Imao cubot gt99 zajebavao je gps sve ostalo oke
sad imam cubot x6 za sad nisam imo nikakvih problema(lošija izrada ekrana)
cubot x9
koliko vidim kopija iphone-a
trebao bi bit oke mob
mala podrška romova za sada
koliko vidim jedan custom tek
malo gledaj youtube forume čitaj šta kažu o njemu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iako većina korisnika uzima nešto jeftinije mobitele. I 200$ je danas skupo za kineza
A ne znam jesu li baš trebali 1920x1080 ekran metnuti unutra, to mi je malo nepotrebno
Ti bi morao probati jedamput POŠTENI mobitel. I onda se nebi izljevao sa takvim komentarima.
Pozzz!
Kupila bi mužu Xiaomi Redmi 2. Da li uzet u wowshopu ili eu direct?
Isto tako, ako ima netko nesto bolje za te pare ( oko 150 dolara) nek napiše. Mob je za prosječnog korisnika,kojem mob sluzi za pozive,internet,mail,ev.koja fotografija, e i treba mu dual sim. Ne igra igrice. Samo da radi fluidno i ne crashira bezveze. Ekran 4,7-5 incha, a bolje 4,7.
Možete li mi pomoći izabrati? Iz Hrvatske ili eu warehausa.
2.LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806
0 | Acer Liquid Z500 Silver |
---|---|
2 | LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A80 |
1 | CUBOT X6 5-inch MTK6592 Octa |
18 | ASUS ZenFone 5 |
4 | Xiaomi Redmi 2 4G LTE Dual Sim |
Najavaljena je na CES-u i od tad je Asus zakonski obvezan i nesmije mjenjat cijenu. Ionako su svi objavili da će bit za 200$ početna cijena (phonearena, tehcnobuffalo, android authority itd. i sam asus na ces-u) ovaj link što je kolega dao je ili fake il netko hoće masno zaraditi. @Ag008 - asus po meni se ne svrstava među kineze, već skoro pod premium brandove. Zenfone 5 im je bio odličan mobitel, kvalitetom daleko ispred svih kineza i nikad nisam čuo da se itko žali. Pričekajte rađe 3 mjesec kad će zenfone 2 bit u ponudi mobicity-a, merimobiles-a itd.
Najavaljena je na CES-u i od tad je Asus zakonski obvezan i nesmije mjenjat cijenu. Ionako su svi objavili da će bit za 200$ početna cijena (phonearena, tehcnobuffalo, android authority itd. i sam asus na ces-u) ovaj link što je kolega dao je ili fake il netko hoće masno zaraditi. @Ag008 - asus po meni se ne svrstava među kineze, već skoro pod premium brandove. Zenfone 5 im je bio odličan mobitel, kvalitetom daleko ispred svih kineza i nikad nisam čuo da se itko žali. Pričekajte rađe 3 mjesec kad će zenfone 2 bit u ponudi mobicity-a, merimobiles-a itd.
Tako je. Nije Kina nego Republika Kina (Tajvan).
U svemu su ravno ili blizu najpoznatijim imenima. Ja imam ASUS PadFone 2. A kad sam kupovao, birao sam između njega i Samsunga S4.
A pravi "kinezi" obično imaju dobar hardver, ponekad lošu završnu obradu, često bez nadogradnji i jako loša podrška korisnicima.
Nisi pogrješio sa ASUS-om :) Oduvijek mi je bio drag brand. Oni ako žele oni se mogu borit da budu među vodećima i mislim da će ovaj zenfone 2 promjeniti gledište ljudi na ASUS u svijetu pametnih telefona. Imaju i Intel na svojoj strani koji da se malo potrude bili bi bolji od snapdragona 10 puta a za intel atom z3580 koji će biti u zenfone 2 govore da je čak jači od snap 805 u nekim segmentima te da se može komotno svrstat u istu kategoriju sa njim. Ako cijena bude 200$ uzet ću ih paletu a i da stave na 300-400$ opet mobitel je odličan jel po specifikacijama ništa mu ne fali i ne zaostaje za top modelima.
Pozzz!
Kupila bi mužu Xiaomi Redmi 2. Da li uzet u wowshopu ili eu direct?
Isto tako, ako ima netko nesto bolje za te pare ( oko 150 dolara) nek napiše. Mob je za prosječnog korisnika,kojem mob sluzi za pozive,internet,mail,ev.koja fotografija, e i treba mu dual sim. Ne igra igrice. Samo da radi fluidno i ne crashira bezveze. Ekran 4,7-5 incha, a bolje 4,7.
Ne uzimaj Redmi 2 sad jer posle kineske NG treba da izadje verzija sa 2GB RAM, za nesto tipa 10eur vise, a kao vlasnik Redmi 1 mogu da ti kazem da ce tih 1GB znaciti.
Moja preporuka do $150 i 5" bi bila, Coolpad F1 (ne plus verzija) ako mozes da je nadjes. Ali verovatno ce neko predloziti neki noviji i bolji, ne zuri sa kupovinom..
Koja je prednost coolpad f1 u odnosu na plus verziju?
Vidim da je razlika u procesoru mtk6592 vs snapdragon 410
Koja je prednost coolpad f1 u odnosu na plus verziju?
Vidim da je razlika u procesoru mtk6592 vs snapdragon 410
Bolja kamera ( 8 mpx vs 13 mpx ),vise rama ( 1gb vs 2 gb ) ,procesor sad ne znam snagu,ali valjda je jaci ovaj octa core,ali quad core ide vise na ruku F1 plus zbog trajanja baterije.
Osobno radije Coolpad F1 nego ovaj,jedino F1 plus ima fizicku Home tipku.
To je koliko sam uvidio usporedujuci svoj F1 naspram F1 plus.
Kakve veze sto je najavljena cijena na CES-u 200$? I na autobusu beogradskog prijevoznika pise lasta, pa ne leti..
Toliko ce uređaj kostazi Asus, ali kad udje u Hrv cijena ce visestruko porasti radi silnih nameta drzave, poreza klinaca, palaca.. Također ni na jednoj stranici taj mobitel nece sigurno biti 200$, jer prva stvar nitko od njih nije sluzbeni prodavac samo za Asus. Isto je i s Xiaomiem, najavljena cijena jedno, prodajna po web shopovima za 100-200$ veca.. Zasto? Zato sto mogu!
Stvar je u tome da su sve to preprodavaci, i merimobiles, i gearbest, i aliexpress trgovci, i to2c, i dx, i banggood i svi svi ostali.. Također i spomenuti mobicity, tamo ce mu cijena biti visetruko veca radi UK vat-a, koji na zalost vise ne odbijaju za HRV radi intervencija pojedinaca kojima je smetalo jer im prodaja na njuskalu nije isla kako su zamislili.. Pogotovo s MI3-em kad je onih mj dana bio svega 1600 kn, eu garancija, nema pdva ni nikakvih davanja i jos mob kod tebe za tjedan dana, a pojedinci ga prodavali na njuskalu za 2500 kn..

Shvacam ja to da ce i merimobiles i mobicity isto drzat cijene dosta vise, al eto, bilo bi lijepo kad bi bilo oko 200$, definitvno best buy :)
A ovo za mobicitiy, to su da ne kažem šta...
Treba mi pomoc!
Na xiaomo note 4g lte imam miui v6 i zelim stavit na nas jezik i nemogu naci na google nikakvu verziju multilang za v6 verziju pa ako netko zna bilo bi super..
Ako ovo treba prebaciti u drugu temu recite.
Uglavnom, došao je Redmi 2, poručen sa to2c. Nakon 20 dana. Stigla je tamno siva/crna verzija, mada sam naručio bijeli. Crna isto izgleda ok :)
Tel je došao sa nekim miui romom kod kojeg su non stop iskakale reklame .... verzija 16.nešto
Preuzeo sam Recovery "Developer Rom" sa http://en.miui.com/download-261.html, ("Download full rom").
("Flashing guide" je uputstvo za filebot verzije istih romova. Filebot romovi se fleshaju pokretanjem programa na računaru, a prije toga je potrebno instalirati drajvere i program
Ovo kod mene nije radilo. Program nije vidio telefon.
"Download full rom" preuzima recovery verziju roma, kakvih je većina. CM rom je isto Recovery.
Development rom je svježiji i ima root ukljućen, za razliku od Stable rom-a-)
Uključio sam developer mode:
-settings-about-par puta se klikne na miui version.
-settings-additional options-developer options-enable usb debugging
prekopira se zip fajl telefon preko usb kabla u root dir, i preimenuje u update.zip
nakon toga se odabere reboot telefona, i drži se "volume up" i "power button" dok tel. ne uđe u recovery mode.
Kretanje kroz meni je sa volume up/down. Power skuži kao enter.
Obriše se cache i data ("wipe and reset", pa "wipe cache" i "wipe user data")
"Install update.zip to system" instalira update.
Za instalaciju google play-a, preuzmite Google installer apk sa http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html.
Nemojte pokretati "launch" google play za vrijeme instalacije, nego tek kad se sve instalira. koristeći ikonu na telefonu.
Ako ne radi probajte deinstalirati, pa instalirati google play ponovo.
Instalirao sam i CM11 koristeći ovaj metod, ali nekako nakon MIUI-a CM djeluje hladno.. a nisam uspio podesiti google play instalacijom apk-a. (Play se ruši.)
Developer rom je rootan. Aplikacijama koje traže root možete date permisije koristeći "Security Center" / permssion.
Na istom mjesto možete i zabraniti nekim aplikacijama pristup wlan/data prenosu podataka :)
Baterija je dobra, kamera je dobra. Kamera ima hth mode, koji poboljšava kvaliet prilikom slikanja u slabijim uslovima osvjetljenja.
U sistemu možete podesiti da se telefon isključi svaku noć između 23 - 6h ujutro. ili da pređe u sleep mode (slično kao aeroplane mode.)
Zadnji update miuia je bio u 13.02.2015 što se može vidjeti iz imena roma.
Slobodno memorije ima 200-350MB. Instaliran je skype, viber, path, dolphin.
Od google aplikacija samo play, možda stavim i voice.
Telefon koristi mikro sim kartice.
Instalirao sam i link2sd, ali nisam ubacio sd karticu, tako da još ne mogu da prebacujem aplikacije na ext. memoriju.
Pozdrav.
Najpovoljniji shop za kupit asus zenfon 5? ode ili? EU warehouse, ne bi da se puno čeka.... Ima netko neki discount code za ovi alzashop? Jel ko naručio nesto s njega-iskustva? Hvala vam svima!!!
Najpovoljniji shop za kupit asus zenfon 5? ode ili? EU warehouse, ne bi da se puno čeka.... Ima netko neki discount code za ovi alzashop? Jel ko naručio nesto s njega-iskustva? Hvala vam svima!!!
Kad se prvi put registriraš dobiješ 5E. Shop je super. Uzeo sam frendu baš taj model. Kupili u ponedjeljak navečer a u srijedu ujutro je već bio kod nas. Inače o shopu imaš više u temi o kupnji hardware u EU.
E sad jel to najjeftinija opcija ne znam. Frend je uzeo s tog shopa jer je isto htio da brzo dođe, a bio je zadovljan cijenom.
Pozdrav!
Trazim sestri mobitel,neki jeftiniji al da opet nije "šrot",pa sam naletio na noa 42.
Po specifikacijama se ne cini los,uz to da ce cijena bit 900 kn + 2 godine garancije.
Kakva iskustva imate s njim?
LP
Pozdrav!
Trazim sestri mobitel,neki jeftiniji al da opet nije "šrot",pa sam naletio na noa 42.
Po specifikacijama se ne cini los,uz to da ce cijena bit 900 kn + 2 godine garancije.
LP
Jedino ako ti sestra ima par godina i treba mobitel koji ce držati u ruci i stiskati tipke a da one sviraju, u protivnom ga zaobiđi u širokom luku.
Evo na prošloj stranici kolega je napisao imena provjerenih kineskih brandova, al nitko neće da pročita, sve lijepo piše, također drugi kolega je napisao svoje iskustvo s kopijama galaxya 5, lijepo se opekao al njegova stvar, da se tebi ne dogodi isto gledaj samo provjerene kineske brandove ;) LP
Pozdrav!
LP
Jedino ako ti sestra ima par godina i treba mobitel koji ce držati u ruci i stiskati tipke a da one sviraju, u protivnom ga zaobiđi u širokom luku.
Evo na prošloj stranici kolega je napisao imena provjerenih kineskih brandova, al nitko neće da pročita, sve lijepo piše, također drugi kolega je napisao svoje iskustvo s kopijama galaxya 5, lijepo se opekao al njegova stvar, da se tebi ne dogodi isto gledaj samo provjerene kineske brandove ;) LP
Definitivno zaobidji osim ako ti se baca tih 900 kuna (opekao sam se na neprovjerenim znj markama)
Pozdrav!
LP
Pa imaš xy mobitela bolji za te novce...recimo ovaj je meni neusporedivo bolji: http://www.antelife.com/thl-t6-pro-ips-hd-mtk6592m-octa-core-android-4-4-white-stock-in-spain-warehouse.html
Citao sam,ali nemam povjerenja u naručivanje iz Kine zbog garancije i raznoraznih problema. Sestra nije neki znalac sto se mobitela tiče tako da joj ne treba nista posebno, a uz garanciju od dvije godine i činjenicu da ga ne moram slat natrag u kinu da bi dobio novi/popravili kvar mi se isto sviđa.
Imas neko određeno lose iskustvo s mobitelom ili?

Samo da znaš Noa nema nikakvu gorilla zaštitu itd... Kolega ga je imao, sav je bio zgreban i nikakav. Jedan dan bili na kavi i pao mu sa mozda pol metra visine nekak nezgodno i razbio se display, došo u hangar i rekli mu 700+ kuna, tako da ako ćeš ga uzimat pazi ga ko oko u glavi inače ne bacaj novce, mob je onak osrednji. Ima jako loš zvučnik pa pozive skoro nećeš ni čut, zna se dosta puta smrznut i tako...

Jel imate neke preporuke takvog tipa mobitela koji se moze dobit u hr a da je do 1000kn? Nes tipa quadro,vivax...
Mslm ona stvarno ne treba nista previše,bitno je da radi i da ima osnovne funkcije,al da nije spor...

Jel imate neke preporuke takvog tipa mobitela koji se moze dobit u hr a da je do 1000kn? Nes tipa quadro,vivax...
Mslm ona stvarno ne treba nista previše,bitno je da radi i da ima osnovne funkcije,al da nije spor...
Daj koju kunu vise i mozes uzeti vrhunki ZenFone 5 od ASUSa!
A kazem, nije za mene,za sestru je,njoj ne treba nista vrhunsko... Njoj je dobar neki osrednji mobitel..

Za 1100 kuna sam ja uzeo curi Xperiu M2 novu nekoristenu s garancijom 2g i radi odlično.
Isto sam razmišljao o nekom kinezu i ovo je bilo po meni najbolje za nju.. Mobitel je odličan za te novce..
ima li vlasnika mobitela thl 4000 ovdje ? zanima me kvaliteta wifi signala jer mi treba mogućnost da hvata internet signal sa drugog kata ?
sa ovakvom baterijom i cijenom mi se čini idealan za mene.
I meni se taj čini prilično dobar,jel ima netko iskustva s njim?