Molim te provjeri naziv teme, pa onda razmisli jesu li tvoji postovi offtopic ili ne.
Ako želiš samsung dizati u nebesa, prebaci se u neku samsung temu.
Naravno da će netko tko nema novaca na bacanje da si kupi samsunga sebi uzeti kineza jer svoju cijenu dobrano opravdava, što se za samsunga ne može reći.
Trenutno posjedujem Xiaomi Max i za cijenu koju sam za njega platio sam dobio i više nego što sam očekivao i potpuno zadovoljava moje potrebe, što se ne bi moglo reći za bilo koji samsung u tom cijenovnom rangu. Znam ljude koji kupuju iphone, i kojekakve flagship uređaje, a ne znaju se koristiti sa niti 10% njegovih mogućnosti, ali prestiđ je prestiž, pa makar ga platio ko suho zlato.
S druge strene, poznajem i ljude koji ipak i razmišljaju malo svojom glavom pa si kupe mobitel koji zadovoljava njihove potrebe, a takvih je nažalost sve manje i manje.
Samo za kraj da ne budem offtopic kao ovaj troll jbmtinick_i_captcha, ja kad svoj mobitel izvadim na stol svi me pitaju koji je to mobitel...i komentiraju kako je velik ;-) i ako vam treba mobitel koji će privlačiti poglede, a ujedno biti i funkcionalan (uz uvjet da imate velike šape kao ja), svakako preporučam.