"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.510.600
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ovako mozda ste negdje i spominjali ovaj uređaj ali stvarno da sada sve pretrazivam oduzelo bi mi previse vremena stoga ako mi mozete odgovoriti

Što mislite o Meizu Metal; kako se meni cini po specifikacijama da je to jedan od boljih ako ne i najboljih kineza, ima cak i senzor otiska prsta, a ipak je jako jeftin

e sada moje pitanje glasi ima li ga itko i ako se nađe netko tko ga posjeduje ima li kakvih bugova i kakav je u svakodnevnoj upotrebi?

0 0 hvala 0
15 godina

Znam da nije mobitel, ali ne znam gdje da pitam pa cu ovdje. Ima li netko prijedlog i/ili iskustva s nekim jeftinim smartwatchem/narukvicom, od opcija mi je vazno samo da vidim nortifikacije, pozive(nije mi bitno da se mogu i javiti na njih), da broji kalorije te da naravno ima prikaz vremena.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
6996 kaže...

ovako mozda ste negdje i spominjali ovaj uređaj ali stvarno da sada sve pretrazivam oduzelo bi mi previse vremena stoga ako mi mozete odgovoriti

Što mislite o Meizu Metal; kako se meni cini po specifikacijama da je to jedan od boljih ako ne i najboljih kineza, ima cak i senzor otiska prsta, a ipak je jako jeftin

e sada moje pitanje glasi ima li ga itko i ako se nađe netko tko ga posjeduje ima li kakvih bugova i kakav je u svakodnevnoj upotrebi?

Mobitel se tek poceo slat 3.11 tak da ces tesko nac nekod da ti recenzira taj uredaj.. Ja vjerujem da ce bit vrh ulozeno dobivano, a zivi bili pa vidili

15 godina
MarioVk kaže...
6996 kaže...

Mobitel se tek poceo slat 3.11 tak da ces tesko nac nekod da ti recenzira taj uredaj.. Ja vjerujem da ce bit vrh ulozeno dobivano, a zivi bili pa vidili

2 gb rama umjesto 3, neka muljaza oko os-a, negdje se spominje da je baziran na androidu a negdje da je YunOs, neznam kakvo je to cudo, meizu ima lockane bootloadere na svojim mobitelima tako da si ogranicen na flyme os, a sad dali se mogu otključat to je upitno i mtk chipset znaci manje romova, vise bugova jer mtk ne daje source kodove kao qualcomm i meni osobno ne odgovara sto ekran nije amoled i kamera nema brzi phase detection auto focus... al za 1500 kn kolko kosta dobar je 

15 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Pozdrav! Uzeo bih si novi smartphone, ali kako mi je ovo prvi put da ga samostalno uzimam, zamolio bih vas za savjet. Prijatelj mi je preporučio InFocus M810, pa me zanima je li se netko već susreo s njim i kakvi su mu dojmovi? Da li ga se isplati kupiti za tu cijenu ili je bolji njegov nasljednik, M812? Hvala unaprijed!

http://www.snapdeal.com/product/infocus-m810-16-gb-gold/671993423251

http://www.snapdeal.com/product/infocus-m812i-16gb-silver/672166899922

11000 RS-a je oko 1260 kn, a 20000 2120 kn.

Postoji li neki drugi mobiteli u tom nekom rangu do 1500 kn, a da ste sigurni da ih se isplati kupiti?

Imam Infocus M810 i telefon je odlican, flashao gore custom ROM od rusa koji ga je postao na 4pda. Problem koji sam imao sa stock LP romom je lagano pregrijavanje i slabiji gps ali je to rus sredio, gps mi je sada odlican i igrao nedavno Dead Space i pregrijavanja nikakvog nije bilo, osjecaj u ruci je premium, ekran je odlican, kamera odlicna.

Summary:

Prednosti :

Ekran, kamera, izrada, gps, glasan zvucnik, Snapdragon 801 koji sve tjera, 3.5mm jack donja strana ( meni prednost, drugima ne znam )

Nedostatak : Na 3 razlicita punjaca ( tronsmart, Nillkin i meizu ) telefon puni na max 5.10 V i 0.85A, ima limitaciju, ali ekipa na 4pda je razradila framework i kazu da ce ga otkljucati da moze normalno na 2A puniti, na vise stranica pise da ima Gorilla Glass 3 ali meni se cini da nema, zato je neki screen protector must ( narucio sa extreme guarda jedan od boljih )

Ako imas pitanja, slobodno pitaj, ja sam ga uzeo na pandi prije mjesec dana, vise ga nema, realna cijena uredaja je od 150 usd do 160 usd.

edit: ako nisam u krivu, telefon sklapa isti proizvodac ( pogon ) koji sklapa dragocijene iPhonove, tj Foxconn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 21:21 (eplati.com).
10 godina
neaktivan
Narucio sam meizu metal...trebao bi u petak doci.Domac je sve lijepo objasnio,upitan taj Yun os,neko cak spominje da je zaje...o stavit google Playstore na taj OS,ali bio sam skrt dat 100$ vise za mx5 pa sad Boze pomozi

0 0 hvala 0
16 godina
mightyboss kaže...
Narucio sam meizu metal...trebao bi u petak doci.Domac je sve lijepo objasnio,upitan taj Yun os,neko cak spominje da je zaje...o stavit google Playstore na taj OS,ali bio sam skrt dat 100$ vise za mx5 pa sad Boze pomozi

Koliko sam ja shvatio metal dolazi s flyme os-om tako da nebi trebalo bit nikakvih problema , ta pocetna prica sa yun os-om mi ne drzi vodu jer nisam jos nigdje naletio da se prodaje meizu metal s yun os-om..

11 godina
neaktivan

Da li bi nekome bio problem da stavi link od xiaomi mi4c, 32gb rom, 3gb ram i crne boje, sa neke od navedenih stranica iz prijasnjih poruka da je na akciji, ja trazim ali svugdje mi izbaci po 350$. I uz to ako nije problem da bude bez placanja poreza, znaci dhl ili euwarehouse? Bio bi jako zahvalan!

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 23:11 (justaguy).

0 0 hvala 0
16 godina
justaguy kaže...

Da li bi nekome bio problem da stavi link od xiaomi mi4c, 32gb rom, 3gb ram i crne boje, sa neke od navedenih stranica iz prijasnjih poruka da je na akciji, ja trazim ali svugdje mi izbaci po 350$. I uz to ako nije problem da bude bez placanja poreza, znaci dhl ili euwarehouse? Bio bi jako zahvalan!

http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-mi4c.html

Ovdje je bez poreza i carine al duze cekas naspram drugog linka.

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi4c-Mi-4c-4G-FDD-LTE-Mobile-Phone-Snapdragon808-Hexa-Core-5-0-inch/342812_32477766040.html

Ovdje moras uzet DHL kako bi bilo bez poreza

15 godina
MarioVk kaže...
mightyboss kaže...

Koliko sam ja shvatio metal dolazi s flyme os-om tako da nebi trebalo bit nikakvih problema , ta pocetna prica sa yun os-om mi ne drzi vodu jer nisam jos nigdje naletio da se prodaje meizu metal s yun os-om..

ma ima on flyme ali na yun os-u a ne na androidu,  pitanje je dali su aplikacije za android kompaktibilne sa yun os-om, a ne mozes nista ni mjenjat kad meizu zakljucava bootloader, vidjet cemo to sve kroz iducih par tjedana

16 godina
domac5 kaže...
MarioVk kaže...
mightyboss kaže...

ma ima on flyme ali na yun os-u a ne na androidu,  pitanje je dali su aplikacije za android kompaktibilne sa yun os-om, a ne mozes nista ni mjenjat kad meizu zakljucava bootloader, vidjet cemo to sve kroz iducih par tjedana

Na ovom linku to sto pricas nije tocno, pogledaj dole slike.. Zato sam reko ono iznad, al ocito si ti vidio drugacije pa sad stvarno ne znam sta bi mislio. ...

15 godina

citaj po ovome, ako sam dobro skuzio samo za kinesko trziste bi trebo imat yun os ali cekamo da ovome gore stigne pa ce nam rec iz prve ruke 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kaze Chigon da se bez problema instalira Playstore

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pozz! zanima me da li netko ima dg750. Naime oduševljen sam mobitelom (nisam ga još kupio nego sam ga malo gledao i imao u rukama u pevecu), auto fokus je predobar, kamera nije loša. ali me zanima što mislite o njemu? sviđa mi se što nije 5" nego 4,7"

0 0 hvala 0
17 godina
weka_kt kaže...

pozz! zanima me da li netko ima dg750. Naime oduševljen sam mobitelom (nisam ga još kupio nego sam ga malo gledao i imao u rukama u pevecu), auto fokus je predobar, kamera nije loša. ali me zanima što mislite o njemu? sviđa mi se što nije 5" nego 4,7"

...sve je manje-vise ok osim jedne bitne stavke (slika)...

Recenzija

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 10:08 (djigibao).
10 godina
neaktivan
Doogee dg750 je najvece smece u svim pogledima...i mene je privukao dizajn te zaslon od 4,7 inca,gasi se,nema memorije,zablokira,ali evo izdrzo je nekih 8 mjeseci,a bateriju moras punit 3x dnevno ako si malo vise od prosjecnog korisnika.

0 0 hvala 0
13 godina

Imate li prijedlog za mobitel manje dijagonale, idealno bi bilo 4.5". Sestra uzima novi, a htjela bi nešto manje da joj bude jednostavnije rukovanje jer ima male prste. Redmi 2 pro mislim da prolazi, ali sad gledam da nema 3G na 900 MHz, koliko bi to moglo smetati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
S tom cijenom na BGu, s PDVom, UMI eMax Mini izasao bi te cca 1470 kn (3 tjedna dostava + 1 tjedan carinjenje).
Vidi na wowshop-u ako ga imaju na stanju - za 130 kn vise (na karticu mozda moze i na otplatu?), dostava drugi dan te s 2-godisnjom garancijom (u Varazdinu).
10 godina
neaktivan
@Peruneph
Uzmi moto g 1.gen lte (xt1039)
11 godina
neaktivan

ekipa jel ima netko Meizu MX5 ? Kakav je, jel ima problema u radu, jel se isplati dati tolike novce? može se naći na rasprodaji 11.11., 32gb Kineska verzija na Aliexpressu s kao dostavom bez carine DHL-om za 2400kn.

0 0 hvala 0
14 godina
Jel mora bas kinez ili bi ok bio Samsung S5 mini koji se novi moze naći na Njušci za 1500kn?
14 godina
Jel mora bas kinez ili bi ok bio Samsung S5 mini koji se novi moze naći na Njušci za 1500kn?
16 godina
peroosijek kaže...

ekipa jel ima netko Meizu MX5 ? Kakav je, jel ima problema u radu, jel se isplati dati tolike novce? može se naći na rasprodaji 11.11., 32gb Kineska verzija na Aliexpressu s kao dostavom bez carine DHL-om za 2400kn.

imaš Tražilicu na forumu. vrlo je jednostavna za korištenje. i ona bi ti dala ovaj rezultat: MX5

Meizu je odlična marka, a MX serija spada u viši rang. do sada sam čuo samo riječi hvale za taj model...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 17:37 (dado314).
11 godina
neaktivan

Ej ljudi, znam da je offtopic, ali zanima me za ovaj aliexpress, tj za 11.11 Global shoping frstival, da li to znači da je tog dana sve na ekstra popustu i da sačekam do sutra (11.11) za nizu cijenu mobitela kojeg hoću kupit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Did12 kaže...

Ne mora baš biti kinez, ali očigledno je da su nekinezi po 50% skuplji od braće kineza tak da se odluka nameće sama po sebi. Problem je što proizvođači izbacuju sve veće mobove, prije je mini verzija značila 4.5" a sad je to 5.0" što baš i nje mini. A mislim da nema smisla uzimati mob koji je izašao prije 2-3 godine.

17 godina

Meni napokon stiže Cubot X16 iz EU skladišta. Poslan mi je nizozemskom poštom.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
neaktivan

U Kini je već sutra

Ups, sada tek primjetih brojač.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 20:28 (mkovnet).
17 godina
neaktivan

kupio sam  doogee valencia 2 (y100 pro ) , 1399 kn , prezadovoljan sam mobom, odlican ekran, 4G , vrti modern combat 5, real racin 3 i sl bez vecih problema, 16 GB memorije +micro sd , 2 GB RAM,  proc 6735P na 1 GHz (da je malo jaci ne bi bilo lose), 64 bit, android 5.1

jedini minus je preslab blic... 

uredaj radi fluidno, bez trzanja, kvalitetno je sklopljen, straznji poklopac imitacija aluminija, prekriven japanskom musashi bojom , 2.5D ekran ....

javim daljnje razvijanje situacije

It s me against the world
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 20:30 (gamer2).
14 godina
gamer2 kaže...

kupio sam  doogee valencia 2 (y100 pro ) , 1399 kn , prezadovoljan sam mobom, odlican ekran, 4G , vrti modern combat 5, real racin 3 i sl bez vecih problema, 16 GB memorije +micro sd , 2 GB RAM,  proc 6735P na 1 GHz (da je malo jaci ne bi bilo lose), 64 bit, android 5.1

uredaj radi fluidno, bez trzanja, kvalitetno je sklopljen, straznji poklopac imitacija aluminija, prekriven japanskom musashi bojom , 2.5D ekran ....

Dao si 500kn previše.

Mogao si ga ga uzeti za 900kn sa EU skladišta Bangooda

robimarko@gmail.com
12 godina
gamer2 kaže...

moze se reci, best buy za cheap phones.

http://www.phonespal.com/category/chinese-smartphones/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice