"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.522.102
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Trazim preporuku za bestbuy mobitel do 1300 kuna, htio sam naruciti lenovo k3 note iz eu skladista sa coolicoola pa su me trazili jos 17$ za hrvatsku i u konacnici bi mi cijena izasla nekih 1500 kuna, a to mi se cinilo previse za taj mobitel pa sam trazio refund i dobio ga tek nakon nekih 10 dana, sada me zanima uzeti njega iz kine za 1250 ili mozda taj redmi note 2 i ako bi mi mogli linkati odakle da kupim, bitno mi je da ima bolju kameru, da ne steka, ima okej bateriju i bilo bi pozeljno sto prije da dode, hvala.

Edit: dodao sam i Meizu M2 Note jer sam vidio dobre komentare i za njega a nasao sma ga za 190$ iz eu na honorbuy

Edit 2: eh al na to ide jos 40$ shipping iz eu

1 Lenovo K3 Note
17 Redmi Note 2
14 Meizu M2 Note
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 13:05 (domac7111).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Zec_94 kaže...
Oce se ikad rijesit problem oko kamere za xiaomi note 4g??

Koji problem? Meni radi normalno. Ako mislis da nikakav autofokus i losu kvalitetu, i ja sam se nadao da ce neki update malcice popraviti stvari, ali nije. A ako nije do sada, sigurno nece nikada - sa dvojkom koja je trenutno hit, tesko da ce u nove miui releasove ubacivati nekakve optimizacije za stari model.

17 godina
neaktivan
domac7111 kaže...

ja upravo ovog naručil.

174.99$+DHL poštarina 21.04$ i onda nema carine s tim da sam naručival prek mobilne aplikacije pa sam tam pokupil kupon od 3$.

znači sveukupno 193.03$ malo više od 1300kn ti ispadne,nabavi još 50 kn i to ti je to.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 12:17 (jura).
13 godina

Ljudi kada ce Xiamo Mi4c biti dostupan za nas

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
U honorbuy ga ima na. Preorder za 250$ 16gb
Vjerovatno kroz tjedan dana ce izac na. Allievim stranicama za kupit ga, ja cu vjerovatno uzet 32 gb verziju ako bude oko 2k kuna kostalo
12 godina
neaktivan

jeftiniji je onda mi4, a bolji je.

Ima kvalitetniju izradu, bolju kameru, bolji GPU

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Napravit ce neko review za Mi4 i Mi4c pa ce mo vidit kakav je
10 godina
neaktivan

Malo vise od godinu dana imao sam vrlo mocnu spravu i bio sam vrlo zadovoljan:

http://www.banggood.com/Cube-U65GT-TALK9X-3G-MTK8392-Octa-Core-97-Inch-Android-44-Tablet-p-930639.html

Za istog, postoje hakerski forumi (npr. na FreakTab), custom ROMovi, itd. Iako, out-of-the-box je sasvim Ok, nema kineskog bloatwarea itd.

Nije Lollipop...

Cube ima i novijih modela, npr. jeftinijih i s manjim ekranom:

http://www.banggood.com/Cube-Talk-8X-U27GT-C8-MTK8392-Octa-Core-Android-4_4-Phone-Tablet-p-963381.html

Mislim da Onda takodjer ima interesantne modele, ne znam za npr. Pipo.

12 godina
neaktivan

A kakav je na kraju zaključak za ULefone B Touch 2 ? 

Super izgleda performanse super al citam svasta na netu, nsisam imao prilike detaljnije?

A jel ko bio zadovoljan za Ulefone Paris? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218382.html 

Treba mi nest pouzdano, s velikom baterijom, što više rama, da osnvne funkcije rade dobro gaming nije bitan al trenutno imam mob s 1GB RAM-a i interne totalno premalo. (ZTE V967s)

5 incha preferiram ekran, al moze i 5,5 ak je mali

Šteeta što za ovaj B Touch 2 vele da se pregrijava. 

A što je sa modelom Paris?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pzdrav, imam problem sa kinesk mobitelom noa h40 znaci prije mjesec dana pao mi je i pukao ekran pa sam ga odnio na servis i sad nakon mjesec dana je dosao i od tad mi dolaze neke cudne kineske poruke pa dali mozda postoji nacin da ih maknembevo slika 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imaš li neki kineski program instaliran?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
neaktivan

Nemam

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mozda se varam, mislim da ovdje bas nema puno korisnika Ulephona

14 godina
neaktivan

Ja koristim UleFone BT2 deset dana i ako je netko zainteresiran uređaj je na prodaju. Jedino mi je zasmetala ta povišena temperatura u gornjem dijelu uređaja, premda mi uređaj stalno radi bezkompromisno...bio topal ili ne :)

Uređaj prodajem iz razloga što je supruzi istekao ugovor u Tele2, a njoj ne treba novi uređaj, pa ću si bocnuti nešto :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Do koje cijene se ne placa porez? Jel se samo placa postarina + roba? Samo da ne dobijem zdrastvene tegobe od cijene :Dhahaha

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 9:23 (Nikica12).

0 0 hvala 0
12 godina

Bude tko naručivao? Jel valja taj mob? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Da li se sa ovih stranica koje stavljate za mobitele može naručiti na rate putem kartice?mastercard?

0 0 hvala 0
13 godina

S obzirom da sam danas dobio novi mobitel, iOcean X1 koji mi je stigao prije nekoliko dana cu staviti na prodaju. 

Pa ukoliko je netko slucajno zainteresiran za solidan i jeftin dual sim mobitel moze me kontaktirati na PM.

Link za malo vise info o mobu. Za razliku od ostalih mobitela u tom rangu koji se mogu nabaviti za slicnu cijenu podrzava sve nase frekvencije, ima qHD zaslon te ima odlicnu kvalitetu izrade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesu li slučajno u kini kakvi praznici?

Ovi s gearbesta mi se ne javljaju (postavio tiket) a mob mi nisu poslali iako sam ga platio prije 7-8 dana.

Sad im ni chat ne radi.

Je li to normalno u njihovom poslovanju?

:D

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 21:11 (mmmnnn).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sale03 kaže...
Da li se sa ovih stranica koje stavljate za mobitele može naručiti na rate putem kartice?mastercard?

Ako imaš Mastercard RBA, kad platiš i skine ti sa kartice, možeš taj iznos razbiti na nekoliko rata.

Guglaj malo za postupak. Ja imam internet bankarstvo, pa to jednostavno riješim onlajn.

dak
14 godina
ZABA ima tu mogučnost?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

prije neki dan stigao mi je meizu m2 preko aliexpressa. Danas sam kupio microSD karticu kingston 64gb microSD XC I i stavio ju u mobitel i nije ju prepoznao. Na netu svugdje pise da mobitel podrzava microSD kartice do 128gb tako da mi nije jasno u cemu je problem. Btw kartica je ispravna jer sam ju ubacio u tablet i normalno je radila. Kasnije sam u mobitel stavio staru karticu od 16gb i ona je radila. Da li je moguće da je informacija na internetu pogresna ili sam ja lud?

0 0 hvala 0
15 godina

Trebao bi prepoznati, po specifikacijama prepoznaje do 128GB. 

15 godina
neaktivan

znam zato se i cudim...formatirao sam karticu preko kompa u exfat pa cu ju sutra probat stavit u mobitel da vidim da li ce ju prepoznat...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 0:30 (btazzy).
13 godina
mmmnnn kaže...

Jesu li slučajno u kini kakvi praznici?

Ovi s gearbesta mi se ne javljaju (postavio tiket) a mob mi nisu poslali iako sam ga platio prije 7-8 dana.

Sad im ni chat ne radi.

Je li to normalno u njihovom poslovanju?

:D

U nedjelju im je mid-autumn day, mozda je radi toga. Ali trebali su ga vec poslati, nije da si ga narucio prije dan-dva.

16 godina

uspio sam ih na chatu kontaktirati maloprije.

kažu da su ga spremili i da će ga poslat za 1-2 dana.

Nešto sam sumnjičav postao no vidjet ćemo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sale03 kaže...
ZABA ima tu mogučnost?

nemam pojma, pitaj ih ili pređi u RBA 

dak
14 godina
neaktivan
Svaka revolving kartica to može, bez obzira na banku, raspitaj se kod svoje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mala pomoć ,

namjeravam kupiti ili xiaomi note 2 ili meizu note 2 ,     uglavnom sad koristim xiaomi redmi note ali imam problema s njim jer neće da puni .....nema veze , ionako mi treba 4g . Htio sam naručiti preko honorbuy-a pa molim nekoga tko je vec to prosao da mi kaze koliko je vremenski dostava za hrvatsku i EU shopa od njih . Treba mi hitno jer idem brzo na put .

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 15:26 (Nikola - ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

120 funti je m2 note na Amazonu i dostavljaju u Hrvatsku. Samo ne znam kolika je poštarina

http://www.amazon.co.uk/607/dp/B010VQQ9NO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1443279619&sr=8-1&keywords=m2+note

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 17:06 (zuper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice