"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.823
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Switch kaže...

Može preporuka nekog kineskog tableta. Do nekih 100-150$. Jel ima neki best buy trenutno jer totalno sam neinformiran u tom segmentu.

Zahvaljujem.

Šta nitko nema neku preporuku?

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
neno20st kaže...

Što mislite o ELEPHONE P3000S? Da li se isplati za 200 eura? Nisam siguran kakva je firma dok je mobitel ako se gledaju karakteristike ok. Hvala svima

Baldric kaže...

Pozdrav, odlučio sam se da želim kupiti ovaj mobitel LINK: http://www.elephone.hk/p6000.html. Zanima me s koje bi stranice bilo najpogodnije kupiti. Jedna stranica koju sam pronašao je gearbest.

Da li GEARBEST ima sjedište u europi. Ako je netko naručivao nešto od njih da mi pojasni kako stvari idu. Ima neki kupon pa mob izađe 24$ jeftinije.

Uz Huawei, Coolpad, Lenovo, ZTE, Xiaomi,Jiayu,...

Vi gledate smeće koje kinezi prodaju samo nama po Europi, u Kini ljudi nikad nisu čuli za Doogee, Cubot, Elephone, Star, Inew,... jer Kinezi ne kupuju tako nekvalitetnu robu...

Pogledaj:

- Xiaomi Redmi Note

- Coolpad F1

- Coolpad 7320

- Huawei Honor 3C 4G

- ZTE Nubia Z5 Mini

- ZTE V5 RedBull

- Jiayu G4S

- ASUS ZenFone 5

...

10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

0 0 hvala 0
12 godina
Gearbest nikad više, naručio cubot 20.11. da stigne kcerkici za pod bor i još nije stigao
17 godina
moderator
picajzla0707 kaže...
Gearbest nikad više, naručio cubot 20.11. da stigne kcerkici za pod bor i još nije stigao

Koji shipping si odabrao? Ako si odabrao besplatni, onda si trebao biti svjestan da i u normalnim uvjetima (a ne u predblagdansko doba, kad je poštanski promet već otežan) roba iz Kine stiže najčešće za 2-4 tjedna u Hrvatsku (obično za neka 3 tjedna), te da se na carini tipično zadržava dva-dva i pol tjedna.

Je li ti Gearbest poslao robu u roku 3-5 radnih dana, kao što stoji na njihovim stranicama? Ako jest, onda jedino možeš kriviti sebe, jer oni dalje s tvojim paketom nemaju ništa (dalje je to stvar pošte i carine).  I to zbog toga što si prekasno naručio, što si ignorirao rok za slanje 3-5 radnih dana, te što nisi odabrao neku drugu, bržu metodu slanja. Ako ti je bilo bitno da dođe na vrijeme, onda nisi trebao naručivati "na knap" ili si trebao odabrati Standardni shipping ili dostavnu službu, ili naručiti od nekog tko ima skladište u Europi (a i tu te mogu zeznuti jer može ispasti da ti prodaju mobitel, a da ga zapravo nemaju na skladištu).

10 godina
neaktivan
Shadowstrike kaže...

Koliko prosječno traje carinski postupak? U utorak su mi poslali pismo da im pošaljem račun, poslao sam dotični u PDF-u na njihov mail i zaprimio onu automatsku poruku. Sad je prošlo ravno tjedan dana od toga i ni traga ni glasa mobitelu, na telefone se naravno ne javljaju...

hej, jedno glupo pitanje: kak izgleda taj račun?

kaj sadržava?

da znam kaj poslati.

hvala unaprijed!

edit. dzabe shipping je 19 do 40 dana

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:23 (Čokolada).
12 godina
Sad i ja znam da sam svašta nešto trebao, u prvom redu pogledati iskustva i ocjene drugih - kojih je za gearbest puno loših, i usput na vlastitoj im je stranici ocjena kupaca pala sa sedam i nešto na 4,9
10 godina
neaktivan
Chriss kaže...
Vi gledate smeće koje kinezi prodaju samo nama po Europi, u Kini ljudi nikad nisu čuli za Doogee, Cubot, Elephone, Star, Inew,... jer Kinezi ne kupuju tako nekvalitetnu robu...

Pogledaj:

- Xiaomi Redmi Note

- Coolpad F1

- Coolpad 7320

- Huawei Honor 3C 4G

- ZTE Nubia Z5 Mini

- ZTE V5 RedBull

- Jiayu G4S

- ASUS ZenFone 5

...

e, super da je i ovo neko reko. ili, kako je netko negdje napisao, xiaomi je mercedes među kinezima? :D

- bajdvej, pretpostavljam da više manje sve od ovih proizvođača može proći pod "dobro"? ili preporučaš samo ove modele (koji su u otprilike istom cjenovnom razredu)?

p.s. sretni blagdani svima

12 godina
Isprika, ocjena je na resellerratings.com ( kad ja prenosim što mi žena kaže), i pala je danas na 4,75
13 godina
picajzla0707 kaže...
Isprika, ocjena je na resellerratings.com ( kad ja prenosim što mi žena kaže), i pala je danas na 4,75

Ali ja ne razumjem sto pokusavate sada napraviti s pljuvanjem a sami ste krivi jer ste prekasno narucili kao sto je i mbaksa vec pojasnio.. 

Bozicne i Uskrsnje poklone se ne narucuje 30 dana prije, nego doslovno 60.. Postanski promet se moze usporediti i s guzvom na autocestama u sezoni. Figurativno, kapacitet jedne naplatne je 10 vozila u minuti, a pristiže ih 50 svake minute, i naravno da ce se stvoriti cep, i da ce sve sporo ici..

Budite malo realni, ne samo vi nego svi koji se unazad 25-30 dana narucili s bilo koje stranice iz Kine i htjeli to pod bor.. Prekasno ste narucili i sami ste krivi..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
Čokolada kaže...
Chriss kaže...

Pogledaj:

- Xiaomi Redmi Note

- Coolpad F1

- Coolpad 7320

- Huawei Honor 3C 4G

- ZTE Nubia Z5 Mini

- ZTE V5 RedBull

- Jiayu G4S

- ASUS ZenFone 5

...

e, super da je i ovo neko reko. ili, kako je netko negdje napisao, xiaomi je mercedes među kinezima? :D

- bajdvej, pretpostavljam da više manje sve od ovih proizvođača može proći pod "dobro"? ili preporučaš samo ove modele (koji su u otprilike istom cjenovnom razredu)?

p.s. sretni blagdani svima

Pa svaki proizvođač ima neku svoju crnu ovcu ali u svakom slučaju su to top proizvođači, naravno, u srednjim i višim cjenovnim razredima...(ovi modeli im nisu jedini aduti ;) )

p.s. Također, sve naj za blagdane ;)

12 godina
majdo kaže...
picajzla0707 kaže...

Ali ja ne razumjem sto pokusavate sada napraviti s pljuvanjem a sami ste krivi jer ste prekasno narucili kao sto je i mbaksa vec pojasnio.. 

Bozicne i Uskrsnje poklone se ne narucuje 30 dana prije, nego doslovno 60.. Postanski promet se moze usporediti i s guzvom na autocestama u sezoni. Figurativno, kapacitet jedne naplatne je 10 vozila u minuti, a pristiže ih 50 svake minute, i naravno da ce se stvoriti cep, i da ce sve sporo ici..

Budite malo realni, ne samo vi nego svi koji se unazad 25-30 dana narucili s bilo koje stranice iz Kine i htjeli to pod bor.. Prekasno ste narucili i sami ste krivi..

sve je jasno, sam sam kriv što nisam ranije naručio, no mislio sam da je više od mjesec dana dovoljno

ima tu još nekih stvari koje mi se ne sviđaju kod njih, poput neodgovaranja na poruke, brisanja poruka, nepoštivanja roka isporuke

a problem s tom trgovinom očito imaju i drugi jer nije im bezveze ocjena tako pala i  nije da ja "nešto pokušavam sada pljuvanjem napraviti", nego iskreno ne preporučujem drugima tu trgovinu, valjda forum za to i služi

11 godina

je li neko ima iskustva s ovim mob. Elephone P6000??

odakle ga narucit najbolje??

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

molim vas savjet za ZTE grand s, košta 205$ i iz njemačke je... po cijeni i specifikacijama mi je savršen ali me zanima kvaliteta ili iskustva sa istim..

Hvala!

http://en.comebuy.com/cell-phones-android-cell-phone-5-inch-phones-om33402.html

0 0 hvala 0
17 godina

Čini se ok, iako je taj ZTE stariji mobitel sa starim procesorom i grafičkim čipom ograničenih mogućnosti.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina

Kad bi bar više pošiljaka ovako brzo stizalo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

za sve one koji su pitali na kraju sam se odlucio za doogee voyager dg310 mob je ok ima ogroman ekran , supp radi internet je brzi neg na mojem pc hah ,baterija je ok za 3 h koristenja (kamera wi-fi , bjeskalica fb,yt .. ) ode 10 % bat ,ima jednu dobru stvar GESTE , .. mob je supp svima preporucujem ...

shadow
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 19:04 (maxi 135).
Moj PC  
1 4 hvala 1
15 godina
maxi 135 kaže...

za sve one koji su pitali na kraju sam se odlucio za doogee voyager dg310 mob je ok ima ogroman ekran , supp radi internet je brzi neg na mojem pc hah ,baterija je ok za 3 h koristenja (kamera wi-fi , bjeskalica fb,yt .. ) ode 10 % bat ,ima jednu dobru stvar GESTE , .. mob je supp svima preporucujem ...

Moli boga da ti se ekran ne odljepi, baterija ne zahebava i tako to... Ne preporučuj nešto što koristš tek par dana. Čujemo se nakon par mjeseci.

15 godina
urnebes247 kaže...

molim vas savjet za ZTE grand s, košta 205$ i iz njemačke je... po cijeni i specifikacijama mi je savršen ali me zanima kvaliteta ili iskustva sa istim..

Hvala!

ZTE je OK što se tiče kvalitete i podrške, ali je malo stariji čipset kako je rekao Ag008. Ja bi ti prije preporučio Huawei Honor 3C ili možda THL T11. Za manju lovu bolji odabir, isto iz Njemačke....

16 godina
urnebes247 kaže...

Hvala!

ZTE je OK, ali ja bih izbjegao taj mob zbog činjenice da su mnogi mobiteli (razne firme) s tim čipsetom imali problema s gps-om.

ZA 205 dolara se sigurno može bolje proć

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 20:53 (mmmnnn).
10 godina
neaktivan

stigao i moj 1 s niko sretniji od mene {#}{#}{#}

7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bodija kaže...
maxi 135 kaže...

Moli boga da ti se ekran ne odljepi, baterija ne zahebava i tako to... Ne preporučuj nešto što koristš tek par dana. Čujemo se nakon par mjeseci.

O cem ti ??  hah  pa da se odlijepi iam garanciju i to , vidit ce da nisu udarci i to ... a to jos nisam cuo da se ekran odljepi hah

shadow
15 godina
neaktivan

Ni ja nisam čuo za takvo što .... al sam pročitao na drugim forumima 

dak
12 godina
neaktivan
dak0001 kaže...

Ni ja nisam čuo za takvo što .... al sam pročitao na drugim forumima 

to jedini da budes toliki baksuz  i da nemas srece pa da ispadne i ODLJEPI se ekran

shadow
16 godina
neaktivan

Meni se na iNew V3 odlijepio ekran od kucista i jednom kolegi isto tu na forumu

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Još jedan kolega s istim problemom...kad vam se to već dogodilo,nitko da spomene da je ekran ljepljen dvostruko ljepljivom trakicom širine 1 mm,jako sramotno i iznenađujuće (ili možda ne) ...u širokom luku zaobiđite V3,kao i V3 plus {#}

16 godina
neaktivan

Napominjem jos jednom da je Redmi 1S daleko bolji uredaj nego iNew V3, uz to je i jeftiniji.
Tako da zaobidite iNew V3....i V3 Plus isto ako su samo promijeniti čip 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

oke , u slucaju da se "odlijepi " touch ili ekran ili kako vec ima li mu spasa , sta napraviti?

shadow
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 15:34 (maxi 135).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxi 135 kaže...

oke , u slucaju da se "odlijepi " touch ili ekran ili kako vec ima li mu spasa , sta napraviti?

Ja sam natrag zalijepio sa obicnim super lijepilom, ali to nije preporucljivo jer ce drzati maks mjesec dana i samo ces sve zamrljati.
Kupis negdje tu trakicu, jeftina je i nazad polijepis...

Mislim nije nikakav problem, ali zasto bi se i s tim zafrkavao. 

12 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
maxi 135 kaže...

Ja sam natrag zalijepio sa obicnim super lijepilom, ali to nije preporucljivo jer ce drzati maks mjesec dana i samo ces sve zamrljati.
Kupis negdje tu trakicu, jeftina je i nazad polijepis...

Mislim nije nikakav problem, ali zasto bi se i s tim zafrkavao. 

ma znam al opet za nedaj boze al et sad  bar znam kak reagirat ak se tak nest dogodi sam u servis odnijet nvjr da ce bit skuplje od 50 kn -100  , hvala

shadow
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice