"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.622
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Nema dodatnog placanja iz Oppomarta,mailom sam ih kontaktirao,ima eu warehouse,mogu svaki telefon poslati iz EU,ako lazu mene,lazem ja vas...u ponedjeljak narucujem le eco le 2

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Oppomart ne posjeduje EU Warehouse, procitajte Shipping and Handling odjeljak, koji ujedno i kaze:

EU Expedited Shipping (8 - 12 days Europe)

We can ship phones by Europe Expedited shipping: this special expedited shipping with tracking number, the shipping option is depending on your location, we recommend this shipping option for Europe buyers, it's a smooth shipping process, there is no customs tax and VAT fees.

* For Europe buyers, this is best shipping option to avoid customs importing tax and save VAT on the goods.

Cijena postarine:

EU Expedited Shipping(8-12days,No tax,No VAT) $29.95

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

I nemojte se zalicati sa preorderima, radje pricekajte dok ne izadje, osim ako zelite da medju prvima dobijete, i ne smeta vam dati koji dollar vise.

http://prntscr.com/avsefb

Ovo je sa komentara od ZUK Z2 na Oppomart-u, gdje oni sami pisu da u pocetku nemogu dobiti uredjaj po objavljenim cijenama, nego i sami ga placaju u kini dosta vise.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 13:58 (mr_buguser).

1 0 hvala 1
15 godina

To sam odgovarao @Ag008, ja tražim prvenstveno 5'' mobitele, ne želim velike. Ovaj Asus je dimenzijama još i jedan od većih 5.5'' mobitela.

12 godina
neaktivan

razmisljam o kupovini mobitela a da bude oko 4 incha.. znaci najbitnije je da je sto manji i kompaktniji (moze i veci ekran al da mu dimenzije budu male, do 130 mm velicine), da ga bez ikakvih problema mogu nositi u hlacama.. mobitel bi koristio kao rezervni, odnosno kada sam na poslu na njega bi preusmjerio pozive i sve ostalo. specifikacije nisu toliko bitne jer ipak imam glavni mobitel na kojem bi sve obavljao, nego samo da pripilcno solidno radi.. cijena neka bude sto je moguce manje, oko 60-70 dolara.. ili neki njusalu polovni, ne mora biti kineski

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 14:17 (icip).

0 0 hvala 0
15 godina

po meni su ti Nokia Lumia 520 ili 620 najbolji izbor. Male, jeftine (na njusci ih imas po 300 kn) i okej po preformansama. 

12 godina
odjavljen

Prelazim s WP na Android i zanima me kakav je Oukitel po kvaliteti ? Ako ne valja, koji dobar kinez preporučujete ? Mislim naručiti s mobilshop.ba do 200 maraka (800 kn) , pa me zanima koji je dobar s tim cijenovnim rangom. Hvala !

.......
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi uzeo Oukitel U7 Pro. 

dak
12 godina
neaktivan

bok, može li mi netko preporuciti neki smartphone do 600injak kn?

Ne treba bit ni brz ni jak, ali bar da ima nekakvu kameru(8mpx) i nelos ekran(720p) ako je to moguce.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ti si neki šaljivđija?? Za 600 kuna kinez sa dobrom kamerom .... takav još ne postoji, barem koliko je meni poznato.

A inače, imaš u Chipoteki Blackview BV2000S za manje od 500 kuna.

Mene je iz Kine došao 350 kuna i skroz je OK. Pisao sam o njemu prošlih dana, potraži malo.

A možeš i uplatiti Bluboo xflre koji bi trebao biti bolji i u okvirima ti je tvog buđeta.

dak
9 godina
neaktivan
Na topone cijena dostave za dhl je sad manja za 10 USD

0 0 hvala 0
17 godina

dak0001 kakva je baterija na tvom zadnjem super jeftinom? Traje jedan dan. Može par fotki još kakva je kamera...

Ja si tražim nešto jeftinije, do 80$ a da je 5" ekran.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
odjavljen
Ag008 kaže...

dak0001 kakva je baterija na tvom zadnjem super jeftinom? Traje jedan dan. Može par fotki još kakva je kamera...

Za taj budžet teško da možeš naći dobar fon. Trenutno Meizu M2 Note s 35% popusta je sad 150$, vrijedi pogledati. 

.......
12 godina
neaktivan

Meni je za oko zapeo Vernee Thor...

Vizualno izgleda super, a i po papiru takodjer... 

A i cijena je 119$, s tim da imaju neki kuponi negdje (nisam siguran gdje sam vidio) pa u konacnici bude 99$... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@ivan72478
Upiknu na njuskalu Xiaomi Redmi 1S. Za te pare nemres nista bolje naci. I mob iako je star je i dalje fantastican i sve leti na njemu. Uzivaj.
10 godina
neaktivan
26,32$ DHL,ista vec dugoo

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Nisam ja mjerodavan za trajanje baterije. Ne visim na mobitelu cijeli dan

i nemam pokrenutih 100 servisa raznoraznih. BV2000S je kod mene trajao više od tri dana,

kod kolege jedan dan, ali on stalno nešto prčka po njemu, pa je to valjda normalno.

LY L7 koji sad malo koristim u rezervi mi je došao sa 20% baterije i to sam jedva potrošio u 3 dana.

A gore sam ti linkao onaj Bluboo za 62$. Na srbijanskom forumu ga je netko nahvalio.

Upravo sam dobio tracking za onaj Oukitel K4000 Pro, krenuo je valjda.

dak
14 godina

Evo da ja podijelim par detalja sa kupovinom kineza.

"piknuo" sam MI NOTE PRO sa OPPOMART-a za 329 "baksa" plus poštarina. I to su bili svi troškovi.

Došao je sa ROM-om sa GOOGLE apsima itd. No tad sam ja napravio grešku i fleshnuo kineski dev. ROM pa sam si zaključao bootloader.

Nakon nekoliko dana kemijanja, uspio sam ga otključati i instalirati eu rom sa hrvatskim jezikom i svim non-Kina aplikacijama.

Isti sam već drugi put nadogradio, jer ROM-ovi izlaze svaki petak.

Uglavnom, mobitel je za sada vrh! Izgledom, brzinom i trenutno koliko je pouzdan. Koliko dugo će, hm...pa to nitko ne zna.

Ne igram igrice na njemu, ali uz WA, Viber, i tri mail računa, baterija izdrži cijeli dan.

Kolega ima s7 EDGE i u laičkoj usporedbi ni najmanje ne zaostaje za istim.

E da, kamera. Po meni na dnevnom svjetlu radi vrhunske fotke. A fotke sprema u djeliću sekunde, bilo HDR ili bez.

Zaključak.

Za sada sam zadovoljan kupovinom!

Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
Wh1T3L10n kaže...

Meni je za oko zapeo Vernee Thor...

Vizualno izgleda super, a i po papiru takodjer... 

A i cijena je 119$, s tim da imaju neki kuponi negdje (nisam siguran gdje sam vidio) pa u konacnici bude 99$... 

Primjetio sam ga i ja u pretraživanju proteklih dana. Specifikacijama korektan, ali tko će ga kupiti kad je ta firma tek počela izdavati mobitele. To im je možda prvi.

Dalo bi se pronaći par mobitela koji nude najviše toga za do 100 dolara. Mobitel koji specifikacijama paše nekome. Ali treba biti upućen čiji su romovi najstabilniji, podrška itd. Može izgledati super izvana, ali da je krcat bagovima, slabo prima signale itd.

Vjerovatno je sigurnije uzeti malo starije dokazane modele mobitela kojima su cijene dosta pale, nego najjeftinije što se od novoga nudi.

17 godina

Alvine ti jos nisi kupio mobitel?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
red_bull kaže...

Alvine ti jos nisi kupio mobitel?

U subotu sam ubacio novac na deviznu karticu. U nedjelju ujutro sam odlučio dio novca staviti na račun jedne od stranih kladionica koje ponekad odigram, s idejom da ugrabim koji euro da mi kladionica financira dio mobitela. I tako je i bilo. Konačni profit je bio 84 eura (bio je u jednom momentu i 50 eura veći, ali ne možeš stati dok ne izgubiš jednu rundu, klasika). Sada sam povukao tu zaradu nazad na račun i čekam 2-3 dana dok sjedne novac.

Inače, odlučio sam se za Redmi 3 PRO. No ostati ću povremeno pratiti novosti iz mobitel ponude, i tako, mislim da ću čak kupiti i jedan 5,5'' za oko pola godine.

15 godina

Kada sam spomenuo 5,5'' mobitele....najviše mi je kao neki cilj zapao za oko Meizu MX5, odličan dimenzijama, težinom i izradom. Navodno vrlo dobra kamera.

To jedno središnje dugme za sve kod Meizua mi se čini ok riješenje. Cijena malo iznad 200 dolara, ali je u opadanju, znači skoro pa već povoljan.

Tu su još kandidati od meizua, povoljniji Metal i Meizu M3 Note sa jakom baterijom. Svakako ću pregledati ponude LeTv koji imaju dobar odnos cijene i kvalitete, Lenovo i Asus. Šteta što Huawei i HTC stavljaju strelice na ekran, pa tako otpadaju, ali lijepo izgledaju.

Tko zna, možda za godinu dana budu svi ovdje navalili na DooGee i Oukitel, moda se mijenja, neke firme će sigurno puno napredovati u svakom pogledu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao da kupuješ boeing 747, a ne mob... mislim, bez uvrede. 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

9 0 hvala 0
17 godina

Bjezi od svih tih komninacija, pogotovo kladionica i kupi si mobitel za lovu koju imas. Ako imas 200 dollara kupi xiaomi ili lli meizu. Bilo koji. Ako imas manje kupi rabljeni brand name telefon na njuski i amen.. Ovakvim kombinacijama i cekanjem nebus nikad kupio mobitel. 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

Kao da kupuješ boeing 747, a ne mob... mislim, bez uvrede. 

Zato jer sam svaki mobitel u životu do sada koristio najmanje 4 godine. Zbog toga si želim uzeti neki s kojim ću biti zadovoljan svo to vrijeme.

Ne mijenjam ih često koliko i većina ovdje.....prekjučer mi je palo na pamet da si mogu uzeti još jedan kroz sljedeću godinu kad je tako veliki izbor i ima povoljnih, tako da sam nakon te odluke odmah zaključio da uzimam Redmi 3 pro. Puno je lakše odabrati kad znaš da možeš promjeniti mob kao čarape.

red_bull kaže...

Bjezi od svih tih komninacija, pogotovo kladionica i kupi si mobitel za lovu koju imas. Ako imas 200 dollara kupi xiaomi ili lli meizu. Bilo koji. Ako imas manje kupi rabljeni brand name telefon na njuski i amen.. Ovakvim kombinacijama i cekanjem nebus nikad kupio mobitel. 

Naravno da neću kupiti bilo koji meizu ili xiaomi nego točno onaj model mobitela koji procjenim da se najviše isplati za moj način korištenja. I koji mi se najviše svidi izgledom, težinom i dimenzijama. Što se tiče love mogu kupiti u gotovini Iphone 6s već danas, ali ne dajem za mobitel više od 200 dolara.

9 godina
neaktivan
jbg, tolerantno me protjeralo od ovoliko sra**a

3 2 hvala 0
10 godina
neaktivan

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m3

Meizu m3 (5 incha verzija) kao izašla

interesantno, ima i 3/32GB verzija. Zna li netko jel to potvrđeno? pošto na official stranicama još nema tog modela?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 11:10 (dudekzg).

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kud ga ne napravise u 5.5 inca verziji :-(
10 godina
neaktivan
mightyboss kaže...
Kud ga ne napravise u 5.5 inca verziji :-(

pa imaš m3 note za to

m3 mini 5 incha

m3 note 5,5 incha

isto kao što su dosada radili sa m1 i m2 serijom

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 13:28 (dudekzg).
10 godina
neaktivan
Pa ima,da,ima i mx5 al ne po toj cijeni

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice