"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.386
|
čitano: 6.127.803
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Ag008 kaže...

Netko je napisao da osiguranje više ne košta 10% već 20% od cijene.

Ako završi na carini samo 5% ćeš uštediti.

Btw ja si naručio Inew V3 Plus. Nadam se da stiže ovaj mjesec.

a onda se svakako ne isplati, mamicu im njihovu, znao sam da će ovo kratko trajat

kod inewa jedino što valja je super kamera, ova baterija neće trajat 2 sata sot, možda sam puno i reko, al eto vidit ćemo ako ga recenziraš

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ako su ispraviili greske sa obicnog iNewa onda cu ga mozda uzeti, ovako ima previse bugova...ja svojeg imam nekih 6 mjeseca..verzija 900mhz....gps ne radi kako spada, bugovi date/time, display mi se odlijepio i pao van, ona metalna letvica sastrane mi se isto odlijepila, tipku za volume down je jako tesko stisnuti, baterija je jednostavno preslaba, da je bar min 2000mah...inace mobitel ovako radi super, nemam primjedbe i ne osjecam potrebu za bolji procesor i vise ram

EDIT. i mem.kartica ponekad se izgubi i onda moram ugasit mobitel izvadit ju van i stavit ponovo... al to je mozda do kartice

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 10:04 (luka_cro).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zanimaju me mišljenja o f1 i lenovo 806, čitam da je telefon harderski dobar za te novce ali ga često nazivaju valjda najružnijim telefonom sa mt6592 procesorom.

Jel zbilja toliko loše izgleda uživo kao se piše ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 6:48 (tony32).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

A čuj,o ukusima se ne raspravlja,imaš pun net slika coolpada f1 pa si vidi jel ti se sviđa...

meni osobno,mob ko mob...sprijeda nalik na xperiu z,straga ga ionak ne vidim kad je u preklopnoj futroli...

1 1

2 2
3 3
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 17:48 (gogych).

3 1 hvala 0
10 godina
protjeran

geekbuying 11.11 ima sve telefone po 50% sniženja 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

11.11 je dan samaca u kini, tako da će vjerojatno svi kineski shopovi imat posebne ponude

0 0 hvala 0
16 godina

Bilo bi lijepo da popusti budu i da budu stvarni.

Znalo se događati kod raznih obljetnica i rođendana shopova da nešto poskupi 25% pa snize 30%.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
luka_cro kaže...

Ako su ispraviili greske sa obicnog iNewa onda cu ga mozda uzeti, ovako ima previse bugova...ja svojeg imam nekih 6 mjeseca..verzija 900mhz....gps ne radi kako spada, bugovi date/time, display mi se odlijepio i pao van, ona metalna letvica sastrane mi se isto odlijepila, tipku za volume down je jako tesko stisnuti, baterija je jednostavno preslaba, da je bar min 2000mah...inace mobitel ovako radi super, nemam primjedbe i ne osjecam potrebu za bolji procesor i vise ram

EDIT. i mem.kartica ponekad se izgubi i onda moram ugasit mobitel izvadit ju van i stavit ponovo... al to je mozda do kartice

Neznam dal trolaš ili si ozbiljan, al nakon što napišeš sve greške i bugove koje ima  obični inew v3, na kraju sumiraš da mobitel radi super i da češ možda uzeti novi. Ja vas ne razumijem, za te novce imate toliko boljih, provjerenih pa čak i jeftinijih mobitela i još uvijek se kačite na te odrone koje vam agent servira. 

11 godina

Ako nekog zanima, evo kratak osvrt na Elephone P8, 5.7" Phablet sa Octa core procom i Full HD ekranom, koji sam kupio za 190€ u srpnju preko Efox.com stranice.

Prije par dana mi je krepao zvučnik (dešava se i brojnim renomiranim proizvođačima), pa sam kontaktirao Efox, koji su mi ponudili opciju slanja zamjenskog dijela ili da im pošaljem mob na servis. Isposlovao sam da mi pošalju cijelu donju ploču sa konektorima, a zvučnik sam si naručio sam preko Bangooda za par dolara.

Osim navedenog hardverskog problemčića, kao minus bih naveo slabiju vibru i bljeskalicu. Na druge stvari nemam apsolutno nikakvih zamjerki. Mob i dalje izgleda kao prvog dana kad sam ga kupio, jer je stvarno je dobra kvaliteta izrade. Sa zadnjim neslužbenim ROM koji sam stavio ima još više opcija sa individualizaciju i radi još stabilnije, a softverska podrška XDA zajednice i drugih sličnih je dosta živahna i ažurna. Baterija i dalje traje po 2 dana, a imam još i zamjensku.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
sakho kaže...
luka_cro kaže...

Neznam dal trolaš ili si ozbiljan, al nakon što napišeš sve greške i bugove koje ima  obični inew v3, na kraju sumiraš da mobitel radi super i da češ možda uzeti novi. Ja vas ne razumijem, za te novce imate toliko boljih, provjerenih pa čak i jeftinijih mobitela i još uvijek se kačite na te odrone koje vam agent servira. 

a bogati ovo super se odnosilo na samu fluidnost, performanse na sto nemam zamjerke. 

A ne vidim razlog zasto nebi kupio novi ako su greske sa starog ispravljene.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
luka_cro kaže...
sakho kaže...
luka_cro kaže...

a bogati ovo super se odnosilo na samu fluidnost, performanse na sto nemam zamjerke. 

A ne vidim razlog zasto nebi kupio novi ako su greske sa starog ispravljene.

Ja brijem da trolaš... mob ti se raspada, gps ne radi, sd kartica ne radi, slaba baterija, tipke trebaš tuć čekićem da prihvate, i završno - trešnja na veeeeliku tortu dreka - EKRAN TI JE ISPAO, eeejjj?????? {#}

Jedina stvar koja me vuče da te totalno ne pokopam je da postoje i ljudi kojima je i Wartburg (bio) dobar auto i opet bi ga kupili da se još proizvodi, pa...

EDIT - vidim da se vadiš na nekakvu fluidnost koja bi kakti trebala spasit stvar - kolega, jedino da Perrier mineralna voda curi iz njega od silne fluidnosti bilo bi ok, ali onda bi ti hlače na prednjici bile mokre...

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 12:51 (CrnaBitanga).
11 godina

Narucio sa efox-a prije 8 dana mobitel i jos mi nisu poslali TN, saljem im vec dva puta mail i samo se izvinjavaju i govore da ce posalti ubrzo. Za mobitel mi se stvarno zuri jer treba da bude za poklon, a ovi samo  lazu, jos plus sto treba cekati 10-15 dana da bi TN bio vidljiv. Ne znam da li da povucem pare nazad pa da narucim sa neke normalne stranice, jer ovi opasno nesto mute. Sta vi predlazete ?

2 0 hvala 0
11 godina
anelko kaže...

Narucio sa efox-a prije 8 dana mobitel i jos mi nisu poslali TN, saljem im vec dva puta mail i samo se izvinjavaju i govore da ce posalti ubrzo. Za mobitel mi se stvarno zuri jer treba da bude za poklon, a ovi samo  lazu, jos plus sto treba cekati 10-15 dana da bi TN bio vidljiv. Ne znam da li da povucem pare nazad pa da narucim sa neke normalne stranice, jer ovi opasno nesto mute. Sta vi predlazete ?

Ja kad sam naručivao, provjerio sam da imaju mob na njemačkom skladištu i stigao mi je u roku 2 dana.

Ako tvoj mob nisu imali na lageru ili stiže iz Kine, isto ti je kao da si naručio sa Banggoda i sl. dućana.

Ako ti je žurba, nek ti vrate lovu, ali ni ostali iz dućani iz Kine ti neće poslati brže, ako ga nemaju raspoloživog.

PSN - DeniZg80
11 godina
DeniZg kaže...
anelko kaže...

Ja kad sam naručivao, provjerio sam da imaju mob na njemačkom skladištu i stigao mi je u roku 2 dana.

Ako tvoj mob nisu imali na lageru ili stiže iz Kine, isto ti je kao da si naručio sa Banggoda i sl. dućana.

Ako ti je žurba, nek ti vrate lovu, ali ni ostali iz dućani iz Kine ti neće poslati brže, ako ga nemaju raspoloživog.

Pa nije valjda da su ga narucili iz kine za njemacku pa onda meni da salju, a da su meni direkt iz kine valjda bih dobio broj za pracenje.

11 godina
anelko kaže...
DeniZg kaže...
anelko kaže...

Pa nije valjda da su ga narucili iz kine za njemacku pa onda meni da salju, a da su meni direkt iz kine valjda bih dobio broj za pracenje.

Sa kojeg njihovog skladišta si naručio? Ako si birao mobitel sa "Versand aus DE" (sad vidim da imaju i site na engleskom gdje piše  "EU warehouse stocking"), onda ne bi smjeli odugovlačiti.

PSN - DeniZg80
11 godina
DeniZg kaže...
anelko kaže...
DeniZg kaže...
anelko kaže...

Sa kojeg njihovog skladišta si naručio? Ako si birao mobitel sa "Versand aus DE" (sad vidim da imaju i site na engleskom gdje piše  "EU warehouse stocking"), onda ne bi smjeli odugovlačiti.

Pa vjerovatno iz kine. Nisam kliknuo na versand aus DE, jer je bio skuplji oko 30-tak eura. I mislio sam da ce poslati u roku par dana kako i pise. Javili su mi se i kao zbog zbog dugog cekanja poslace mi 5 eura. Pa sam im odgovorio da cu doplatiti jos samo nek salju iz Njemacke da bi stiglo ranije. 

15 godina

Jeli ovo znači da je proizvod vraćen prodavaču?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
stručnjak kaže...

Piše da je izašlo s carine, ali ne piše gdje.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
15 godina
Pranja kaže...
stručnjak kaže...

Pa da, ni meni nije jasno{#}, poslao sam im račun i sve što je trebalo.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 16:25 (stručnjak).
13 godina
odjavljen
stručnjak kaže...
Pranja kaže...
stručnjak kaže...

Pa da, ni meni nije jasno{#}, poslao sam im račun i sve što je trebalo.

Ako je tako, onda je na putu tebi.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
13 godina
neaktivan

Kupujem novi mobitel, jedna od bitnijih karakteristika mi je da ima vrlo dobru kameru (prednja mi nije bitna). Nisam uspio pronaći, ima li neki kineski mobitel kameru u rangu S3 ili S4. Planirao sam ekran 4,5" do maksimalno 5".

0 0 hvala 0
16 godina

Ako ti je bitno da je nešto manji i tanji, Inew V3 Plus sigurno ima dobru kameru.

Ja sam imao Inew v3 (stari) kojemu je kamera bila najbolja. Mana mobitela je što ima slabiju bateriju no ako ti je kamera jedna od važnijih stvari onda je ok.

Ja sam ga naručio i čekam ga da dođe.

13 godina
neaktivan

Kamera mi je najbitnija, iako bi bilo dobro da je i baterija što bolja{#}

Koja mu je cijena? Jesi ga naručio iz Kine ili ga kupuješ u hrvatskoj?

16 godina

Ne znam do koje cijene ti ideš. Inače se odmah kaže cijena do koje ideš. Ovisno koliko si spreman potrošiti, toliko dobar/loš mobitel dobiješ. Sasvim dobre mobitele ćeš dobiti od 140-160$.

A Inew v3 Plus sam naručio iz Kine, s Banggooda.

13 godina
neaktivan

Zaboravio napomenuti, planirao sam do 1.500-1.700 kn

16 godina

nemoj kupovati inew i cubot telefone. imas hrpu kvalitetnijih telefona do 1700 kn

pusti agentbangooda i njegove preporuke, tip te navlaci da kupujes s banggooda jer od toga ima financijske koristi.

pogledaj motorolu moto g, xiaomi redmi 1s, thl t 11, ili malo rastegni i uzmi xiaomi mi3 koji je pravi flagship za 1900 kn.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
8 2 hvala 1
13 godina

Može preporuka za best buy za nekih 160 dolara?

Stvarno više neznam što bi uzeo starom

robimarko@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

bok ekipa. prije par dana odlučio definitivno za kineza, pa molim za pomoć jer nisam stručnjak. tražim mobitel od nekih 1500 kn. našao sam xiaomi mi3 i jiayu G4s (po preporuci). e sad, imate li kakve savjete, koje modele da pogledam još i tako to?  

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoklin kaže...

bok ekipa. prije par dana odlučio definitivno za kineza, pa molim za pomoć jer nisam stručnjak. tražim mobitel od nekih 1500 kn. našao sam xiaomi mi3 i jiayu G4s (po preporuci). e sad, imate li kakve savjete, koje modele da pogledam još i tako to?  

di to ima mi3 za te pare?

11 godina
neaktivan
cola777 kaže...
zoklin kaže...

di to ima mi3 za te pare?

http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-3-16gb.html#.VF0S__l5P4Y

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice