aperture 

9 godina
neaktivan

Cura mi ima Mi A1, a budem i ja uskoro zamjenio Redmi Note 3 Pro sa A1. Uglavnom, low light slike su dosta prosjecne u auto modu, u manualnom modu su jako dobre, samo se treba malo igrati sa postavkama, prednja kamera je sasvim solidna. Odlican, baterija brutalna, iznenadio me.

2 0 hvala 0
13 godina

Pa baš brutalna? Meni je na mi 5x trajala cca jedan dobar dan ili malo više a to su isti mobiteli. Doduše moguće da je stock android nježniji po bateriju. Mislim da je Redmi note 4x još prilično bolji s baterijom, jer je ista ipak veća a softver je ipak već ispoliran, jer je neko vrijeme na tržištu...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
bNeo kaže...

Pa baš brutalna? Meni je na mi 5x trajala cca jedan dobar dan ili malo više a to su isti mobiteli. Doduše moguće da je stock android nježniji po bateriju. Mislim da je Redmi note 4x još prilično bolji s baterijom, jer je ista ipak veća a softver je ipak već ispoliran, jer je neko vrijeme na tržištu...

Za sada joj traje baterija nešto manje od 2 dana, s time da jako puno slika, fejs koji je koma za bateriju, messenger, youtube, pozivi, poruke, surfanje. A s obzirom na kapacitet mislim da je to sasvim ok, jer je i lokacija na high, wifi i data stalno ukljuceni. Sad je dobila mi band 2, pa cemo vidjeti kak ce biti sa stalno ukljucenim bluetoothom.

9 godina
neaktivan

Pozdrav,razmišljam o kupnji Honor9.Isplati li se i da li postoji verzija sa 6Gb RAM-a i 64Gb interne memorije. Ako postoji jos neki "kinez" sličnih performansi i slične cijene napišite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Gogo222 kaže...
@ridealong

Ti si vidim bio dosta po servisima, pa ako nije problem da nam kažeš o kojim se uređajma radi da ih izbjegavamo, lp

Čemu da ih nabrajam kad ionako pljujete po meni?

15 godina

zasto ne bi bio umidigi S2 najbolji za tu cijenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skeniranje dokumenata na Aliexpressu?

Narucio sam Redmi Note 4 sa Goldwaya, i nakon toga dobijem ovo:

https://i.imgur.com/QCiiqQo.png

Kad se klikne na "My Appeal":

https://i.imgur.com/wYUE5Cq.png

Jel to normalno? Kako ste vi narucili preko aliexpressa, jeste li isto trebali skenirati karticu, bank statement i osobnu?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Skeniranje dokumenata na Aliexpressu?
Dominiik kaže...

Narucio sam Redmi Note 4 sa Goldwaya, i nakon toga dobijem ovo:

https://i.imgur.com/QCiiqQo.png

Kad se klikne na "My Appeal":

https://i.imgur.com/wYUE5Cq.png

Jel to normalno? Kako ste vi narucili preko aliexpressa, jeste li isto trebali skenirati karticu, bank statement i osobnu?

jesi se tek registrirao? - ili mozda prva veca kupnja 

sjecam se da sam isto ja morao to sve popunjavat, ali ne znam jel na pocetku ili poslije..

11 godina
neaktivan
Re: Skeniranje dokumenata na Aliexpressu?

Da, tek sam napravio acc prosli tj.

Al cini mi se sumnjivo to sto trebaju te podatke, npr na ebay-u netrebaju.

16 godina

Trenutno imam samsung s3 koji je počeo umirati, pa me zanima Huawei p 10 lite.

Koliko je to bolji mob  od S3 i kakav je općenito.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice