"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.517.345
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ciljao sam na istu, tj pribliznu cijenu :) 
ali da, ako se moze izdvojiti vise zasto ne, RN4 all the way 

14 godina
goldfinger kaže...
Deutsch kaže...

U obzir dolaze samo ova 3 mobitela, a mozete i obrazlozit zasto bi bas vi uzeli taj.

Note 3 pro ako se mislis igrati (ima snapdragon 650) a note 4 ima x20 koji cini se ima problema s igrama:

Note 4 Pro, Snapdragon.

http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4-pro.html

Valjda će uskoro :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Cyber, taj se vec isplati uzeti! Nevjerojatno kako Xiaomi stanca nove modele 

1 0 hvala 0
9 godina
A baterija 3000mAh ?
Sat fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

kako ste vi uspijesno skinuli naljepnicu sa poklopca kucista? Uzela mob od top one

uspiješno makla

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 9:57 (Miki_16).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi gdje je najjeftinije naručiti Xiaomi Redmi 3S Prime 

Dakle da ima 3GB rama i fingerprint sensor. Našao sam tu na aliexpress 915kn cca. 

Vjerujem da ima još nešto PDV-a na to ili carine. Ako neko ima negdje povoljnije ili ako ima prijedlog za neki bolji mobitel u tom rangu, slušam :)

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@cecenac probaj naci na TOP one na Aliju ili na Grossoshop IT, na oba sajta nema pdv/carina i za oba sajta ti imamo kupone za popust.. :)

1 0 hvala 2
14 godina
cecenac kaže...

Ljudi gdje je najjeftinije naručiti Xiaomi Redmi 3S Prime 

Dakle da ima 3GB rama i fingerprint sensor. Našao sam tu na aliexpress 915kn cca. 

Vjerujem da ima još nešto PDV-a na to ili carine. Ako neko ima negdje povoljnije ili ako ima prijedlog za neki bolji mobitel u tom rangu, slušam :)

Evo ti Aliexpress TOP One

https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3S-Snapdragon-430-Mobile-Phone-4100mAh-Battery-Fingerprint-ID-2GB-RAM-16GB-ROM/342812_32683599224.html

Obavezno DHL shipping.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
13 godina

Pozdrav, koji je sad trenutno best buy xiaomi model? Bitno je da ima sto bolju kameru, finger ID i bateriju.

Gledao sam Redmi Note 3 PRO, Redmi Note 4, Redmi 3S ili 3S prime.

Ne pratim bas xiaomi, pa ako mi netko tko prati moze preporucit nesto :)

E i da, bilo bi dobra da se mogu stavljat custom romovi, tipa CM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Best buy je definitivno mi5 a sto se cjenovnog ranga tice onda je redmi note 4 ili redmi PRO.Medutim relativno kratko su ova dva modela na trzistu i tek ce vrijeme pokazati jesu li best buy.
A sto se custom romova tice....nemas frke nakon sto otkljucas BL :-)
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Obavezno DHL shipping.

tenks man, mozes samo rec zasto dhl obavezno, jel tako izbjegne dodatni pdv/carinu ili ?

Live and let live.
12 godina
cecenac kaže...

tenks man, mozes samo rec zasto dhl obavezno, jel tako izbjegne dodatni pdv/carinu ili ?

Da, ide kina->UK i tam se ocarini i dobis doma direkt "EU" dostavu ako nisi iza 3 brda (dhl remote area si provjeri - otoci i neke zabiti uglavnom). Par radnih dana se ceka. Zadnji put narucio u nedelju, u petak mi dostavili (5 radnih dana). 

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
14 godina
Naručio sam 2 komada Redmi Note 4 s Honorbuya. Uplata je prihvaćena u subotu ujutro, a jučer oko podneva su mi stigli u Zg. Svaka čast Honorbuyu i DHL-u na brzini.

Što se telefona tiče, rekao bih da izgledaju i ponašaju se kao da su triput skuplji. Kvaliteta izrade besprijekorna, bez ikakvih propusta. Display odličan, staklo 2.5D, bez oštrih rubova. Kamera vrlo solidna, iako ne vidim smisla uspoređivati ju s telefonima koji su 4 puta skuplji. Svakako je kvalitetom daleko iznad cijene za koju se prodaje. Trenutno nemam gotovo nijednu zamjerku, jedino možda trenutnu nedostupnost MIUI 8 Global ROM-a.
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
cecenac kaže...

Zato jer se s DHL dostavom ne placaju nikakvi nameti.

Ide iz CN>UK  i onda UK>HR

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
12 godina
Cromaki kaže...

Zato jer se s DHL dostavom ne placaju nikakvi nameti.

Ide iz CN>UK  i onda UK>HR

Pazljivo s ovim :D Postoji "obicna" DHL dostava koja ide direkt kina - HR ocito i ocarine te + razacunaju 150kn spedicije il cega. Tak da ak pise DHL express triput provjeri jel ovaj preko posrednika kina-UK-RH ili direktni Kina-RH. 

13 godina
neaktivan
sasha2511 kaže...
@cecenac probaj naci na TOP one na Aliju ili na Grossoshop IT, na oba sajta nema pdv/carina i za oba sajta ti imamo kupone za popust.. :)

kak doci do tih kupona za popust ? :) 

naravno nema pdv/carina sa DHLom, tj SF expressom za Grosso ? 

12 godina
floki26 kaže...
Best buy je definitivno mi5 a sto se cjenovnog ranga tice onda je redmi note 4 ili redmi PRO.Medutim relativno kratko su ova dva modela na trzistu i tek ce vrijeme pokazati jesu li best buy.
A sto se custom romova tice....nemas frke nakon sto otkljucas BL :-)

Mi5 je los za bend test :) Mislim, ne trgaju svi telefone, ali ak se zalomi bit ce suza :P

13 godina
neaktivan
Ako me nesto zivcira onda su ti bend testovi...otkad mobiteli postojr niti jednog razbio nisam....kamo li ga prepolovio po pola.Mobitel mi je non stop u pederusi i to sa potrganim patentom (malo cak kao i da provociram srecu) i redovito se saginjem,cucim i radim jos razno razne pokrete i tu uglavnom na visini.Onaj tko pazi na telefon uglavnom ne brine za takve bend testove,a onai koji ne paze....za njih je svaki bend test ionako nebitan jer takvi svakog mogu strgati.
S druge strane,dok masa ljudi si nemoze niti priustiti takve telefone oni ih kupe pa trgaju,bacaju,buse i izivljavaju se na razno razne nacine ...ali dobro...svaka budala ima svoje guste.
Pisem samo svoje misljenje a bend test je zadnjr sto bih gledao pri kupnji telefona...ustvari nebih niti gledao uopce :-)
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
13 godina
neaktivan

Pomoć oko ovog.

Naime, prošli tjedan naručio mobitel (Cubot Rainbow) na Gearbest-u sa EU skladišta.

Pratio sam od početka pošiljku koja je išla: Kina-London-Budimpešta-Zagreb.

U Zagrebu se "mota" 2 dana i zadnje što mi piše na trackingu:

Croatia,ZAGREB10003,Retention reason: Invoice missing, Record item customs information (lnb)

Ako dobro kužim, kao, fali račun.

WTF???

Je li imao netko sličan slučaj??

0 0 hvala 0
17 godina

pretraži unutar ove teme "invoice missing"...mislim da će iskočiti milion rezultata

Bit će!
12 godina

@lovator dobit ces poziv od carine postom. btw ne kuzim velis uzeo s EU warehouse a krenulo iz kine? Ja dok sam uzel iz EU islo iz EU. Nikakva crna kina.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
lovator1973 kaže...

Pomoć oko ovog.

Naime, prošli tjedan naručio mobitel (Cubot Rainbow) na Gearbest-u sa EU skladišta.

Pratio sam od početka pošiljku koja je išla: Kina-London-Budimpešta-Zagreb.

U Zagrebu se "mota" 2 dana i zadnje što mi piše na trackingu:

Croatia,ZAGREB10003,Retention reason: Invoice missing, Record item customs information (lnb)

Ako dobro kužim, kao, fali račun.

WTF???

Je li imao netko sličan slučaj??

Očigledno nije iz EU skladišta kao što su tvrdili. Isto se meni i kolegi desilo s TV-boxom koji je naručen prije tjedan dana ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/gearbestcom/220639.aspx?page=25

Trebat ćeš platit PDV i carinjenje jer je išao iz Kine..

13 godina
neaktivan
Vec punu jednu stranicu nitko nije postavio pitanje na koje je odgovor dan xy puta....pa dajte LJUDI CITAJTE MALO

1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Došlo je do malih promjena kod naručivanja od TopOne tako da sad imaju 2 skladišta.

Kako ne bi plaćali PDV obavezno kupujte mobitele koji imaju na prvoj slici "No customs duty for the EU by DHL" i odaberite DHL dostavu.

Za one koji nemaju to na prvoj slici ćete platiti PDV i ako odaberete DHL.

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
3 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
sasha2511 kaže...

Evo i ja namjeravam narucit ovo za dan/dva https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3S-Snapdragon-430-Mobile-Phone-4100mAh-Battery-Fingerprint-ID-2GB-RAM-16GB-ROM/342812_32683599224.html pa me zanima gdje mogu doci do tih kupona. Google mi nije nis izbacio. Hvala

15 godina
Bok. Zadnja tri mjeseca nisam gledao ponude i cijene ovdje, otkad sam naručio mob Redmi 3 Pro, s kojim sam zadovoljan.

Vidim da se sve više preporučuje honorbuy, a i gearbest je napokon uveo dostavu za HR iz eu skladišta i to praktično besplatno.

Gledam Mi4C, najjeftiniji se čini na xiaomi4sale, 120 eura, znači 900 kn. Znam da su prije na to naplaćivali 8 eura za dostavu, ali je postojao kupon od oko 8 eura. I nije bilo dodatnih troskova jer salju iz eu, kakva je sada situacija s tim shopom ? Jel ima koji kod ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomiforsale ti vise ne salje iz Eu tako da ti pdv ne gine

0 0 hvala 0
15 godina
Onda to otpada. Mislim da je sljedeci najpovoljniji za mi4c gearbest. Jel ima koji dobar KOD za neku stranicu trenutno da valja ?

0 0 hvala 0
14 godina
ALVIN kaže...
Onda to otpada. Mislim da je sljedeci najpovoljniji za mi4c gearbest. Jel ima koji dobar KOD za neku stranicu trenutno da valja ?

Počela sranja i s Gearbest EU skladištem!

Pogledaj Gearbest temu.

Ostaje ti samo TopOne.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
Topone nema mi4c.
Ma nije frka da žurim i slično.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice