"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.861
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
eldin007 kaže...

Pozdrav ekipa zanima me vase misljenje pri odabiru mob. izmedju JIAYU S3 ili ECOO E04 i odakle je poruciti navedene mob tj. koji shop?

Jako slični uređaji.
JIAYU poznatiji, pa ga više ljudi uzima.
Ali, ja sam uzeo ECOO :)
Prekratko ga koristim, ali još mu nisam našao manu.
Odličan ekran, rezolucija, kamera ok za kineze, signal, baterija...
Tek ga isprobavam, uskoro ide review.

Za oboje sam našao kodove za popust na gearbestu:
Jiayu S3 (3GB): JYS3
ECOO E04    Coupon: E04PLUS

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 16:19 (CyberDemonVZ).
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Smartphone u hrv trgovinama ili web trgovinama s najboljom kamerom do 1300 kn??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel se isplati kupit Meizu Mx4 Pro.,sad imam G3?? Imali ga možda tko?

0 0 hvala 0
14 godina
R36 kaže...

Jel se isplati kupit Meizu Mx4 Pro.,sad imam G3?? Imali ga možda tko?

http://mob.hr/meizu-mx4-pro-recenzija/

http://www.racunalo.com/meizu-mx4-pro-recenzija/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan

imam kineza cubot x6 sa verzijom android 4.2.2 i sada bih želio nadogradit na noviju verziju, zna li itko kako mogu updatati sustav? što god sam našao dosad na googlu su bile stranice sa onim survei downloadima....

brbrbs

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobio i ja svoj jiayu s3... u ponedjeljak poslan, u utorak vec bio u mojim rukama... malo muke oko pravljenja micro sim kartice ali rijeseno... nisam se pripremio na bas tako brzu dostavu :) mobitel sljaka perfektno, sve aplikacije otvara u sekundi i nema nikakvih problema kad je otvoreno vise aplkacija istovremeno... cijeli dan nesto prckam po njemu, internet i tako i evo baterija na 30% navecer... znaci uz normalno koristenje moze 2 dana :) kao sto rekoh dobio sam i tempered glass i silicon case besplatno zbog toga sto sam moro platit dodatnih 25$... drop test je prosao odma sa nekih metar i pol visine i nema ni ogrebotine a bio je bez ikakve zastite... to je meni inace tako, svaki novi fon mora odma prvi dan tresnuti makar malo... za sad mogu rec da je mob zvijer... djeluje solidno, mogo bi potrajati jako dugo ako se samo malo pripazi na njega (kao i na svaki drugi)...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

dobio i ja svoj jiayu s3... u ponedjeljak poslan, u utorak vec bio u mojim rukama..nisam se pripremio na bas tako brzu dostavu :) 

Od kud si naručio? Coolicool eu ili?

Bene docet, qui bene distinguit.
12 godina

Pozdrav,

Mob koji sada imam počeo me lagano zezati i vrijeme je za novi ... Zanima me Xiaomi Mi 4i pa me zanima da li postoji koji webshop gdje bi se taj mob mogao kupiti ili još nije počela prodaja?

Thnx.

0 0 hvala 0
14 godina
molnyi kaže...
karlo666 kaže...

dobio i ja svoj jiayu s3... u ponedjeljak poslan, u utorak vec bio u mojim rukama..nisam se pripremio na bas tako brzu dostavu :) 

Od kud si naručio? Coolicool eu ili?

Ovo i mene zanima i koja je cifra bila sveukupno s poštarinom itd. Treba mi neki dobar mobitel do 1800kn.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 10:38 (Putn1k).
10 godina
neaktivan
njofra13 kaže...

Pozdrav,

Mob koji sada imam počeo me lagano zezati i vrijeme je za novi ... Zanima me Xiaomi Mi 4i pa me zanima da li postoji koji webshop gdje bi se taj mob mogao kupiti ili još nije počela prodaja?

Thnx.

Za sada Mi4i je moguce kupiti samo u Indiji, i to na sljedeci nacin: registrujes se na Flipkart sajtu (oni rade official prodaju za ovaj model), svakih 7 dana ide prodaja i ako upadnes kupio si, ako ne onda cekas 7 dana za novu turu. Problem je sto Flipkart ne salje robu van Indije, pa moras naci nekog u Indiji da ti odradi kupovinu i posalje DHL-om recimo kad ga kupi i dobije na kucu...to je jako tesko jer rijetko ko ima nekoga u Indiji :)

Uskoro ce ovaj model biti lansiran u Maleziji, Indoneziji, Hong Kongu i Kini, koji datumi su u pitanju se jos ne zna.

14 godina
neaktivan

Znači, ovom metodom gore, koštao bi sa svim troškovima i davanjima cca 1800 kn. Pa i nije loše 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 15:35 (frulex).
15 godina
neaktivan

Coolicool eu i ispalo me oko 1800... Nakon ovako brze dostave i usluge opcenito nije mi zao ni lipe...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

Coolicool eu i ispalo me oko 1800... Nakon ovako brze dostave i usluge opcenito nije mi zao ni lipe...

za 1600 si mogao uzeti meizu m1 note, kud i kamo poznatiji brand od jiayu a i sa boljom sw podrškom te dobro zaokružen u svim cjelinama, tu prvenstveno mislim na visoku kvalitetu ekrana (igzo) i odličnu kameru. Da ne pričam da je flyme os predobro izbalansiran za telefon sa 2 gb rama  i radi bolje nego neki sa 3gb.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 19:41 (bleki).
10 godina

bas nitko??

perix231 kaže...

zar stvarno nitko nema nikakva iskustva sa thl t11 ?

15 godina
neaktivan
bleki kaže...
karlo666 kaže...

za 1600 si mogao uzeti meizu m1 note, kud i kamo poznatiji brand od jiayu a i sa boljom sw podrškom te dobro zaokružen u svim cjelinama, tu prvenstveno mislim na visoku kvalitetu ekrana (igzo) i odličnu kameru. Da ne pričam da je flyme os predobro izbalansiran za telefon sa 2 gb rama  i radi bolje nego neki sa 3gb.

Nisam kad nema podrsku za memorisku

12 godina

bas nitko??

perix231 kaže...

zar stvarno nitko nema nikakva iskustva sa thl t11 ?

Jja imam thl t6 pro koji je gotovo dvostruko slabiji i mogu reci da je mob OK i po fluidnosti i po kvaliteti izrad i po bateriji. Slike su dobre ako ne mislis raditi plakate...

battlelog pukycro
15 godina
neaktivan

Jel je netko mozda kupovao ovaj mobitel NO.1 Mi4 sa ove stranice ili sa coolicool i sta mislite o njemu?

0 0 hvala 0
16 godina
bigboy kaže...

Jel je netko mozda kupovao ovaj mobitel NO.1 Mi4 sa ove stranice ili sa coolicool i sta mislite o njemu?

Taj mobitel ne vrijedi ni pola od te cijene za koju ga prodaju.. Za te novce moc uzet puno bolji uredaj..

10 godina
neaktivan
bigboy kaže...

Samo jos da mi neko objasni ste ovaj No.1 svrstava u Best Buy kategoriju??? Preskoci to molim te...za cca 150 EUR uzimas dosta bolji telefon garant

15 godina
neaktivan

hvala na odgovoru iako mi se dizajn svida a za original Xiaomi Mi4 mi se nedaje toliko novca.  

15 godina
neaktivan

Jel bi se isplatilo uzimat ovaj mob za te novce? Čini mi se ok po specifikacijama i ok izgleda pa da čujem ako tko ima iskustva s njim ili da tražim dalje.

Ta lova bi mi bila vrh kolko mislim uzdvojiti

http://www.banggood.com/KINGZONE-N3-Plus-4G-LTE-5-Inch-2GB-RAM-MTK6732-64-bit-Smartphone-p-967506.html

Why flying?Cose for tennis or football you need only one ball
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
16 godina

Koji kupiti?

1 redmi 1s
17 redmi 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 7:19 (tintin).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav bugovci.

Trebam pomoć u odabiru "kineza". Tražim 5'' (može od 4.7'' do 5.5''), 2G RAM, >=16G ROM, cca. 3000 mAH, <200€ i dobru kvalitetu izrade.

Za oko mi je zapeo Xiaomi Mi3, no kako mi je to tržište nepoznato, volio bih čuti i vaše alternative. Također me malo brine protezanje "fejk verzija". Ne bih želio takvo što prepoznazi kad mi uređaj već stigne pa bih vas molio i za preporuku stranice na kojoj bih isti mogao naručiti. Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Xiaomi Mi3 ti je vrhunski uređaj, pun hvale. Pogledaj si temu o Xiaomi Mi3 na forumu pa procjeni, ali sigurno sa njime nećeš pogrješiti. Evo tu si pogledaj od kud ti je najisplativije - http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi3-16gb (preporučam merimobiles)

Ostali mobiteli - Jiayu S3 advance , Meizu M1 Note.  Nije u standardima u bateriji ali je u svemu drugome odličan - Gionee Elife e7.

10 godina

http://www.comebuy.com/handys-android-smartphone-5-zoll-handy-om46842.html aj kad vec nitko nema iskustva s ovim mobom, neka mi barem kaze jel salju oni ovo  iz Njemacke za Hrvatsku?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 9:44 (perix231).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zasto zelis taj mobitel? Još je neprovjeren i svašta se tu može desit. Da, piše da šalju iz njemačke kroz 48h

http://mob.hr/thl-t11-recenzija/

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 11:57 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

kak je neprovjeren ako je izasao prije godinu dana? http://mob.hr/thl-t11-recenzija/ pogledaj datum recenzije

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 12:26 (perix231).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
perix231 kaže...

http://www.comebuy.com/handys-android-smartphone-5-zoll-handy-om46842.html aj kad vec nitko nema iskustva s ovim mobom, neka mi barem kaze jel salju oni ovo  iz Njemacke za Hrvatsku?

Mobitel je vrhunski.... Nemam ga ali Thl je kvalitetna roba (gospođa mi ima Thl T6pro). Jedina mana je što nema 3G na 900Mhz.

10 godina
bodija kaže...
perix231 kaže...

Mobitel je vrhunski.... Nemam ga ali Thl je kvalitetna roba (gospođa mi ima Thl T6pro). Jedina mana je što nema 3G na 900Mhz.

Ma to hocu cuti. :D jer za 1150kn (140 eura + 9 eura postarina) ne moze se naci bolje karakteristike mobitela od ovog. 3G ne smatram manom jer mi rijetko treba izvan vecih gradova.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice