"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.940
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Molio bih preporuke nekog dobrog kineza do 100$, nebitno koja trgovina.
Hvala!

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Nije nego kaže...

Molio bih preporuke nekog dobrog kineza do 100$, nebitno koja trgovina.
Hvala!

probaj se rastegnut još malo i uzet ovog Xiaomi Redmi 2

- teško je preporučit neki pošten mobitel ispod 100$ pogotovo od poznatijih proizvođača, no ak baš nemaš para onda se ovaj izdvaja po specifikacijama među tim najeftinijim elephone G9 sa dhl dostavom ispadne okruglo 100$, no svejedno ti ne preporučujem da naručuješ te jeftine kineze jer o njima i njihovoj kvaliteti nemože ti nitko garantirat, čak je možda i bolje i sigurnije uzet neki mob sa njuškala

14 godina

Jel ima netko provjerenu informaciju kakva je procedura s carinom ako se šalje mobitel na servis u garantnom roku nazad u Kinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
miner kaže...

Jeli racunas na carinu i PDV? Ja bi isto narucio i nestrpljiv sam, ali mislim da cu ipak pricekat da dojde u EU skladista.

EDIT: Ispricavam se, nisam vidio da pise da salju prvo u EU skladiste. Ali svejedno bode u oci ovo da salju unutar 10 dana (sto obicno bude za 10 dana).

Meni su procesirali nakon dva dana s tim da je od toga jedan dan opao na mijenjanje narudžbe sa crnog na bijeli (naručia sam crni, nisu ga imali odmah i pitali me oću bijelog ili pričekat crnog).

Znači u petak tokom dana su bookirali shipping sa DHLom, DHL je pokupia paket u subotu ujutro i danas na trackingu vidim da je mobitel stiga kod njihovog agenta u Velikoj Britaniji.

On će ga danas vjerojatno poslat za HR, sutra je u Zagrebu, preksutra u Splitu kod mene.

EDIT: Paket je poslan za HR, predviđenda dostava srijeda do kraja dana.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 18:14 (Vapor).
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Nisam siguran kako ide garancija., ali mislim da seller podnosi troškove poštarine ako se dokaže da je do mobitela.

Naručio sam ovaj case(crni sa zlatnim detaljima) za 9.73$ i free shipping , dali su popust, nije mi se dalo ćekat oće još doli ili će nazad gori tako da sam odma uzea. Ok je cijena za aluminijski bumper i imitaciju brušenog aluminija.

Svaka cast lijepo si nasao uzmem i ja mozda, super izgleda.

12 godina
display name ivo kaže...

Jel ima netko provjerenu informaciju kakva je procedura s carinom ako se šalje mobitel na servis u garantnom roku nazad u Kinu?

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/4745726.aspx

16 godina

Imao dosada Z1c, otišo mi ekran pa razmišljam o zamjeni.

Ima neki ok kinez karakteristika otprilike ko Xperia z1c, i s ekranom koji ne prelazi 4,5" (bitno mi je da ga koristim 1 rukom). Cijena max 200$

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dala kaže...

Ima neki ok kinez karakteristika otprilike ko Xperia z1c, i s ekranom koji ne prelazi 4,5" (bitno mi je da ga koristim 1 rukom). Cijena max 200$

teško da ćeš nać među kinezima mobitel koji je ispod 5" a da je bolji od Z1C, Xiaomi Redmi 2 ti ima 4.7" ekran al po specifikacijama je lošiji uređaj od Z1C, tu je još relativno mali Meizu m2 mini sa 5" ekranom koji je isto nešto lošiji od Z1C a bolji od Redmi-a 2, ako hoćeš najviše izvuć za svoj budžet onda ćeš morat ić na 5,5" Xiaomi Redmi Note 2 koji može parirat Z1C

15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

http://www.aliexpress.com/store/1153179

Ako se pitate za garanciju, ovaj store daje godinu dana na sve mobitele. Poslao sam upit i dobio odgovor.

Jesi narucio od tog sellera?

15 godina
miner kaže...
Vapor kaže...

http://www.aliexpress.com/store/1153179

Ako se pitate za garanciju, ovaj store daje godinu dana na sve mobitele. Poslao sam upit i dobio odgovor.

Jesi narucio od tog sellera?

Da, stiže prekustra pošiljka. Redmi Note 2

Pingu ;)
13 godina
neaktivan

Ja nisam mogao docekat pa sam upravo naručio od ovog prodavaća http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32419958823.html, to je onaj koji se gore naveli.

Sam čudno mi ovo plaćanje, stavim da platim, pita broj kartie i cvc, datum itd i to to, hmm čudno. Može neko potvrdit da to tako ide, jer ja naviko na paypal, di se logiram s mailom, a ne da pisem broj kartice.

Ovo sam dobio na mail, to bi trebalo bit sve ok?

Dear ??????? ??????,

Payment for Order no. ************* has been accepted.

Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order.
During this time, you are unable to do any operation on your order. 

Sincerely,
AliExpress.com
2015.08.24 13:44 

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 22:57 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PC - stručnjak kaže...

Ja nisam mogao docekat pa sam upravo naručio od ovog prodavaća http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32419958823.html, to je onaj koji se gore naveli.

Sam čudno mi ovo plaćanje, stavim da platim, pita broj kartie i cvc, datum itd i to to, hmm čudno. Može neko potvrdit da to tako ide, jer ja naviko na paypal, di se logiram s mailom, a ne da pisem broj kartice.

Ovo sam dobio na mail, to bi trebalo bit sve ok?

Dear ??????? ??????,

Payment for Order no. ************* has been accepted.

Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order.
During this time, you are unable to do any operation on your order. 

Sincerely,
AliExpress.com
2015.08.24 13:44 

Normalno je. Ak ti bed pisat sve podatke, slozi si alipay pa se prijavljuj s pinom samo. Imal jedno 10tak transakcija s golom karticom prije alipaya i nije bilo problema (kuc kuc po drvu)

15 godina
neaktivan

Da li je netko pokusao iskoristiti ovu akciju na aliju? Navodno ide samo preko mobitela, i ne znam da li je pocela?!!

0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam deviznu karticu i kad trebam nešto uzet samo prebacim iznos u dolarima sa tekućeg na deviznu preko internet bankarstva(Uglavnom unutar 5,6h bude prebačeno)

Tako da sam siguran jer nikad, osim u trenutku kad trebam kupit nešto, nemam više od 10 15$ na njoj.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pinhead kaže...
Dala kaže...

teško da ćeš nać među kinezima mobitel koji je ispod 5" a da je bolji od Z1C, Xiaomi Redmi 2 ti ima 4.7" ekran al po specifikacijama je lošiji uređaj od Z1C, tu je još relativno mali Meizu m2 mini sa 5" ekranom koji je isto nešto lošiji od Z1C a bolji od Redmi-a 2, ako hoćeš najviše izvuć za svoj budžet onda ćeš morat ić na 5,5" Xiaomi Redmi Note 2 koji može parirat Z1C

Pogledaj IUNI U2, za cca 150$ ozbiljne specifikacije, i nije divlji proizvodjac tipa INew, Cubot, Doogee..

15 godina
neaktivan

Jedino je steta kod ovog sellera s Aliexpress-a da nema accessories-a. Rado bi jos ubacio nekakvu zastitu za ekran, ili case neki...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i ja ću uzeti kod Chigona samo čekam barem jednu kvalitetnu recenziju. 

Ovaj je najavio malo detaljniju recenziju kamere za danas, ali izgleda da nema još ništa:

http://www.gizchina.com/2015/08/23/hands-on-and-first-impressions-of-the-xiaomi-redmi-note-2/

U komentaru jedino kaže da je lošija kamera od one na Mi4i

0 0 hvala 0
15 godina
miner kaže...

Jedino je steta kod ovog sellera s Aliexpress-a da nema accessories-a. Rado bi jos ubacio nekakvu zastitu za ekran, ili case neki...

Dobiješ TPU soft case i tempered glass koliko vidim u opisu dolje.

Pingu ;)
16 godina
Wolf79 kaže...
Pinhead kaže...
Dala kaže...

Pogledaj IUNI U2, za cca 150$ ozbiljne specifikacije, i nije divlji proizvodjac tipa INew, Cubot, Doogee..

Može neki link od kud mogu naručiti taj IUNI U2?

13 godina
neaktivan

Sorry na OT-u....uzeo sam LG G3 D850 model (AT&t ) koji podržava slijedeće 3G i 4G frekvencije :

HSDPA 850 / 1900 / 2100

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 17(700), 29(700)

To bi trebalo raditi kod nas, zar ne ?

0 1 hvala 0
12 godina
Vapor kaže...

Ja imam deviznu karticu i kad trebam nešto uzet samo prebacim iznos u dolarima sa tekućeg na deviznu preko internet bankarstva(Uglavnom unutar 5,6h bude prebačeno)

Tako da sam siguran jer nikad, osim u trenutku kad trebam kupit nešto, nemam više od 10 15$ na njoj.

Nadam se da gore drzis eure, jer svaka banka konvertira u eure prilikom naplate s deviznog ak je razlicita valuta od eura :D

13 godina
neaktivan

Sorry na OT-u....uzeo sam LG G3 D850 model (AT&t ) koji podržava slijedeće 3G i 4G frekvencije :

HSDPA 850 / 1900 / 2100

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 17(700), 29(700)

To bi trebalo raditi kod nas, zar ne ?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

ekipa, treba mi pomoc. 
Treba mi mobitel za roditelja, prvi smartphone, znaci ne bi bilo dobro da je veci od 4.5, i nista zahtjevno.

Ima li neka preporuka do 700 kn da je provjereno, nebitno kinez ili sto vec?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina

EVO TEMA

prelistaj zadnjih par stranica

0 0 hvala 0
13 godina

Bila sam naručila Meizu m2 note preko Merimobiles sa Euroline opcijom dostave, piše da je jučer bio mob u Parisu na Aerodromu... sad mene zanima jel bi to moglo stici ovih dana?? :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 12:30 (Miki_16).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
e sad samo treba docekat da redmi note 2 stigne, uplata je procesuirana, kolega koji je par sati ranije narucio je vec dobio da je predano dhlu i tracking, ja jos nestrpljivo cekam, da i moj iz kine krene prema vamo ;)
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
e sad samo treba docekat da redmi note 2 stigne, uplata je procesuirana, kolega koji je par sati ranije narucio je vec dobio da je predano dhlu i tracking, ja jos nestrpljivo cekam, da i moj iz kine krene prema vamo ;)

Koliko si cekao da procesiraju uplatu? Meni vec 3 sata stoji Payment being verified, a novce uredno digli s racuna :D

Jos sam u paket ubacio i MiBand narukvicu. Od drugog sellera se pak mislim narucit metalni case, da izgleda malo kulerskije.

http://www.aliexpress.com/item/-/32444254372.html

15 godina

ja sam jucer u ovo vrijeme narucio i tek maloprije shippali. a sto se tice metalnog case-a, nebi ja to narucivao, ne izgleda lose, ali imao sam jednog i jako je sklisko za drzati, ruke ti se znoje u njemu i nakon tjedan dana boja na rubovima ce se izbrisat. a i udebljat ce dosta mobitel

http://trakt.tv/user/MjezZza
12 godina
neaktivan

Zanima me dali kad bi naruciva sa ove stranice mx4 pro http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-Pro-16GBROM-3GBRAM-5-5-Flyme-4-SmartPhone-for-Exynos-5430-Octa-Core/32313962988.html
priko SWEDEN POSTA, placa pdv?

Hvala

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice