hehe, uvijek se slatko nasmijem, kad čitam ovakve likove, koji se bespomoćno koprcaju u svom jalu.
Oni koji prate sve to, znaju o čemu pišem.
hehe, uvijek se slatko nasmijem, kad čitam ovakve likove, koji se bespomoćno koprcaju u svom jalu.
Oni koji prate sve to, znaju o čemu pišem.
Pozdrav ekipi , prijatelj me zamoli da mu nađem neki mobitel do 150 $ da bude iz EU skladišta , ja bi mu preporućio LeEco Le 2 X527 International Version 3GB RAM 32GB ROM sa Honorbay-a ,je malo skuplji od njegovog limita ( 180 $ ) pa me zanima vaše mišljenje da li je to ok. Ako nije je li imate neki kvalitetniji prijedlog ( samo dostava treba biti iz EU )
Htjela bih kupiti Meizu m3s. Gledala sam po online shopovima i našla sam ga u To2C, Tinydealu i Geekbuyingu. Najpovoljniji je na Geekbuyingu međutim iz Španjolske ga ne žele poslati (zbog logističkih poteškoća), a iz Kine mi u košarici ne da odabrati SF Express kako bih izbjegla pdv i carinu. Tinydeal je najskuplji i nudi mi samo opciju DPD ili DHL, a čini mi se prema prethodnim postovima da niti jedno niti drugo ne garantira da ću proći bez dodatnih davanja. I na kraju mi ostaje To2C gdje bi sa dostavom od 17$ trebala proći bez pdv-a i carine.
Kako To2c stoji s eventualnim reklamacijama i garancijom?
Prije godinu i pol sam na preporuku forumaša uzela Meizu m2 i meni je super mobitel. Nikakvih problema do sada nisam imala. Kupljen je preko alija od Top one store-a, ali oni su se ugasili.
Ako je netko naručivao navedeni model molim preporuku.
Hvala.
Hoće li netko odgovoriti koliko se čeka isporuka sa goldway ako je naručivao sa te stranice.
Kolega @hajduk1962 stranica 603, poruka 22 po redu
Ja sam se isto ponaado da će mi pošiljka sa Goldwaya tako brzo za 5-6 dana ali se u mom slučaju nešto odužilo. Vidim da prtljaju stalno nešto sa paketom. Narudžba je bila još 28.02.
I meni se svidio taj mobitel pa sam ga naručio sa Geekbuyinga i nakon više od mjesec dana oni ga nisu poslali, danas sam dobio novce nazad. Jesi li gledala na mobileshop.eu besplatna dostava i ne plačaš pdv malo više od 1000 kn. Molim kolege koji znaju bolje da kažu dali se to isplati. Meizu m3s.
Pozdrav ekipi , prijatelj me zamoli da mu nađem neki mobitel do 150 $ da bude iz EU skladišta , ja bi mu preporućio LeEco Le 2 X527 International Version 3GB RAM 32GB ROM sa Honorbay-a ,je malo skuplji od njegovog limita ( 180 $ ) pa me zanima vaše mišljenje da li je to ok. Ako nije je li imate neki kvalitetniji prijedlog ( samo dostava treba biti iz EU )
Taj mobitel ima preslabu 3000 mah bateriju na toliki ekran, preporucio bih redmi note 4 ili 4x ili ako mu pase 5" ekran redmi 4 prime, svi navedeni imaju 4000 mah bateriju i to je bolji odabir od tog le eco kojem je i softwer sranje, kao i softwerska podrska od samog le eco dok ce za xioami uvijek bit nadogradnji kao i puno bolje podrske na xda.. narucuj sa to2c ili sa aliexpressa goldway trgovina, nesto sporije dode nego sa honorbuya ali je jeftinije
Ja sam se isto ponaado da će mi pošiljka sa Goldwaya tako brzo za 5-6 dana ali se u mom slučaju nešto odužilo. Vidim da prtljaju stalno nešto sa paketom. Narudžba je bila još 28.02.
Racunaj cca 2 tjedna trajanje dostave
5" https://m.aliexpress.com/s/item/32766086429.html#autostay
5,5" https://m.aliexpress.com/s/item/32721716490.html#autostay
5" https://m.aliexpress.com/s/item/32766086429.html#autostay
5,5" https://m.aliexpress.com/s/item/32721716490.html#autostay
.
A ono.. svi ti kinezi do 200 eura nemaju neku kameru za pohvalit se.. kod ovog ti je problem sto je softwer eui na koji se tesko naviknut i retardiran je i htjet ces na njega flashat neki normalni kao cyanogen ili miui a onda je kamera jos losija i ima bugova.. gledam po forumu za taj mob ponuda je nikakva, a za xiaomi uredaje uredno imas na biranje kakvih oces od lineage, ressurrection sve do bog zna kakvih custom romova.. imao sam leeco uredaj, od prvog dana konstantno vuce iste bugove koje nisu popravili nikad, nadogradnjama a bilo ih je 20 beskorisnih cesto dobijem samo nove bugove a nikakav popravak postojecih, podrska na forumu slaba znaci bezveze, imao sam model le 1s...sam eui je cudan, nemas ikone od notifikacija u status baru nego kruzic s 3 tocke pa cesto ne obratis paznju i desi se da propustis neku obavijest, u status baru nema precaca za wifi bluetooth i to znaci skroz nelogicno cudno i bezveze.. da bar nisu drkali po androidu bilo bi ok ovako veca steta nego korist.. drzi se xioamija kod ovih jeftinjaka, imat ces barem podrsku duze nego kod ostalih koji ce taj uredaj zaboravit kroz godinu dana
za ikone u status baru stavi se za regiju USA..
sto se tice precaca za wifi, blutut i ostale sve je to na desnoj kapacitativnoj tipki.. EUI je sam po sebi dosta tezak ali radi odlicno, nema ni jednog bug-a barem ga ja nisam nasao jos..
domac5 je ima kao i ja prije Le 1s koji je bio slabo.podrzan od developera zato treba uzet Leeco sa SD proc unutra pa imas svega..
Dakle.da zakljucim pricu, sa Leeco nemos fulat, telefoni su odlicni.. i EUI je sasvim dobar sw ako nisi zahtjevan korisnik..
Kod Giztopa nisi siguran sa PDV-om..
Provjeri prvo ali cini mi se da je APP ili ako prode prode kod njih..
Pozdrav društvo! Molim vas za pomoć pri kupnji novog mobitela. Trenutno imam LINK i poprilično sam zadovoljan s njim. Zamjerke zbog kojih bih ga mjenjao je mala baterija i mala rezolucija ekrana.
E sad, pošto ne pratim uopće mobitele molim za preporuke.
Uvjeti su sljedeći:
Ne veći od 5''
Baterija barem 2800 mAh
Dobra rezolucija ekrana (HD ili što već)
Nisam zahtjevni korisnik, uglavnom čitanje vijesti, fejs i whatsapp
Budget je cca 1600kn. Može u našim trgovinama ili nešto unutar EU ( da se ne zezam još sa carinom)
Za oko mi je zapeo ovaj LINK, stvarno je super ali mi je 5,5'' preveliko.
za ikone u status baru stavi se za regiju USA..
sto se tice precaca za wifi, blutut i ostale sve je to na desnoj kapacitativnoj tipki.. EUI je sam po sebi dosta tezak ali radi odlicno, nema ni jednog bug-a barem ga ja nisam nasao jos..
domac5 je ima kao i ja prije Le 1s koji je bio slabo.podrzan od developera zato treba uzet Leeco sa SD proc unutra pa imas svega..
Dakle.da zakljucim pricu, sa Leeco nemos fulat, telefoni su odlicni.. i EUI je sasvim dobar sw ako nisi zahtjevan korisnik..
potpisujem...kod mene prosla 3 modela i nemam zamjerki...baterija je po meni odlicna i nije sve u brojkama, a tu je i brzo punjenje...;-)
Pozdrav društvo! Molim vas za pomoć pri kupnji novog mobitela. Trenutno imam LINK i poprilično sam zadovoljan s njim. Zamjerke zbog kojih bih ga mjenjao je mala baterija i mala rezolucija ekrana.
Uvjeti su sljedeći:
Ne veći od 5''
Baterija barem 2800 mAh
Budget je cca 1600kn. Može u našim trgovinama ili nešto unutar EU ( da se ne zezam još sa carinom)
Mozda ovo
Uvjeti su sljedeći:
Ne veći od 5''
Baterija barem 2800 mAh
Mozda ovo
Bome super izgleda. Samo da ima malo bolji ekran, tipa 400 ppi?
Uvjeti su sljedeći:
Ne veći od 5''
Baterija barem 2800 mAh
Mozda ovo
Moze i bolje https://m.es.aliexpress.com/item/32766086429.html#autostay
Uvjeti su sljedeći:
Ne veći od 5''
Baterija barem 2800 mAh
Mozda ovo
Moze i bolje https://m.es.aliexpress.com/item/32766086429.html#autostay
Ovaj mi se jako sviđa. Za sad uzimam njega :D Hvala ti!!
Samo ne zaboravi oznacit seller's shipping method za 20$ jer onda ne moras pdv i carinu placat