"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.517.745
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Pinhead kaže...
Pezer kaže...
Pa nije mi kamera tako bitna, volim da mogu uslikati i snimiti nešto, ali bitnije su mi druge stvari..
Recimo sto mi je kod xiaomija odlicno, nisu podijelili memorije, pa mi tako 8 giga je sasvim dovoljno, pricam zbog aplikacija, jer ne pomaze kod svega memorijska kartica, neznam jel tako i kod meizua, kod njeg mi ne prednost veci ekran

onda bez razmišljanja uzimaj Meizu-a, on ti ima 16gb interne memorije tak da sa tim neces imat problema

Tocnije 11 gb :)

15 godina

Pa i Redmi 2 advanced ima 16 gb, zato me to i muči, ovaj ima veći ekran, a pretpostavljam da je ostalo onda sve podjednako, zna li netko barem kojem baterija duze traje :D

10 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Pa i Redmi 2 advanced ima 16 gb, zato me to i muči, ovaj ima veći ekran, a pretpostavljam da je ostalo onda sve podjednako, zna li netko barem kojem baterija duze traje :D

Ovisi kako ga koristis u mene je Meizu M2 i moze nekad 2 dana a nekad samo dan ovisi koliko igrica igram :D i izvuce oko 4,30 sata SOT-a

15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Jel mi moze rec netko cije je sra;)nje onaj NOA mobitel. Prepakiran ko? THX

0 0 hvala 0
15 godina
flonkica kaže...
Pezer kaže...

Ovisi kako ga koristis u mene je Meizu M2 i moze nekad 2 dana a nekad samo dan ovisi koliko igrica igram :D i izvuce oko 4,30 sata SOT-a

Ma da znam da ovisi od koristenja, igrice ne igram uopce..

Face, Whatsapp, viber uglavnom i meni uz onaj greenify, igranje sa postavkama svjetlosti evo baterija u Redmi 1s drzi po 24h, vidim da je jača baterija u Meizu M2, al opet sta ja znam, nije sve ni u kapacitetu baterije, ovisi i od modela mobitela??

14 godina
neaktivan

ja odustajem od kupnje Meizua M2 note samo zbog toga što se moram zezati sa romovima i neznam kaj...tako da jos premisljam izmedu xiaomi redmi note 2 i zopo speed 7...zopo ima 3gb rama, neznam dali je jači vjerojatno je ali ga nema nigdje kod nas za kupiti..

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pezer kaže...
flonkica kaže...
Pezer kaže...

Ma da znam da ovisi od koristenja, igrice ne igram uopce..

Face, Whatsapp, viber uglavnom i meni uz onaj greenify, igranje sa postavkama svjetlosti evo baterija u Redmi 1s drzi po 24h, vidim da je jača baterija u Meizu M2, al opet sta ja znam, nije sve ni u kapacitetu baterije, ovisi i od modela mobitela??

Moze komotno 24 i vise sati :)

ali na stock romu je u mene , cim sam probao malo sa launcherima jela je se baterija vise , s tim da sam skinuo neke APK koje su se same palile :)

15 godina

A "fali" li ista stock romu ili je pozeljno mijenjati zbog necega??

10 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 10:15 (strelokkk).
10 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Ne fali jedino sto nema Hrv kome smeta , a inace telefon je solidan i fine mu slike ispadaju jedino sam skinuo te aplikacije jer su se stalno pokretale . Samo se regas na flyme acc i dobijes rootan telefon i skines explorer i pobrises sta je visak :D

14 godina
strbi kaže...

ja odustajem od kupnje Meizua M2 note samo zbog toga što se moram zezati sa romovima i neznam kaj...tako da jos premisljam izmedu xiaomi redmi note 2 i zopo speed 7...zopo ima 3gb rama, neznam dali je jači vjerojatno je ali ga nema nigdje kod nas za kupiti..

Nemoras se zezati sa tim ako uzmen internacionalnu verziju koliko sam ja upucen u to a ovih dana sam upucen

12 godina
neaktivan

Nebi sigurno ni sa jednim pogrijesio no svaki od njih ima manu po mom ukusu.

RN2 - prevelik ekran, ali ima osim toga doslovno sve. Android 5.0, sd karticu, promjenjivu bateriju (nije bas prebitno)
mi4 - nema utor za sd,, android 4.4, nema 4g ovaj koji sam ja nasaom, ali super izgleda i super hardware
mi4i - isto tako nema utora, bolje specifikacije od rn2
mi4c - ista prica za sd karticu, bolje speicifikacije od mi4i

ako bi isao na 32 gb verziju kostalo bi me dosta vise i prelazilo budzet

1 Xiaomi Redmi Note 2 16gb
2 Xiaomi mi 4 16gb
1 Xiaomi mi 4i 16gb
7 Xiaomi mi 4c 16gb

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kako ću znati jeli internacionalna verzija? kupio bih ga tu kod nas na wowshopu
17 godina

Za vas koji pratite dučane po EU koji prodaju mobitele, dali postoji možda neki dučan koji prodaje ovaj mobitel.

Ne mora nužno biti dostava u Hrvatsku, može i u Dansku...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozz ljudi eo trebao bih pomoc.Imam budzet maksimum 1500kn sa postarinom.Trebao bih naruciti si neki android ono 4,7-5.5 inch max.E sad po mogucnosti da sam siguran da ce mob dobivat softwerske updejtove,da nije ekran neki plastican i po mogucnosti garancija.Na tele 2 sam i koristio sam lumiu 625 koja je u nesretnom slucaju izkliznila iz znojne ruke i raznila se na stepenicama ( doduse samo vanjski ekran koji i sve radi vecina se vidi nebitno ).Ukratko mob da moze terat igre tipa koje i igram jedino  : Fifu 15 sad i fifa 16 na android 5.0,Temple run , subway surfs i tako te tipa 3D.Ukratko kuzite mob da ne steka u samom radu itd al da i ne bude sad neka plasticna igracka!Sad ako bi mi neko mogao preporuciti neke i malo mi to objasnit sve.Zahvaljujem se.Svidja mi se mobitel landvo s6 ali eto vidim da dosta stvari ne radi i brine me ona memorija rastvrkana....Eto ako znate mozete i napisati iz hr da narucim ili negdje :) prednost logicno ima 5.0,5.1 android fala vam

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ovaj rom koji imam na mobu mi je super, baterija vrhunski traje, do sad nijedan bug nisam primjetio, brz i fluidan, ali bih htio rootat mobitel.

Ako stavim na njega developer rom, hocu li onda imati neki drugi rom ili mogu istu verziju stavit samo rootanu.

Mobitel je xiaomi mi4

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kolacoslav kaže...

Pozz ljudi eo trebao bih pomoc.Imam budzet maksimum 1500kn sa postarinom. Ukratko mob da moze terat igre tipa koje i igram jedino  : Fifu 15 sad i fifa 16 na android 5.0,Temple run , subway surfs i tako te tipa 3D.Ukratko kuzite mob da ne steka u samom radu itd 

Vjerojatno ćeš dobiti hrpu preporuka za određene modele Maizu i Xiaomi mobitela. Pošto kažeš da si gamer, gledaj da kupiš mobitel s dva GB radne memorije, obrati pozornost na GPU (napisao sam čitav tekst na tu temu, možeš ga pročitaiti ovdje na Pastebinu, pa pogledaj kako stoji određeni GPU), te naravno, dovoljno velik i kvalitetan zaslon s dobrom rezolucijom i odazivom.

Procesor nije toliko bitan, svi noviji četverojezgreni (ili jači) će poslužiti sasvim dobro, tebi je samo bitno da se ne zagrijavaju previše pa i na to obrati pozornost.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 10:46 (drexcya).
9 godina
neaktivan

eh sad jesam gamer na fonu i sve al ne razumijem se bas u gpu i to na mobovima sad xiami mi4 i to ima na njuskalu ali su svi po 2 500 a i vjerojatno kineska a ne internacionalna verzija

9 godina
neaktivan
  1. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218964.html ovaj mob mi se cini dobar s obzirom na cjenu ali neznak kako korisnici reagiraju :) landvo s6 mi se po dizajnu najvise svidja od svih ali eto ima problema pa ga vjerojatno ni necu uzimat iako cjena nije ni losa90 evra
9 godina
neaktivan

Cini se da mi izbor pada na xiaomi mi4i jer mob je jeftin a ima odlicne spec :)

0 0 hvala 0
15 godina
flonkica kaže...
Pezer kaže...

Ne fali jedino sto nema Hrv kome smeta , a inace telefon je solidan i fine mu slike ispadaju jedino sam skinuo te aplikacije jer su se stalno pokretale . Samo se regas na flyme acc i dobijes rootan telefon i skines explorer i pobrises sta je visak :D

E onda ne fali nista, engleski koristim i na kompu i na mobu uvijek hahah...

Hvala ti na pomoci ;)

17 godina
neaktivan
strbi kaže...

Zopo

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan
jura kaže...
strbi kaže...

Zopo

ne otvara mi link, a uzeo bi onda zopo speed 7 pošto mi bolje odgovara manji ekran, a i ima 3GB RAM-a...zanima me samo ima li tko iskustva s tim zopo mobitelima, jesu dobre kvalitete?

17 godina
neaktivan
strbi kaže...
jura kaže...
strbi kaže...

Zopo

ne otvara mi link, a uzeo bi onda zopo speed 7 pošto mi bolje odgovara manji ekran, a i ima 3GB RAM-a...zanima me samo ima li tko iskustva s tim zopo mobitelima, jesu dobre kvalitete?

meni normalno otvara,ali evo stranice:

hangar18.hr

e da i prijatelj mi ima već godinu-dvije zopo mobitel i on jako zadovoljan,rekel je da mu bude sljedeći mob opet Zopo

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 15:52 (jura).
17 godina

S obzirom da nitko nije dap nikakav odgovor na moje pitanje, može onda barem par linkova sa webshopovima koji su unutar EU, ne računa banggood, i gearbest, njih znam...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jura kaže...
strbi kaže...
jura kaže...
strbi kaže...

Zopo

meni normalno otvara,ali evo stranice:

hangar18.hr

e da i prijatelj mi ima već godinu-dvije zopo mobitel i on jako zadovoljan,rekel je da mu bude sljedeći mob opet Zopo

proradio mi je link, idem danas po njega odmah, ovo mi je super što je 5", a ne 5.5" to mi je malo preveliko...mobitel se čini vrh po speckama :D  kupim odma temprimirano staklo za njega, i još da nađem neki kvaliteniji case, imaju samo ove silkonske ili flip caseove...neznam imaju li onakve aluminijske bumpere sa back coverom kako ima xiaomi?

16 godina
neaktivan

Stigao mi je poziv za carinenje za mob s Geekbuyinga:

http://i.imgur.com/1tQ1flp.jpg

Znači li ovo da kinezi nisu stavili vrijednost pa ja sada mogu neku svoju fiktivnu umanjiti ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Traze inace da im dostavis racun paypala il sajta s kojeg si kupio :)

Oprezno ako planiras lazirati to jer su kazne sasvim pristojne :D
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
16 godina
neaktivan

Ok neću onda

0 0 hvala 0
16 godina
mungo kaže...

Jel mi moze rec netko cije je sra;)nje onaj NOA mobitel. Prepakiran ko? THX

inew

Kolacoslav kaže...
  1. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218964.html ovaj mob mi se cini dobar s obzirom na cjenu ali neznak kako korisnici reagiraju :) landvo s6 mi se po dizajnu najvise svidja od svih ali eto ima problema pa ga vjerojatno ni necu uzimat iako cjena nije ni losa90 evra

Uzmi meizu i ne razmisaj o landvo uopce

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice