- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel se isplati kupiti redmi 2 LTE 8 gb novi za 600 kn? ili redmi 2 LTE 16 gb za 720 kn, mobitel je za osobu koja ne koristi pretjerano mobitel, facebook, viber i whatsapp, ili se moze naci bolje za te novce?
Uzeo sam prošli mjesec 8GB verziju i radi odlično... Koristim facebook, mesenger, chrome i još svakakve aplikacije, isprobao sam i neke igrice, sve radi super.. Mislim da nema boljeg NOVOG za te novce.. 8GB verzija ima 1GB RAM, a 16GB ima 2GB RAM, tak da bolje uzet jaču verziju za tih 100-200kn više..
Prije cca 2 tjedna je izašao MIUI 8 pa trebam još probati, možda će biti još bolji...
Pozdrav ljudi.
Nedavno sam uz vašu pomoć naručio redmi 3s i super je. Naravno da sam time ucvrstio misljenja bližnjih o kinezima.
Moj tata treba mob za raditi, nešto čvrsto da može zvati, malo slikati, malo internet itd, obična upotreba.
Cijena da bude do 900 kn, max 1000 kn ali tada cu mu uzeti redmi 3s.. Zasad nezeli nista skupo jer mu treba za rad na bageru.
Vidio sam kineza po 500kn kao UMI ROME X. Koliko je pouzdan s obzirom na cijenu?
Do 1000kn (980) ti je Redmi 3s na aliju (top one), stavis onu masku i staklo i ni tenk mu nemoze nis, a kamoli bager.. (ak sam dobro skuzil mob do 1000kn a ne 500)
Dobro si skuzil.. Hvala na brzom odg :)
Cijena da bude do 900 kn, max 1000 kn ali tada cu mu uzeti redmi 3s.. Zasad nezeli nista skupo jer mu treba za rad na bageru.
Vidio sam kineza po 500kn kao UMI ROME X. Koliko je pouzdan s obzirom na cijenu?
Zavisi što misliš pod pouzdan - npr. moj stari ima Umi X1, ušao je u 4. godinu korištenja prošli mjesec, dakle, reklo bi se ultra-pouzdan, no mnogi se vjerojatno neće složiti. S druge strane, moraš definirati budžet, ako gledaš 900 kn onda ti se Redmi sam nameće, ako gledaš 500-600 kn onda tu dolazimo do velikog broja modela od kojih mnogi mogu biti sumnjivi...
To i ovisi od korisnika do korisnika.. Moj ti tata koristi "otpatke" za mobitele... Nezeli novog nego pobere one stare od mene i brata kada dobijemo mob za preplatu.. Ali sada sam unistio moj huawei g6 a njemu treba mob.. I to za sumljive kineze., najbolje uzeti redmi 3s nego nekog sumljivog lijevog za 500 600 kn, tj baciti pare.
Hvala na odg ;)
Molim misljenje osoba koje su probale i jedno i drugo ako takvih ima...
Xiaomi mi modeli su kvalitetniji od redmi modela ali i osjetno skuplji. Da li su mi modeli zaista i toliko bolji tj. da li razlika u preformansama opravdava razliku u cijeni? Do sad sam probala redmi note 3 i toliko me odusevio da razmisljam uzeti sebi neki iz mi linije a ovoga dati mami jer joj crkava njen mob
Molim misljenje osoba koje su probale i jedno i drugo ako takvih ima...
Xiaomi mi modeli su ......
Pa.....da, recimo da su generalno više "premium" u svakom pogledu Mi modeli, ALI vidim da si oduševljena baterijom kod note3 tako da dobro odvagni što ti je bitno.
Mi modeli imaju za sad cca 3000mAh baterije i jači hardver, za razliku od note3 koji je 4000mAh slabiji ali još uvijek jako moćan chipset.
Prostudiraj još malo prije odluke :)
Hvala :). Zato sam i pitala jer na papiru je jedno a u praksi drugo pa me zanima misljenje korisnika. Nekad je 3000mah bolje od 4000 ako je dobro optimiziran software itd. Trenutno ionako nemam love, a tko nema love ima vremena za studiranje 😁
• Xiaomi Redmi 3 Pro 32GB – Golden version
Kuponski kod: GBROM4G
Cijena: 146,99$
• Xiaomi Redmi 3 16GB – Silver version
Kuponski kod: 4GSmart
Cijena: 116,99$
• Xiaomi Redmi 3 16GB – Golden version
Kuponski kod: GB4Smart
Cijena: 115,99$
• Xiaomi Mi5 32GB – Black version
Kuponski kod: Mi532
Cijena: 288,99$
• Xiaomi Mi5 32GB – Golden version
Kuponski kod: MMi532
Cijena: 288,99$
• Xiaomi Mi5 32GB – White version
Kuponski kod: Mi532GB4G
Cijena: 285,99$
• Xiaomi Redmi Pro 32GB – Silver version
Kuponski kod: miPro
Cijena: 242,99$
• Xiaomi Redmi Pro 64GB – Silver version
Kuponski kod: miRedmiPro
Cijena: 247,99$
• Xiaomi Redmi Note 4 16GB – Silver version
Kuponski kod: Note4MIU
Cijena: 153,99$
• Xiaomi Redmi Note 3 Pro 16GB – Silver version
Kuponski kod: XIAOMIERS
Cijena: 139,99$
• Xiaomi Redmi Note 3 Pro 4G Phablet
Kuponski kod: 4GPhab
Cijena: 177,99$

Malo jeftinije od TopOne, aili onda još 25% gore?
Malo se ponovio i nakon dosta kontanja što uzeti sa što manje "kemijanja s fleshanjem/romovima" uzeo Lenovo K5 note, trenutno je gore lolipop 5.1 ali nudi mi se nadogradnja na 6.0 Marshmalow pa me zanima isplati li se preći na novi OS ili da ostanem na 5.1 pošto o novom neznam ništa te kako bi se mob ponašao s njim glede rada i što dobivam s prelaskom na novi.Ima li pomaka na bolje i što?
Trenutno sam oduševljen s mobom ali treba malo prilagodbe pa onda objektivno dati sud.
Ako može malo pojašnjenje/savjet bio bih zahvalan.
tražim mobitel sa dostavom do 50$
gledao sam onaj HOMTOM HT7 prije je bio na akciji 40 dolara ali nevidim da ga igdje ima više za uzet
može preporuke i link
Leagoo Z5L ti je momentalno najbliže cifri 50$. Baterija nije sjajna, ali je zato LTE.
prvi je Xiaomi Redmi 3S 3/32 verzija u gold/gray/silver bojama..
kupon vrijedi do nedjelje, shiping je iz Kine sa SF expressom (bez pdv/carina)
kupon je u vrijednosti 15€ :
REDMI3SHR
REDMI3SHR
Ima nesto i za Redmi Note 3 pro?
Na Top One mogu 16gb verziju dobiti za 1100kn.
Bude tu povoljnije?

Ljudi, ima li netko informaciju kada izlazi Xiaomi Mi Note2 (ili Mi Pro)?
Hvala!
Ljudi, ima li netko informaciju kada izlazi Xiaomi Mi Note2 (ili Mi Pro)?
Hvala!
Ovdje se spominju ali to je sve...
Hvala na informaciji!!
Floki, jesi li vidio Mi note2? Strava! Piše i cijena. Tvoje misljenje..
Koliko vidim, mi note 2 krece u prodaju ovaj mjesec (u kini?), ima snapdragon 821, 5.7" 2560x1440 (64GB verzija) i cijenu s dostavom cca. 3.200 kn.
A kako je s garancijom? Možda je najbolje sačekati da ga se iz EU može naručiti.
Gdje da kupim sa neta HomTom ht7 za manje od 600kn(toliko je kod nas) i da relativno brzo dođe
Gdje da kupim sa neta HomTom ht7 za manje od 600kn(toliko je kod nas) i da relativno brzo dođe
za uzeti izvana - na GrossoShopu ih nemaju, mozda Gearbest? ima na AliExpressu (ne u TopOne), ali ne znam da ce ti bas brzo doci...
inace, za priblizno iste novce mozes uzeti nesto jaci model HomTom HT17 (ili jos bolje HomTom HT17 Pro) koji se meni jako svidja po specifikacijama u tom cjenovnom rangu:
http://www.kimovil.com/en/compare/doogee-homtom-ht7,homtom-ht17
http://www.kimovil.com/en/compare/doogee-homtom-ht7,homtom-ht17-pro
HomTom HT17 Pro imas na AliExpressu za manje od 70$ (cca. 470 kn) s besplatnom dostavom, carine nema, jedino platis jos PDV kad dodje u HR, ali mozda ti dostava nece biti toliko brza kako zelis.
kaj se tice situacije kod nas, bas gledam za HomTom da li su uopce dosli na lager kod nasih trgovaca jer ih nije bilo prosli tjedan. mozes provjerit Nabavu. recimo u WowShopu, najjeftiniji HomTom koji je kao dostupan je HT17 (cca. 650 kn):
REDMI3SHR
Da li je moguce da izadje jeftinije taj 3/32 nego u top one 2/16 redmi 3s?
Dostava je ukljucena u cijenu u košarici ili ne?
I screen guard je kaljeno staklo koje se stavi?
Data cable je samo kabal? Punjac ide u paketu?
Hvala na odgovorima
shiping moras odabrat preko SF expressa (16€) iz Kine bez carine/pdv
screen guard bi trebao biti tempered glass, pitat cu..
data kabel je ujedno i kabel za punjenje mobitela, tako je vec godinama..
naravno da je punjac ukljucen u cijenu, s EU plug..
netrebas nista od onih dodatnih dijelova uzimat..
u svakom pakiranju je normalno punjac i usb kabel..
screen guard je tempered glass..
E hvala ti.. Cudi me kako je jeftinije ako je uracunat shipping u cijenu ali ako nije onda je to tu negdje sa top one
Zanimljiva stranica uglavnom
Pozdrav, odlucio sam se za kupnju ovog uredaja : https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3S-Snapdragon-430-Mobile-Phone-4100mAh-Battery-Fingerprint-ID-2GB-RAM-16GB-ROM/342812_32683599224.html
Ima li itko iskustva sa stranicom i sa mobitelom? Dal da izaberem DHL ili free shipping? Ima li koji mozda bolji izbor Xiaomia za ovu lovu? Hvala.
Koja je razlika izmedu Xiaomi redmi 3s PRO i redmi 3s PRIME ? ili je to jedno te isto