"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.508.041
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
protjeran
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Vjerovatno je računal 376 eura :D
Prije nego se regate na bubblews kontaktirajte me na PP
16 godina
moderator
msimu666 kaže...

Kako si sračuna 2700? :D nije HRK2,646.07 (476$) nego HRK2,090.17 (376$)... za tu cjenu je vrhunski

A oko 500kn pdv?

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Što kažete na ovaj uređaj i koliko je mindeal pouzdan za naručivanje?

http://www.minideal.net/coolpad-7320-smartphone-mtk6592-qcta-core-1-7ghz-wcdma-with-5-5inch-ogs-ips-screen-13-0mp.html

Shoma
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
msimu666 kaže...

Kako si sračuna 2700? :D nije HRK2,646.07 (476$) nego HRK2,090.17 (376$)... za tu cjenu je vrhunski

A oko 500kn pdv?

haha, dečeci imaju šemu da zaobiđu carinu iliti PDV .... ili računaju vratit namet od selera 

dak
13 godina
neaktivan

http://www.aliexpress.com/store/product/Fingerprint-Original-HDC-S5-I9600-Phone-2GB-RAM-8GB-ROM-MTK6592-Octa-core-Smart-Mobile-Phone/818757_1868389244.html

molim vas samo mi recite kolike su sanse da cu sa ovime imati problema na carini,znam o cemu se radi i ima samsungov logo,medutim vidim da je njuskalo pun takvih telefona sa logom i na telefonu ina kutiji,medutim jos nigdje nisam procitao da je netko imao problema na carini.hvala

floki

0 0 hvala 0
13 godina
Puscifer kaže...
msimu666 kaže...

Pozdrav ekipa, jel ima koga da je iskoristia ovu priliku na to2c koju je netko prije naveo? Naime vidim da u njih možeš uplatit "Customs Tax Insurance $6.00". Objašnjenje na očajnom engleskom glasi:

"In Case that you can not afford high local Customs Tax , you can buy the Insurance . $6 Per Parcel

If you bought this insurance and If you have been chargered customs tax , you can scan the tax paper and send it to us , we will afford it for you. We can afford $70 at most for your Customs tax .

If you not bought this insurance , we will not responsible for any customs tax , you have to pay for it . thanks.

Note: we not accept Customs Tax Insurance for such countries below:

Israel .

if you pay for Customs Tax insurance from these countries , we will refund you the insurance fee , hope you can consider it ,thanks. "

Ako je ovo istina onda je uzimam isti sekund :) 

Gdje si našao to? {#}

http://to2cblog.com/good-news-to2c-release-customs-tax-insurance/

11 godina
protjeran

Koji su TOP 10 "kineskih" mobitela a da su prihvatljivi za novčanik, a da su kvalitetni, ako se može reč kvalitetni?

1 1 hvala 0
15 godina
dak0001 kaže...
XXX-Man kaže...
msimu666 kaže...

A oko 500kn pdv?

haha, dečeci imaju šemu da zaobiđu carinu iliti PDV .... ili računaju vratit namet od selera 

ja se ispričavam stariji gospodine

14 godina
Naravno da sam uračunal PDV...
15 godina
neaktivan
Shoma kaže...

minideal je definitivno pouzdan, a ovaj je coolpad i meni zapel za oko, jedino mi je cijena sumnjiva.

da nije u pitanju neka skrivena greška kao GPS kod Mlaisa MX28, koja neke smeta, neke ne

dak
17 godina
neaktivan

Nekome je prihvatljivo 100$, nekome 150, a nekome 250... Ovisi što želiš i koliko si u mogućnosti odvojit za kvalitetan mobitel...{#}

11 godina
neaktivan

Intersantno je novo sučelje za Android Lollipop (L)  :) 

http://mob.hr/usporedba-sucelja-androida-l-i-kitkata/

nadam se da će postojati mogučnost da se moj asus zenfone (koji nije stigao)  može nadograditi na tu verziju :D  imao sam inače prije Lg optimus 2x, največi problem kod stavljanja custom romova su bili driveri, evo narpimjer imao je Nvidiu tegru, a nvdia nije dijelila drivere pa mob nije radio punom snagom tj nije imao hardwersku akceleraciju, pa nije mogao snimati videozapise kako spada ili da se može gledati videozapise u arhivi. U biti bio sam prisiljen vratiti prethodnu verziju koju podržava kako spada. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 15:58 (Markić7).
11 godina
neaktivan
Također sam vidio da je nekolicina narućivala sa ove stranice Pandawill.com ali imaju problema sa narudzbama i prikrivaju stvarno stanje- neki proizvodi nisu odmah dostupni iako stoji da jesu, te pokusavaju dati nesto drugo u dogovoru s vama.
Nije bas pozeljno i preporucivo narucivati kod njih, a sve ovisi o vama hocete li prihvatiti moju sugestiju.
http://www.comprarbaratosmoviles.com/
http://www.movilesbaratoschinos.com/
11 godina
protjeran
Domaccc kaže...

Nekome je prihvatljivo 100$, nekome 150, a nekome 250... Ovisi što želiš i koliko si u mogućnosti odvojit za kvalitetan mobitel...{#}

Npr do $250..

Lista nekih mobitela koji su prvjereni i nemaju problema..tj da su donekle kvalitetni,a da nema veze sa srecom

11 godina
neaktivan
ugpkrm kaže...
Također sam vidio da je nekolicina narućivala sa ove stranice Pandawill.com ali imaju problema sa narudzbama i prikrivaju stvarno stanje- neki proizvodi nisu odmah dostupni iako stoji da jesu, te pokusavaju dati nesto drugo u dogovoru s vama.

gle ta stranica je jedna od popularnih tj znam da su puno ljudi naručivali sa te stranice i nisu imali problema, jer pratim kineze bar 3 godine na dva foruma. To sto nisu dostupni ustvari i jest točno, zato jer je sva roba inStock znači kad naručis oni pitaju dali je dostupno ako jest dostupno oni naruče i zaparkiraju. 

Pandawill, bangood, antelife, geekbuying itd nemaju svoje skladište, možda čak nisuni prave trgovine mislim navjerojatnije robu pakuju u svojim stanovima, to sto su popularni preko interneta ne znači da su uživo popularni kao trgovina. 

Možes ti prije svega pitati njih mailom pa da oni provjere dali je odredeni mobitel dostupan, ako je dostupan pa da mozes odma naručiti. No dešavalo se par puta da su oni rekli da je dostupno samo tako, no kad uplatis pa se načekas da stigne ili ti ponude neki drugi. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 17:44 (Markić7).
13 godina
neaktivan

Istekla mi je pretplata, potpisujem novi ugovor.

Na stranici HT Eroneta po veoma povoljnoj cijeni nalazi se neki Huaweii Ascend G630 koji je onako, pravo privlačan i pristupačan, ali nema ga nigdje na Internetu. Znate li vi išta o njemu?

Alternativa mi je Xperia M. U odnosu na moj Wildfire S, oba su napredak, ali zanima me što je s tim Huaweiijem.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Onjegin kaže...

Istekla mi je pretplata, potpisujem novi ugovor.

Na stranici HT Eroneta po veoma povoljnoj cijeni nalazi se neki Huaweii Ascend G630 koji je onako, pravo privlačan i pristupačan, ali nema ga nigdje na Internetu. Znate li vi išta o njemu?

Alternativa mi je Xperia M. U odnosu na moj Wildfire S, oba su napredak, ali zanima me što je s tim Huaweiijem.

Kupi nekog kineza i bjezi od pretplate. Samo kažem:)

[M|C] jokaCRO ingame
11 godina
neaktivan

Meni je huawei jako ružan, ja kad sam gledao ponudu za pretplatu ispalo je da mogu uzeti xperiu od 4 inača uz nadoplatu 800kuna, i dobio bih lošiji mob po specifikacijama kojeg sam imao do sada. Onaj koji sam imao do sada sam platio 3500 ajmo recimo dao sam lovu osobi za novi mob odma kod tele2 a ta osoba je uzela pretplatu na 100kunamjesečno jer i onako troši toliko novce mjesečno. 

Sad sam recimo profitirao dosta kunjom asusa zenfonea5, sa 900kuna :)  više ne dolazi u obzir pretplata jer ovi naši operateri preveš muze novce. 

13 godina
matija410 kaže...
Domaccc kaže...

Npr do $250..

Lista nekih mobitela koji su prvjereni i nemaju problema..tj da su donekle kvalitetni,a da nema veze sa srecom

Evo nekih koji mi padaju na pamet, s tim da neki prelaze granicu od 250$ ...
Ima velikih razlika u cijeni al eto ...

Coolpad F1

Huawei Honor 3c

Jiayu G4s

Xiaomi mi2s

Xiaomi mi3

ZTE Red Bull

ZTE Star 1

ZTE Z5s Mini 

14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 1:00 (INKOGNITO3).

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...

Nadam se da ćeš ga dobiti prije 01.08. Meni stoji na carini još od 11.06. i tek sam jučer, nakon što sam dva puta slao račun, kontaktirao ih telefonski i potezao vezu u carini, saznao na kojim se kolicima paket nalazi. Kaže carinik da imaju cijelu hrpu nepregledanih pošiljaka, a carinika da ima jako malo. Ipak, obećao mi je da ću paket primiti najkasnije u ponedjeljak ili utorak. Mislim da će paket stajati na carini duže nego što je putovao iz Singapura. 

15 godina
neaktivan
Edomedo kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Nadam se da ćeš ga dobiti prije 01.08. Meni stoji na carini još od 11.06. i tek sam jučer, nakon što sam dva puta slao račun, kontaktirao ih telefonski i potezao vezu u carini, saznao na kojim se kolicima paket nalazi. Kaže carinik da imaju cijelu hrpu nepregledanih pošiljaka, a carinika da ima jako malo. Ipak, obećao mi je da ću paket primiti najkasnije u ponedjeljak ili utorak. Mislim da će paket stajati na carini duže nego što je putovao iz Singapura. 

moj Jiayu F1 je bio na carini 15 dana, a ovaj drugi Ampe je tamo već 7 .... za još 7 ga valjda buju rešili 

dak
14 godina
neaktivan
Edomedo kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Ja sam prije par mj imao jednu veliku narudbu i direkt u Branimirovu sam isao to podici kod carine. Hitno mi je trebao paket pa su mi dali. Oni su gotovi sa time za 5 minuta. 

17 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Npr do $250...

Mogu ti navesti koji su mi kroz ruke prošli i za koje mogu garantirati da su provjereni i nije bilo problema nikakvih Bogu hvala:

ZTE Geek v975 - koristim ga 4 mjeseca, RECENZIJA nakon par dana korištenja.

iNew v3

Umi X1 pro

Cubot P9

Doogee DG2014

Kingzone S1

Čekam da dođu ovih dana:

iNew i8000 (poslan Singapurskom poštom 18.6. pa je uskoro tu)

Cubot s208 bijeli (u Zagrebu trenutno na carini)

Cubot s208 crni (u ZG trenutno na carini)

Na svaki prethodni mi je došla carina. Apsolutno svaki.

-----------------------

Čitajući recenzije i komentare drugih članova kao jako pouzdane izvukao bih:

1. Xiaomi Hongmi

2. Xiaomi Mi3

3. Coolpad F1

4. Cubot X6

5. Lenovo P780

6. iOcean X7 HD

7. Xiaomi Hongmi 1s

8. Jiayu G4S

11 godina
neaktivan

Vi koji imate integrirane baterije, jeste li bili kada u situaciji kada vam se mob smrzne, željeli biste ga resertirati ali mob je jednostavno smrznut ? dali postoji neka tipka reset za to ili ? jer baterija je integirana, imao sam ja ponekad situacija kada

se moj flagship Lg optimus 2x smrzne no na njemu sam ja vadio bateiju. 

11 godina
protjeran

Fala Domaccc to sam tražil..

..pa jbt di ti sve te mobitele skladištiš{#}

0 0 hvala 0
17 godina

Inatče posotji malena tipka reset ispod/kraj poklopca na takvim mobitelima.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
neaktivan
matija410 kaže...

{#}

Moj je ZTE Geek, u kući su još ostali Doogee DG2014, Umi X1 pro i čekam za brata iNew i8000.

Nakon početne sumnjičavosti prema kineskim mobitelima, nakon što sam prvi probio led, kolega koji također voli mobitele je odmah si naručio iNew nakon što je vidio kako to Kinezi rade i oduševljen ostao... Onda kolega od kolege i tako eto već 8 komada {#}

14 godina
neaktivan
Domaccc kaže...
matija410 kaže...

{#}

Moj je ZTE Geek, u kući su još ostali Doogee DG2014, Umi X1 pro i čekam za brata iNew i8000.

Nakon početne sumnjičavosti prema kineskim mobitelima, nakon što sam prvi probio led, kolega koji također voli mobitele je odmah si naručio iNew nakon što je vidio kako to Kinezi rade i oduševljen ostao... Onda kolega od kolege i tako eto već 8 komada {#}

Imas mozda kakvih problem sa Doogee-em ? Ili sve radi kako spada

16 godina
neaktivan

Šta bi ovo trebalo značiti?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice