i zakljucak ovog svega - kupi kod nas, daj 100-200 kn vise i budi bez brige, bez cekanja, sa garancijom u hr...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislio je napisat 1000 više, pobeglo mu
bar ove koje ja gledam mi5(3200kn) i redmi pro ( 2599kn)
ali ne mora bit, tako ovaj lenovo k5 nije loš, jedino šta je uvoznik stavio samo 16gb verziju roma- dakle tu je razlika 200kn , jedino što vani prodaju samo 32gb verziju
pa naravno kako koji, neki i budu 100 kn razlike
neki i preko 1000 of kors
ali ljudi uglavnom kupuju te jefitinije izvana pa se uvale u raznorazne komplikacije, cekanja, borbe sa garancijom i sl., za 200 kn ustede...
al eto nekog i to veseli u zivotu
čista matematika: giztop- 169mob +50 dolara troškova=219- 25 dolara kaj su ti vratili na paypal =194$
Troškovi su točno 361,58 kn. To ti je 52 dolara ako gledaš tečaj preko Googlea, no ako uzimaš tečaj koji je carina koristila ili koji koristi kartičarska kuća (jer ti ne plaćaš toliko koliko ti Google preračuna nego koliko ti carina zaračuna), to ti je 56+ dolara. A vratili su 25.
To ti je onda dakle $196-200 USD nakon vraćanja $25.
goldway- 170mob + putarina 19= 189$
Ti to izmišljaš brojke? Srebrni 3/32 Note 4 je 165 + 18 kod Goldwaya, znači $183. Ne sjećam se je li bila ista cijena kad sam ovog kupio - siguran sam samo da nije bila viša nego kod Giztopa, a čak i da je bila jednaka, i kad uračunaš dostavu, opet bi ispalo nešto jeftinije preko Goldwaya i ne bih se morao zamarati s carinom.
Dakle, kao što rekoh, Giztop me financijski oštetio za 210 kuna, lagao i manipulirao, i bolje bih prošao da sam kupio kod konkurencije. Nikakva tvoja "čista matematika" ne može promijeniti činjenice.
Ne, još ga nisu poslali.
Javim
sorr kaj nisam znao da si uzeo srebrni - najjeftiniji, to nisi nigdje napisao
al da ne bi bilo da izmišljam podatke evo copy paste sa goldwaya:
Original Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM 32GB ROM Mobile Phone MTK Helio X20 Deca Core 5.5" FHD 4100mAh Fingerprint ID 13MP Camera 875 orders Price: US $164.99 - 197.99 /piece
sorr kaj nisam znao da si uzeo srebrni - najjeftiniji, to nisi nigdje napisao
"Nisam znao" te ne opravdava. Ako ne znaš, onda pitaš, a ne da "pretpostavljaš" ili izmišljaš.
Osim toga, napisao sam u temi kojeg točno sam uzeo.
al da ne bi bilo da izmišljam podatke evo copy paste sa goldwaya:
Original Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM 32GB ROM Mobile Phone MTK Helio X20 Deca Core 5.5" FHD 4100mAh Fingerprint ID 13MP Camera 875 orders Price: US $164.99 - 197.99 /piece
I kak si sad ti iz raspona od 33 dolara proizvoljno uzeo neki iznos i onda me uvjeravaš da bi me tu koštao više?! Koji ti je vrag?
Pozdrav ekipa, evo nisam bio aktivan na forumu ( mislim sa piskaranjem) ali sam redovno pratio sve Postove, i tako narucim preko GIZTOP-a REDMi 4, i naravno jos ih e-mailom pitam dali je u toj cijeni uračunati svi porezi, znaci samo plaćam cijenu koja je na web stranici . i oni to uredno potvrde.
Kao prvo mobitel čekao oko 25dana, kao drugo dode pismo sa carine, ja posaljem ovoj e-mail, kao ona rekla nemojte vracati nazad, oni ce platiti carinu i PDV. evo platio sam 296kn, i čekam tu njihovu uplatu.
Sta mislite da podigne dispute na PAYPAL-u, hoce li PAYPAL to uvaziti?
Znači tko god ovdje hvali taj GIZTOP , ili ocito ima koristi od njih ili neznam sta vec, jer i evo ja sam jedan od onih koji je na osnovu necijeg POSTA narucio mobitel i zezao se sa svim, a mogao sam naravno naruciti ( jos tada je bio TOP ONE ili taj GODWAY )
LP!
Carini si u postupku carinjenja plaćao carinski dug, koji se sastoji od PDV-a, te eventualnih trošarina i carine.
Neki ljudi pogrešno koriste izraz "carina" umjesto carinskog duga, ali mislim da bi svakome iz konteksta trebalo biti jasno na što misle.
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

jel tko naručivao s minideal-a? koliko je otprilike trebalo da stigne paket?
meni već 20 dana na trackingu stoji "Exchange Bureau in Guangzhou, have been exported to open"
Imam problem sa Umi Rome X, pojevile su se neke bijele linije preko displeja. Mislio sam ga nositi na servis, a mozda je neko od vas imao isti problem i kako ste rjesili?
Imam problem sa Umi Rome X, pojevile su se neke bijele linije preko displeja. Mislio sam ga nositi na servis, a mozda je neko od vas imao isti problem i kako ste rjesili?
Poslikaj, da ljudi bolje znaju o čem se radi.
Ovako napamet, tako nešto gotovo nikad nije softverska greška (to bi se onda vjerojatno dalo ispraviti vraćanjem na tvorničke postavke ili nadogradnjom korigiranim firmwareom), što će reći da će najvjerojatnije morati na servis.
KRIVO... i dalje GeeksPlanetStore ima SF Express With Free Tax For EU
Hvala
VALENTINE je mislim još aktivan (10usd)
This voucher has expired.
Razmišljam uzeti MI5s sa To2c. Cca 350 dolara sa EU SF Express. To bi trebalo biti bez ikakvih dodatnih troškova? Kakva su iskustva sa tom stranicom?
Hvala
KIMOVIL
Nije isto. Tamo nema modela kojeg hoću. Crni 3+64gb. I na To2c dođe za par dana.

Android je 6.0.1 i znam da movi davati dozvole aplikacijama i sve, no koliko god trazio nemam tu opciju da dajem odnosno oduzimam dozvole nad SD karticom
(Mozete li me barem uputiti na neku temu na forumu gdje se prica o slicnim problemima; ovaj post cu obrisati nakon 1 dana jer znam da ne prioada ovdje)
Dobar dan svima.
Na žalost, imao sam "nezogdu" u smislu da mi je savršeno funkcionalan Xiaomi Redmi Note 3 (Pro) pao u WC i sada mu nema više spasa (trik s rižom nije uspio. Ako ga spojim na punjač uspijem ga i pokrenuti ali se ubrzo ponovo gasi, a i display ima znatno tamniji ton na jednoj polovici).
Kako stvari stoje, trebam naručiti novi mob. Što odabrati - Redmi Note 4 (180 USD + dostava) ili dodati još love pa uzeti Mi 5 (250 USD + dostava)?