"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.823
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ma gledao sam po raznim stranicama ne samo mobicity-u i čini mi se da su tu negdje cijene pa sam izdvojio ta 3 .. Moto G 2 sam izbacio zbog prevelikog "ekrana" jer i 4,7" (xiaomi 1s) mi je overkill...

15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ej ljudi našo sam na antelife thl za manje od 500 kn tak neš ugl
i stavim adresu i sve i neda mi da ponudim shipping method
i zbog toga nemogu nastavit sa kupnjom
wtf help 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrka11 kaže...

je li neko ima iskustva s ovim mob. Elephone P6000??

odakle ga narucit najbolje?

Pozdrav, ako ti nije kasno, pogledaj na gearbest.com.

Pri kupovini, koristi kupon EP6LC da ti ispadne 145,99$ s uračunatom cijenom slanja 

Sretno, prodaje se kao vruće kifle

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
jeote kaže...

Ma gledao sam po raznim stranicama ne samo mobicity-u i čini mi se da su tu negdje cijene pa sam izdvojio ta 3 .. Moto G 2 sam izbacio zbog prevelikog "ekrana" jer i 4,7" (xiaomi 1s) mi je overkill...

Al gotovo su ti iste veličine(vidi sliku) s obzirom da 1s ima dosta mesa oko ekrana a i s obzirom na sami oblik ja mislim da Moto G čak i bolje leži u ruci...

A ako baš nebi te veličine...

Ne znam, ne pada mi na pamet ništa bolje od originalne Moto G od 4.5", naravno, tog cjenovnog ranga.

Samo pazi, imaš i dual SIM i 4G verziju(ide i micro sd unutra) ako ti išta znači.

Btw. Gdje si našao najbolju cijenu za Moto G?

13 godina

Koji webshop preporučate za kupnju UMI ZERO-a? Po mogućnosti neki EU, platio bih 300-400kn skuplje samo da nemoram se vući sa carinom i čekat mob mjesec dana.... 

I koji bi mob preporučili umjesto ZERO-a?

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige

0 0 hvala 0
17 godina

Neznam dal si upoznat, ali Zero nema ledicu za notifikacije.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
red_bull kaže...

Život mi nema smisla više.. 

Dapače, bolje da nema... Cubot cijelu sobu osvijetli navečer...

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
13 godina
neaktivan

Pozdrav. 
Da li netko možda zna od kuda gearbest.com šalje proizvode? ( imaju li eu skladište?)

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo on nije toliko isproban, nije bilo baš puno iskustva s ovom trgovinom pa budi oprezan.

Šalju iz Kine

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan

Ekipa pozdrav :)

Evo imam dvojicu prijatelja sto su ih zainteresirali kinezi i narucili bi pa ih zanima vase misljenje ono da /ne i valjaju li cemu :)

btw prvo ja :) asus zenfone 5 mi je upo u oko zeni za uzet mogo bi taman do valentinova stici :) taman na rodjendan :)

http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-intel-z2560-dual-core-1-6ghz-android-4-3-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html

prvenstveno da slika i fejsbuci :D haha pa me zanima valja li sta :)

idemo dalje :) za prijatelje :D

http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html

http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-1gb-8gb-4g-basic-4g-fdd-lte-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-smartphone.html

http://www.to2c.com/inew-v7.html

ta 3 ih interesuju :D mada i meni ovaj f1 ne izgleda lose radi 13mp kamere :D

pa eto ako ko ima vremena i ako mu se bude dalo da napise nesto sitno :)

Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
13 godina

Asus odlican a takav bi trebao biti i huawei, dok za ostale nemogu nista napisati. Ima o svima dosta napisanog u temi pa pogledaj malo unazad.

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Chriss kaže...
jeote kaže...

Al gotovo su ti iste veličine(vidi sliku) s obzirom da 1s ima dosta mesa oko ekrana a i s obzirom na sami oblik ja mislim da Moto G čak i bolje leži u ruci...

A ako baš nebi te veličine...

Ne znam, ne pada mi na pamet ništa bolje od originalne Moto G od 4.5", naravno, tog cjenovnog ranga.

Samo pazi, imaš i dual SIM i 4G verziju(ide i micro sd unutra) ako ti išta znači.

Btw. Gdje si našao najbolju cijenu za Moto G?

Čini mi se da je na Aliexpressu najpovoljniji..

Napisao si da je Moto G 2 jeftiniji, na kojoj stranici si to našao?

12 godina
neaktivan

http://www.aliexpress.com/item/WCDMA-3G-5-5-Original-JIAYU-G6S-CellPhone-MTK6592-1280-1080P-Otca-Core-13MP-Camera-Aviation/2055681662.html

Pozz svima. Možete li mi reći da li je ovo ok mobitel, i da li postoji nešto bolje za tu cijenu?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koliko si siguran da je to prava stvar?

Cisto za zapitati se, link je za JIAYU G6S, komentari za isti mob, a slike i sve rugo napisano za neki Lenovo.. 

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
ramzocro-HCR kaže...
red_bull kaže...

sarkazam na sasvim dobronamjernu konstataciju. meni nitko nebi prodao telefon da nema led notifikaciju. Samo neznam kako budeš pratio propuštene pozive poruke itd..

Ako tražiš neke informacije od ljudi koji su upoznati sa nekim stvarima ne moraš biti bezobrazan.

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
red_bull kaže...
ramzocro-HCR kaže...

sarkazam na sasvim dobronamjernu konstataciju. meni nitko nebi prodao telefon da nema led notifikaciju. Samo neznam kako budeš pratio propuštene pozive poruke itd..

Ako tražiš neke informacije od ljudi koji su upoznati sa nekim stvarima ne moraš biti bezobrazan.

Nisam te htio uvrijediti... 

Ovak će bit zanimljivije koristiti mobitel, neću imat razloga non-stop ga imati u ruci...

UMI je dosta nova firma koliko vidim, na daily basis se očito u kini otvaraju novi proizvođači mobilnih uređaja - Zato i pitam dal je tko možda uzel ga i ima li još kojih mana osim te LED notifikacije, da ti nisi to spomenuo nebi ja to ni znao, ali fakat, nekim ljudima to nije problem... Kao i na većini kineza pretpostavljam da ni GPS ne radi 

15 godina
neaktivan
14 godina
Ima li što bolje od Elephonea G4 za 84 dolara?

Za 81 dolar sam bio uspio uzeti Leagoo Lead 1,i stara je zadovoljna njime no daleko je narasla njegova cijena
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
majdo kaže...

Koliko si siguran da je to prava stvar?

Cisto za zapitati se, link je za JIAYU G6S, komentari za isti mob, a slike i sve rugo napisano za neki Lenovo.. 

Ma nisam rekao da je prava stvar, nego mi se činilo zanimljivo... nisam uopće obraćao pažnju da piše gore jiayu :D hvala na upozorenju

Hvala na savjetu.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
13 godina
neaktivan

Pozdrav, gledao sam po internetu i jako me interesira xiaomi note. Vidim da imaju 2 verzije mobitela, 4g i 3g. Koliko vidim po recenzijama itd.. 3g ima cak 10 000 visi benchmark score, igrice imaju manje frame dropova itd. da li je to istina? Jedina prednost drugog je to što ima 4g? Ako može neko objašnjenje bio bih jako zahvalan. Hvala !

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
robimarko kaže...
Ima li što bolje od Elephonea G4 za 84 dolara?

Za 81 dolar sam bio uspio uzeti Leagoo Lead 1,i stara je zadovoljna njime no daleko je narasla njegova cijena

Mislim da nije narasla, nego si ga kupio na akciji (black friday na Geekbuyingu?).

14 godina
Da black friday je bio,pa je bila brutalna akcija.
Uglavnom naručio sam na kraju THL T6 Pro sa gearbesta za 99 dolara
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
robimarko kaže...
Uglavnom naručio sam na kraju THL T6 Pro sa gearbesta za 99 dolara

Ti se to isplatilo, s obzirom da kod nas možeš kupiti isti mobitel za 920-999 kn, odnosno 100-180 kuna više?

14 godina
Naravno da se isplatilo,meni 100-180kn, tj onome za koga sam naručio nije nimalo malo
robimarko@gmail.com
17 godina
moderator
robimarko kaže...
Naravno da se isplatilo,meni 100-180kn, tj onome za koga sam naručio nije nimalo malo

Više od mjesec dana čekanja te ak nešto nije u redu s mobitelom onda mu/joj se više neće isplatiti. Razumljivo je ići u rizik ako je razlika u cijeni velika, ali s ovim... A dobro.

16 godina
moderator

Valja li taj THL T6 Pro?

Razmišljam da ga uzmem...

Ili ima nešto bolje do 1000kn kod nas?

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Po netu koliko vidim valja.
Možda tebi 200 kn više koliko košta u Chipoteci ništa ne znače,ali osobi kojoj sam ga naručio itekako znače.
Uzeo sam i singapursku poštu za dostavu,pa će naravno najsporiji biti naši carinici.
Šta mi vrijedi garancija kod nas kada im treba više vremena nego kinezima.
robimarko@gmail.com
14 godina
XXX-Man kaže...

Valja li taj THL T6 Pro?

Puno bolja opcija ti je Elephone P6000.
Jest da je je quad-core, ali nešto brži. No tu je 2 GB RAM-a i jasno 16 GB ROM-a.
Jest da je skuplji, ali imam kupon za 145$.
Kolega patoHD ga je neki dan kupio i izašlo ga je 900 i sitno kuna (bez PDV-a jasno).

Svakako ga razmotri.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
15 godina
sudy_freak kaže...
XXX-Man kaže...

Valja li taj THL T6 Pro?

Puno bolja opcija ti je Elephone P6000.
Jest da je je quad-core, ali nešto brži. No tu je 2 GB RAM-a i jasno 16 GB ROM-a.
Jest da je skuplji, ali imam kupon za 145$.
Kolega patoHD ga je neki dan kupio i izašlo ga je 900 i sitno kuna (bez PDV-a jasno).

Svakako ga razmotri.

Prvo ,nisu u istoj klasi, a drugo ,ja nikada nebi uzeo Elephone (za tu lovu prije dva tjedna se je mogao dobiti Xiaomi Note 4G).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice