"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.519.420
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pratio sam ovih par tema koje se tiču nabavke "kineskih" mobitela i bio u tijeku, ali onda neš iskrsnulo i odustao od kupnje. Sad se opet vratio na kupnju, ali malo sam zakržljao i modeli koje sam bio gledao su zamjenili noviji i bolji. Pa vas sad molim za pomoć-zanima me ako bi mi mogli predložiti par mobitela, cijene negdje do 1300kn, ne bi išao na više.

Neki mob s dobrom kamerom i procesorom te da glatko vrti aplikacije i net. Znači da ne moram mob mjenjati već iduće godine...

Hvala :)

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Gunner_V kaže...

Pratio sam ovih par tema koje se tiču nabavke "kineskih" mobitela i bio u tijeku, ali onda neš iskrsnulo i odustao od kupnje. Sad se opet vratio na kupnju, ali malo sam zakržljao i modeli koje sam bio gledao su zamjenili noviji i bolji. Pa vas sad molim za pomoć-zanima me ako bi mi mogli predložiti par mobitela, cijene negdje do 1300kn, ne bi išao na više.

Neki mob s dobrom kamerom i procesorom te da glatko vrti aplikacije i net. Znači da ne moram mob mjenjati već iduće godine...

Xiaomi Hongmi 1S (verzija sa Snapdragonom)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 22:05 (majdo).
17 godina
neaktivan
majdo kaže...
Gunner_V kaže...

Xiaomi Hongmi 1S (verzija sa Snapdragonom)

Zanimljivo, nisam znao da ima i Snapdragon verzija, koja je bolja od prvih verzija.

a što mislite o Cubot x6?
http://www.banggood.com/CUBOT-X6-5-inch-MTK6592-Octa-core-1_7GHz-Smartphone-p-917451.html

znam da je cubot gt99 nekad bio među best buyevima 

Can't find a better Jam!
13 godina

Ma kakav Cubot, bježi od toga, evo pogledaj neke od ovih:

- Coolpad F1

- Xiaomi Hongmi 1s

- Huawei Honor 3c

- Jiayu G4s

- ZTE Red Bull

- Amoi A928w

- Asus Zenfone 5

3 2 hvala 2
16 godina
odjavljen

Ja isto planiram kupiti nekog "kineza" (yebo me Sony više i ostali brand name)...

Ovaj Neo M1 se čini poprilično zanimljiv (planiraju WP za njega pa ono...). Jel ga netko ima ili možda ima negdje kakav dobar review? Ugl, tražim nešto do 1200kn.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Iako je friški, ja bih svejedno išao na Asus-a ...

11 godina
neaktivan
Chriss kaže...

aha, ima li on kakve nedostatke tj jesu li se ljudi što zalili na njega ?? I mene je isto privukao, premda me na Lenovo vuce baterija od 3000mah, no na stranicama za oboje piše da traje 2-3 dana u standby modu. 

Takoder me zanima dali je 1949deal pouzdana stranica ? ima li neka druga bolja stranica, vidim da tog nemaju pandawill, bangood kao i geekbuying. 

15 godina

Pozdrav ekipa, da li se itko uspio dokopati OnePlus One-a... nerviraju me sa ovim nekim contestima i inviteovim da moš kupit j***ni mob :) ako ko je uspio, molia bi ga recenziju kratku uz prigodni invite ;) THANKS

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ja isto planiram kupiti nekog "kineza" (yebo me Sony više i ostali brand name)...

Ovaj Neo M1 se čini poprilično zanimljiv (planiraju WP za njega pa ono...). Jel ga netko ima ili možda ima negdje kakav dobar review? Ugl, tražim nešto do 1200kn.

Ja sam naručio Neo m1 za curu... Po svemu pročitanom čini se kao jako dobar izbor naravno ako izuzmemo bateriju... Mobitel se čini stvarno kvalitetan a i prelijep je. Ako će biti dobar kao Neo 003 onda vrijedi svaku kunu.

EDIT: e da, mislim da nema notification led. bolje da su izostavili prednju kameru umjesto ledice

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 9:01 (razorinc).
13 godina
msimu666 kaže...

Pozdrav ekipa, da li se itko uspio dokopati OnePlus One-a... nerviraju me sa ovim nekim contestima i inviteovim da moš kupit j***ni mob :) ako ko je uspio, molia bi ga recenziju kratku uz prigodni invite ;) THANKS

Vec se pricalo o tome, cak i na prosloj stranici mislim, za tu cijenu za koju ga oni reklamiraju (299$) bez pozivnice ga neces kupiti nikad.. Na ebayu je najeftiniji 560$, cijena u ide cak i do 800$ + shipping upravo radi te sheme s pozivnicama..

Najjeftinije gdje ga mozes uzeti je na Minideal-u, po cijeni od pristupacnih 400$, ispod toga ga se nece jos dugo naci nigdje, dokle god ovi ne otvore direktnu prodaju..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
Markić7 kaže...
Chriss kaže...

aha, ima li on kakve nedostatke tj jesu li se ljudi što zalili na njega ?? I mene je isto privukao, premda me na Lenovo vuce baterija od 3000mah, no na stranicama za oboje piše da traje 2-3 dana u standby modu. 

Takoder me zanima dali je 1949deal pouzdana stranica ? ima li neka druga bolja stranica, vidim da tog nemaju pandawill, bangood kao i geekbuying. 

A zato sam i napisao "friški" jer je mobitel nov i tek stiže u trgovine pa je teško doći do nekih iskustava al opet je to Asus pa nebi trebao stvarati probleme na područjima na kojima Cubot-i, iNew-ovi, Doogee-i,... padaju.

Jedino sam ga na 1949deal-u našao, al brzo će stići i u druge trgovine(preporuka to2c.com)...
A što se tiče samog 1949deal-a, koliko je meni poznato je prilično pouzdana stranica, onima koji su naručili od tamo je uredno stigao uređaj, a sad za samu garanciju neznam, nisam naišao na takva iskustva.

majdo kaže...
msimu666 kaže...

Vec se pricalo o tome, cak i na prosloj stranici mislim, za tu cijenu za koju ga oni reklamiraju (299$) bez pozivnice ga neces kupiti nikad.. Na ebayu je najeftiniji 560$, cijena u ide cak i do 800$ + shipping upravo radi te sheme s pozivnicama..

Najjeftinije gdje ga mozes uzeti je na Minideal-u, po cijeni od pristupacnih 400$, ispod toga ga se nece jos dugo naci nigdje, dokle god ovi ne otvore direktnu prodaju..

Ma zašto misliš da ga nikad neće moći uzeti za obećanu cijenu, cijene koje spominješ su cijene iz druge, treće ruke i ti trgovci iskorištavaju trenutnu situaciju(slaba proizvodnja) a i sam si napisao "upravo radi te sheme s pozivnicama".

Što se tiče samih pozivnica, one su tu jer iz OnePlus-a još ispituju tržište i ne mogu si dopustiti prevelik zalet, nije to Samsung pa da može odmah izbaciti milijun primjeraka nekog modela jer zna da će ih prodati...
Kad OnePlus krene u masovniju proizvodnju onda neće biti potrebe za pozivnicama i cijene će biti kao što su i obećali, al na njihovim službenim trgovinama a ne na ebay-u, aliexpress-u, minideal-u,...

17 godina

Može preporuka kineza sa smanjenim gabaritima??  Visina mobitela do 135 mm. (z1 compact je primjerice 128 mm)

Cijena do maksimalnih 160-170 usd.

magistar prava

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Chriss, da naruim odma sa one stranice ? Stvar je u tome da mi treba novi mob pa eto, dugo sam u potrazi i bio sam do jučer nesiguran. Ovaj Asus mi se jako svidio jedino sto me zanima kako radi gps ništa ne piše na netu. 

13 godina
Chriss kaže...

Ma zašto misliš da ga nikad neće moći uzeti za obećanu cijenu, cijene koje spominješ su cijene iz druge, treće ruke i ti trgovci iskorištavaju trenutnu situaciju(slaba proizvodnja) a i sam si napisao "upravo radi te sheme s pozivnicama".

Što se tiče samih pozivnica, one su tu jer iz OnePlus-a još ispituju tržište i ne mogu si dopustiti prevelik zalet, nije to Samsung pa da može odmah izbaciti milijun primjeraka nekog modela jer zna da će ih prodati...
Kad OnePlus krene u masovniju proizvodnju onda neće biti potrebe za pozivnicama i cijene će biti kao što su i obećali, al na njihovim službenim trgovinama a ne na ebay-u, aliexpress-u, minideal-u,...

Pa upravo sam na kraju posta i napisao, dokle god ne bude otvorena direktna prodaja a ne preko posrednika, obecane cijene nece biti..

Koliko citam po raznim forumima, i par videa sam gledao gdje likovi koji su imali srece da ga kupe komentiraju da momci iz CyanogenModa imaju jos dosta bugova za ispraviti sto je i normalno u ovako ranom stadiju, hardware je odlican ali software je taj koji jos treba srediti, i to sad poliraju, i sto se tice pozivnica u ovome stadiju je cak po meni onda i bolje da je tako a ne da se trziste preplavi uređajem, a bugovit je.. Onda kampanja sa nazivom flagship killer i nema bas smisla ako ne obavlja savršeno u bobu dobro posao..  

17 godina

Lol, ti tražiš Quad core i 1Gb rama za 50-60$ (bez pdv-a)? To neće ići, minimalno moraš potrošiti oko 100$ da bi dobio nešto takvo, što možeš koristiti i što će ti biti dobro.

Primjer je Doodge Valencia DG800 za 108$.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eto ja narucio prije par tj Doogee Valenciu pa sada slj tjedan ce mi doci nadam se. Za te novce stvarno super mob. Samo se nadam sa ce sve biti uredu sa njim bar god dana. Ako ima tko iskustva sa njim neka napise. Bilo je tu prije 10-20 str jedan je napisao da je ok ali nista vise.

16 godina
neaktivan

Pozdrav, posjeduje li tko Ovaj mobitel ili zna nešto o njemu? Čini mi se dobar za te novce. Ili ako tko ima kakvu drugu preporuku za približno iste novce. Bitno mi je da je HD ekran i ne manji od 4,5", >= quad core, >= 1GB RAM.

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina

imam ga ja, samo se moj zove Umi X1 pro. solidan za te novce. kamera mi nije nešto posebno. 2 puta mi je malo poludio ali se nakon reboota vratio u normalu. za sada zadovoljan s njim

0 0 hvala 0
13 godina

jel netko zna gdje mogu nabaviti sto jeftinije kopiju samsunga s4?? tnx.

0 3 hvala 0
13 godina
majdo kaže...
Chriss kaže...

Pa upravo sam na kraju posta i napisao, dokle god ne bude otvorena direktna prodaja a ne preko posrednika, obecane cijene nece biti..

Koliko citam po raznim forumima, i par videa sam gledao gdje likovi koji su imali srece da ga kupe komentiraju da momci iz CyanogenModa imaju jos dosta bugova za ispraviti sto je i normalno u ovako ranom stadiju, hardware je odlican ali software je taj koji jos treba srediti, i to sad poliraju, i sto se tice pozivnica u ovome stadiju je cak po meni onda i bolje da je tako a ne da se trziste preplavi uređajem, a bugovit je.. Onda kampanja sa nazivom flagship killer i nema bas smisla ako ne obavlja savršeno u bobu dobro posao..  

Ja sam te samo ispravio za ono što si rekao da nikad neće biti po obećanoj cijeni, a na kraju posta si napisao da će cijena biti ispod 400$ kad dođe u direktnu prodaju a ne obećana cijena,...

Uglavnom, NO HEART FEELINGS {#} , samo kažem da ljudi znaju na čemu su, a ne da odustanu od uređaja jer misle da neće biti po obećanoj cijeni, biti će, al kad OnePlus krene u malo žešću proizvodnju,...
Na stranu Cyanogen bugovi koji će se sigurno srediti...

BTW. Što se cijena tiče(naravno, kad OPO bude u službenoj prodaji), za nas europljane su nešto drugačije, npr. za "slabiju" verziju od 16GB kod koje je razlika nezanemarivih 50eura...

Znači, za EU su ove cijene:

269eura(cca 2040kn) za verziju od 16GB i 299eura(cca 2270kn) za verziju od 64GB

a za ostatak svijeta ove cijene:

299$(cca 1670kn) za verziju od 16GB i 349$(cca 1950kn) za verziju od 64GB

14 godina
neaktivan

prestanite kukat  za One plus one ,kad dođe u prodaju ili na sluzbenoj stranici  svi cemo ga kupit ,jbg ,treba čekat ,ili se zezaj  na forumu i cekaj invite ,jbg ,do kraja ovog mjeseca nadam se da ce biti dostupan ,rijesili su bug sa cyanogenmod 11 ,super 

mm
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 7:16 (devouring).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Što mislite o Jiayu G4S uređaju? Link ovdje

ili da se rastegnem do Hongmi 1S... Vidim da je taj mobitel sada IN.

magistar prava
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 18:24 (Korny1603987).

3 0 hvala 0
15 godina

I meni se sviđa navedeni mobitel (Jiayu g4s), pa ako netko ima kakvo mišljenje ili dapače, iskustva iz prve ruke, slobodno se raspišite

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 20:46 (underdog).
17 godina
Korny1603987 kaže...

Ja bih išao na Hongmi 1s.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
Patrick_cro kaže...
Korny1603987 kaže...

Ja bih išao na Hongmi 1s.

I na kraju sam otišao na Hongmi 1s.... Javim se sa dojmovima.

magistar prava
11 godina
neaktivan

a ja upravo naručio Asus Zenfone 5 valjda neču pozalit :D malo sam bio nervozan :D jer mi je to prva kupovina smartphonea iz kine. 

13 godina
Markić7 kaže...

a ja upravo naručio Asus Zenfone 5 valjda neču pozalit :D malo sam bio nervozan :D jer mi je to prva kupovina smartphonea iz kine. 

Ajde super, čekamo dojmove, a možda i opširniju recenziju {#} s obzirom da zasad nitko nema taj model(barem u nas), ako i ikakav Asus-ov smartphone ...
Jesi naručio slabiju verziju od 1.6GHz ili jaču sa 2.0GHz ?

I ja se mislim bili ga uzeo, mislio sam se baciti na ZTE Star 1, al opet to je već novčani iznos blizak Xperiji Z i ne tako dalek LG-u G2... pa bih se mogao spustiti na Asus-a(samo me brine taj višak mesa oko ekrana, da nije malo prevelik?)

BTW. Ako nekog zanima, na to2c.com je lijepa akcija na Xiaomi mi3 ("samo" 287 baksa) {#}

11 godina
neaktivan
Chriss kaže...
Markić7 kaže...

Ajde super, čekamo dojmove, a možda i opširniju recenziju {#} s obzirom da zasad nitko nema taj model(barem u nas), ako i ikakav Asus-ov smartphone ...
Jesi naručio slabiju verziju od 1.6GHz ili jaču sa 2.0GHz ?

I ja se mislim bili ga uzeo, mislio sam se baciti na ZTE Star 1, al opet to je već novčani iznos blizak Xperiji Z i ne tako dalek LG-u G2... pa bih se mogao spustiti na Asus-a(samo me brine taj višak mesa oko ekrana, da nije malo prevelik?)

BTW. Ako nekog zanima, na to2c.com je lijepa akcija na Xiaomi mi3 ("samo" 287 baksa) {#}

narucio sam slabiju 1,6 sa 1942deal stranice, to mi je dosta jer nisam htio prelaziti 163 dolara. 

Jep i ja sam primjetio da je malo mesa sa strane, tj gledao sam na youtubeu usporedbu uz galaxy s4 i vidi se da je nesto siroko ali valjda mi neče tolio smetati :D meni je zasad najbitnije da bude sve oke s njime i nadam se da ce gps raditi kako treba.

Piše na stranici da unutra ide microsim kartica kao ona na iphone 4 ili ? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 0:56 (Markić7).
13 godina

Pa, po OVOME u Iphone 4 ide Micro-SIM, znači da {#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice