"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.469
|
čitano: 6.421.674
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
fora2 kaže...

Kamera na Doogee DG310 nije "nešto lošija", nego je neupotrebljiva. Najlošije fotografije ikad. Mobiteli od prije 10 godina su imali bolju sliku. Slike iz "5 Mpx" kamere izgledaju kao da je 0,3 Mpx. Što valjda i jeste.

A da ne pričam u prazno:

http://www.pohrani.com/f/1u/5m/2XDRwjuo/img20140924130734.jpg

http://www.pohrani.com/f/1p/UO/1TFGxs6L/img20140924130743.jpg

Ako trebate upotrebljivu kameru na mobitelu onda preskočite Doogee DG310.

PREČKOOOOOO!!!!

10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

a ovaj 6.44" phablet za 148€ + pdv? kako vam se čini?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ROM ti ne sluzi nicemu.

14 godina

Prošao mi je taj mobitel kroz ruke i za tu cijenu me jako pozitivno iznenadio.

17 godina

Da, dosta toga nudi, navodno ima LG sklopovlje i za 98$ taj Kingsing S2 je odličan.

Standardna ponuda (MTK6582, 1Gb rama itd) jedino treba vdijeti kakva je kamera

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina

Slike nisam vidio tako da ne mogu reći, ali sam primjetio da mu treba malo duže da fokusira. S druge strane, gesture navigacija radi jako dobro.

16 godina

Jel može netko navesti trgovine koje imaju skladište u EU? 

Znam da ove imaju: banggood (iako samo 3 modela) ,  to2c , antelife (iako ne salje u hrv) , merimobiles..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 14:47 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što se događa s minidealom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 15:32 (Domaccc).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo jedan noviji kinez u ponudi. Blackview crown, octa core procesor,2 gige rama, 13 zadnja prednja 5 mega pixela kamera, android 4.4.2. Kupio sam ga preko ebeya i nije los. Platio sam ga134eura.

www.blackview.hk/m/product/10.html

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Došao mi coolpad f1,ali mi baterija traje mizernih 12-15 sati... jel to znači da ću ga morati slati nazad u kinu ili ?

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Uzeo Prestigio PSP5505 Duo. Sasvim ok uređaj, malo više detalja nakon duže uporabe.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz raja. Nisam dugo ulazio na forum a muka mi sad listat stranice unazad ili traziti ono sto mi treba. Uglavnom, da li je neko kupovao Meizu MX4 i preko koje stranice. Ako neko ima ovaj mobitel, moze li napisati par rijeci o njemu ili me preusmjeriti linkom na recenziju ili nesto slicno. Ako vam nije problem, posaljite mi na pm linkove. Hvala unaprijed. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 18:03 (httpsmaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Znam nije kineski, ali pošto je cijenom tu... http://www.mobicity.co.uk/lg-nexus-4-16gb.html#.VDenR5R_uSo

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...

Pozz raja. Nisam dugo ulazio na forum a muka mi sad listat stranice unazad ili traziti ono sto mi treba. Uglavnom, da li je neko kupovao Meizu MX4 i preko koje stranice. Ako neko ima ovaj mobitel, moze li napisati par rijeci o njemu ili me preusmjeriti linkom na recenziju ili nesto slicno. Ako vam nije problem, posaljite mi na pm linkove. Hvala unaprijed. 

prvi put cujem za ovaj brand ali stvarno izgleda dobar!!!

Hong / RedMi 1 - Hong / RedMi 1S
10 godina

Taj je factory refurbished, bolje izbjeći to.

13 godina
neaktivan

edit: {#}

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 18:44 (b4rt!mej).
15 godina
neaktivan
tony32 kaže...

Došao mi coolpad f1,ali mi baterija traje mizernih 12-15 sati... jel to znači da ću ga morati slati nazad u kinu ili ?

još jedan sa problemom sa tim mobitelom... izgleda da je kvaliteta veliki upitnik ?

Najbolje ti je obratiti se prodavaču, ali to je velika gnjavaža jer i ako ti priznaju garanciju, bit ćeš tri mjeseca bez njega dok ga pošalješ u kinu pa nazad...to traje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 20:26 (de.fang14).
16 godina
neaktivan

12-15h kakvog koristenja? daj malo vise informacija... ako si cijelo vrijeme visio na njemu onda je to normalno

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bog ekipa evo dosta dugo me nije bilo na forumu , a sada sam odlučio zamjeniti svoj iOcean X7 HD , za jedan od ova tri mobitela , samo da kažem da sam sa X7 bio super zadovoljan ali odlučio sam se za malo promjene. Molio bih par savjeta ili preporuka pošto se troumim između ova tri moba.

Lenovo A806

iOcean X7S-T 

Elephone P3000s

Moj odabir bi bio Iocean što je i normalno pošto sam sa ovim bio super zadovoljan , ali volim poslušati prjedloge i savjete i za ova dva modela pa će mo vidjet

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Koristi li netko ovdje Cubote s208 i X6? Volio bih znati iskustva iz prve ruke.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

Koristio sam X6 2 mjeseca, prednosti: oštar prikaz slike, brz (kad isključiš animacije i staviš nova launcher), gotovo goli android, solidna kamera (i prednja), dobro video snimanje, solidan zvučnik i zvuk u slušalici, neloša kvaliteta izrade, glavne mane: slabija vidljivost na suncu (kontrast i svjetlina), slaba baterija (jedva jedan dan par poziva i sms-a, desetak fotki, 1 do 1.5 sati neta, wifi on, email sync, svjetlina ekrana na 70 %).

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
steeleye kaže...

Koristio sam X6 2 mjeseca, prednosti: oštar prikaz slike, brz (kad isključiš animacije i staviš nova launcher), gotovo goli android, solidna kamera (i prednja), dobro video snimanje, solidan zvučnik i zvuk u slušalici, neloša kvaliteta izrade, glavne mane: slabija vidljivost na suncu (kontrast i svjetlina), slaba baterija (jedva jedan dan par poziva i sms-a, desetak fotki, 1 do 1.5 sati neta, wifi on, email sync, svjetlina ekrana na 70 %).

Doista me čudi što uz bateriju od 2200 mAh jedva prođeš dan. Ono, mislim, nije baš da sam i sa bivšim HTC EVO 3D mogao bolje od toga, ali opet...

Dobro, dao si mi dosta za razmišljanje, sad mi se nekako s208 ipak čini u laganoj prednosti.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 23:48 (Pranja).
16 godina

Bježi od tih cubota čim dalje. Imaš more telefona koji za slične pare imaju bolju kvalitetu. Npr xiaomi redmi 1s.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Bježi od tih cubota čim dalje. Imaš more telefona koji za slične pare imaju bolju kvalitetu. Npr xiaomi redmi 1s.

Slične pare? 30-40 % je skuplji. Tražim telefon do maximum 1000 kn.

17 godina

Ja imam Cubota X6 već dugo i sasvim sam zadovoljan.

GPS, kamera, sve je ok. Sve igre mi pokreće bez problema a baterija je prosječna, ništa lošija od nekih drugih koje sam probao.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
Pranja kaže...
red_bull kaže...

Na mobicityu je Hongmi oko 1000 kn, +/- 50 kn..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
odjavljen
majdo kaže...
Pranja kaže...
red_bull kaže...

Na mobicityu je Hongmi oko 1000 kn, +/- 50 kn..

A dostava?

14 godina
Besplatna sa UKFSHIP kuponom
robimarko@gmail.com
13 godina
odjavljen

Ali opet nije baš neki deal.

Moj PC  
1 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice