"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.517.457
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Evo ekipa da se javim u ponedjeljak naručeni Meizu M2 Note i Xiaomi Mi4i sa Honorbuy-a (plačeno paypal-om),EU skladište u Trstu i dostava trajala 4 dana (bila bi 3 da nije jučer bio neradni dan) znači stigli danas :)

Super sam zadovoljan sa oba mobitela samo malo naviknut se na meizu home button i tipke na lijevoj strani. Što se tiče Flyme i MIUI OS-a ovako na prvo korištenje Flyame potrebno malo navikavanja za standardne android korisnike... MIUI mogu samo reči perfektno (imao sam iphona i androida) tako da meni osobno MIUI v6 super, sve radi fluidno na updatanoj verziji.

Evo zasad to neznam što bih konkretno još rekao kratko ih imam. Al pretpostavljam da će biti pitanja tako da rado ću odgovoriti. :)

Meizu M2 Note Meizu M2 Note
Xiaomi Mi4i Xiaomi Mi4i

3 0 hvala 2
15 godina

Pozdrav,
imate li neki kineski uređaj za preporučiti, a da ima dobru kameru?

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Sivi kaže...

Evo ekipa da se javim u ponedjeljak naručeni Meizu M2 Note i Xiaomi Mi4i sa Honorbuy-a (plačeno paypal-om),EU skladište u Trstu i dostava trajala 4 dana (bila bi 3 da nije jučer bio neradni dan) znači stigli danas :)

Super sam zadovoljan sa oba mobitela samo malo naviknut se na meizu home button i tipke na lijevoj strani. Što se tiče Flyme i MIUI OS-a ovako na prvo korištenje Flyame potrebno malo navikavanja za standardne android korisnike... MIUI mogu samo reči perfektno (imao sam iphona i androida) tako da meni osobno MIUI v6 super, sve radi fluidno na updatanoj verziji.

Evo zasad to neznam što bih konkretno još rekao kratko ih imam. Al pretpostavljam da će biti pitanja tako da rado ću odgovoriti. :)

Kako si prošao sa shippingom jer meni nudi 39$?

16 godina
Nocio kaže...

Pozdrav,
imate li neki kineski uređaj za preporučiti, a da ima dobru kameru?

http://www.kimovil.com/en/compare/oneplus-one-16gb,oppo-find-7a,zte-nubia-z9-mini

17 godina
neaktivan
Nocio kaže...
Sivi kaže...

Kako si prošao sa shippingom jer meni nudi 39$?

shipping 45eura DHL-om.

15 godina
Sivi kaže...

Hej, thanks za info. I ja sam ga mislio narucit sa honorbuya, nisam našao nigdje drugo jeftinije a da je iz EU-a (izbjegavanje carine and shiiit :))

EDIT: evo našao sam na geekbuying za 229$ (kad se iskoristi kupon za -10$). Jel itko ima iskustva sa ovog storea? Je li skladiste u EU i za koliko dode? Ovo sa honor buya sa dostavom od 39$ ispadne 289$ što nije mala razlika...
EDIT2: izgleda da ovo HK stock znači Hong Kong, ergo jos treba carinu dodat na cifru :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 19:36 (msimu666).
14 godina
neaktivan

Pa piše ti velikim crvenim da je iz Hong Konga što znači cca 3 tjedna dostave i 25% PDV-a gore... Eventualno pogledaj po Aliexpressu iz EU, cca tjedan dana dostave, ali mislm da je i cijena oko 300$...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

"Holiday Notice for EU warehouse: Our EU warehouse will be on holiday from August 8th to August 17th. Our China HonorBuy Team works on business days as usual."

a jebote honorbuy :( 

0 0 hvala 0
16 godina

isto piše i ovdje: gizchina , i također šalju iz Trsta

1 0 hvala 0
15 godina

Uhm onda savjet, da kupim sad odma pa da se nadam da ce ga sutra poslat? :/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
msimu666 kaže...

Uhm onda savjet, da kupim sad odma pa da se nadam da ce ga sutra poslat? :/

Ako platiš paypalom invoice kad ti pošalju na mail/paypal, šalju ti narudžbu u roku par sati u mom slučaju za 4 sata je paket već bio preuzet od DHL-a.

Naravno narudžba u radne sate jutarnje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 21:00 (Sivi).
15 godina
neaktivan
dado314 kaže...

Kao sto je kolega napisao, jeftiniji shop nego honorbuy, za 2 xiaomia izadje 40 eura jeftinije nego kod honorbuy..

A ista stvar kao i kod mlais note 2 i xiaomia jer sam oba htio uzeti..

17 godina
neaktivan
ToNi185 kaže...
dado314 kaže...

Kao sto je kolega napisao, jeftiniji shop nego honorbuy, za 2 xiaomia izadje 40 eura jeftinije nego kod honorbuy..

A ista stvar kao i kod mlais note 2 i xiaomia jer sam oba htio uzeti..

Jasno slažem se jeftiniji su al kad sam ja uzimo nisu imali stock.

15 godina

Ekipa, moram vas još nešto pitati.

Da li gearbest ima skladište u EU i da li se plaća shipping? Ako bi netko mogao objasniti, bio bih jako zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

stigao mi je lenovo k3 note i evo nakon par sati korištenja problemi... radilo je sve ok, baterija je bila ok puna, instalirao sam 15 aplikacija koje inaće koristim, jedna je od njih je wi fi transfer za prijenos podataka s računala..

svega par minuta nakon spajanja s računalom, znaći bio sam u home folderu od sd kartice preko računala, mobitel više ne daje znakove života.. vadio bateriju, stavljao puniti, ama baš niikakav znak..

je li ima ko kakvu ideju što mi je činiti?

0 0 hvala 0
15 godina

Jesi probao ući u recovery....

12 godina
neaktivan

probao sam sve kombinacije paljenja, obično, i varijacije s volume tipkom, baš ništa.. stavio ga puniti, ništa ne svijetli..

i jako je vruć bio kada se to desilo, iako se nije punio, niti sam išta zahtjevno drugo radio osim te konekcije s računalom..

ostavit ću ga da se oladi pa vidit

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 17:12 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ohladio ga, međutim i dalje ništa, osim kad ga stavim na punjenje, opet se osjeti toplina..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pošto coolicool nudi povaratk novca unutar 15 dana, što mi je najbolje im napisati, priznati da ne radi ili samo zatražiti novac nazad?

edit: mobitel je počeo davat znakove, zavibrira pri paljenu, i ćuje se uvodna melodija, ne uvijek

al ekran i dalje mrtav

malo sam čitao po netu o coolicoolu, pošto mi prije kupovine to nije palo napamet... strašne stvari, evo možete pročitat ovdje neke od recenzija

https://www.trustpilot.com/review/coolicool.com

tako da već vidim da neću ništa izvući, 1400 kn bačenih u vitar..

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 19:33 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hmm ja bi na tvom mjestu snimio video di se vidi kutija, proj posiljke, IMEI mobitela i pokreno postupak na PayPal-u.....
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Hmm ja bi na tvom mjestu snimio video di se vidi kutija, proj posiljke, IMEI mobitela i pokreno postupak na PayPal-u.....

razmišljam o tome, večeras pravim snimak,  no prvo ću poslat mail ipak ovima, pa ću vidjeti što kažu..

15 godina

evo da se nadovežem na temu kvara, kupio preko banggooda tablet i nakon par dana ekran treperi, gasi se pa stane i sve tako, kontaktirao na live chatu, rekli da poslikam, snimim i opišem kvar pa de će ponudit neko rješenje, pa bumo videli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mickname kaže...

evo da se nadovežem na temu kvara, kupio preko banggooda tablet i nakon par dana ekran treperi, gasi se pa stane i sve tako, kontaktirao na live chatu, rekli da poslikam, snimim i opišem kvar pa de će ponudit neko rješenje, pa bumo videli...

Sve to ovisi od shopa do shopa ..

14 godina
neaktivan

Napravi snimak i napiši im da ti je odmah od početka došao tako, mislim da su ti puno bolje šanse za povrat (tj. da ti pošalju novi mobitel) ako je DOA (Dead on arrival)...

10 godina
neaktivan

Ako nekog zanima UMIHAMMER S  na pandi ga ima za 135 $  uz UMIHAMS kod

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
frulex kaže...

Napravi snimak i napiši im da ti je odmah od početka došao tako, mislim da su ti puno bolje šanse za povrat (tj. da ti pošalju novi mobitel) ako je DOA (Dead on arrival)...

ja sam tako upravo napravio, jer i ova dva sata što je radio je blago rečeno ništa.. al već vidim da će mi pokušati neke spačke uvaliti.. novi mobitel ne dolazi u obzir, rađe ću uzesti novac natrag i kupiti ga negdje drugo..

14 godina
neaktivan

A gle, ne mora biti uopće do dućana -  ja sam prije 2 godine kupio u ZGB ovlaštenom dućanu Lenovo tablet kojemu je istu večer nakon cca 3 sata rada na njemu crko digitizer. Vratio ga, dobio novi koji i danas radi bez problema, a koristi se svaki dan po nekoliko sati - desi se, uređaji se proizvode na milijune, prođu prvu probu - paljenje i test i onda riknu, ništa čudno...

Jedino ako će se pokušati izvući iz svega, onda definitivno refund tražiti... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 1:36 (frulex).
13 godina

sad posto nisam neki strucnjak za mobitele(kineske) jel mi mozete rec jel valja sto zopo zp980 te da li ima za njega romova i koliko bi vrijedio uopce taj mob?
te na kojoj verziji androida radi nisam uspio nac vidio sam da je isporucen s 4.2.1 ali me zanima jel ima barem kitkat dostupan za azuriranje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meizu m2 note vrijedi tih cca200€ iz eu skladista?

ilil imate nest bolje od kineza za te pare?

1 0 hvala 0
10 godina

Po stoti put, naravno da vrijedi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice