"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.517.789
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

pošto tableti jako brzo postanu suvišna roba u kućanstvu kupi neki jeftiniji.. imaš u mondo.hr galaxy tab 3 za 8xx kuna..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ma necu tab3 nikako mala reza uglavnom nesvida mi se nikako

Dosta putujem pa ono dobro bi mi doslo na putu

A i ovako lakse mi je lec na kauc i surfat nego sjedit za kompon

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, da kupujete, što biste izabrali?

13 Xiaomi Hongmi 1S
5 Jiayu 4GS
9 Huawei Honor 3C
0 INew V3
0 Nešto drugo, a što?

0 0 hvala 0
12 godina

terbam preporuku za kineza...brz,jak,solidna kamera,POUZDAN,ne treba mi dual sim...oko 150doll

0 0 hvala 0
11 godina
moze mi neko preporucit od ovih ili usporediti koji mobitel?

0 0 hvala 0
17 godina
Kelam kaže...

Nemogu nac ovakvu temu o tabletima pa da pitam ovdje treba mi neki tablet za igru sa ono ekranon ne manjih od 8 incha full hd reza pomogucnosti

Gledao sam LG G Pad i gledao sam na banggood Galaz A1 i Pipo Talk T9

Dajte savjet

Novac nije problem

EDIT: Gledao sam i Xperia Z2 tablet svida mi se dizajn jedino je on skuplji od svih njih

Pogledaj VOYO X6i i Colorfly E708 Q1

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina

jiayu gs4 za 150 doll sa karticom od 32gb,octa core 1,7...1gbram i 4 rom...ili xiaomi hogmi za 160?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mene bi zanimalo je li netko kupio Doogee Valencia DG800? Super hardware za te novce pa me zanimaju samo iskustva.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

planiram uzet OnePlus One 64 gb tj. kada ce biti dostupan za Eu preko njihove stranice ,dok završe ove gluposti sa Invites ili ak dobijem invites ,po meni best buy ,jedva čekam

mm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
devouring kaže...

planiram uzet OnePlus One 64 gb tj. kada ce biti dostupan za Eu preko njihove stranice ,dok završe ove gluposti sa Invites ili ak dobijem invites ,po meni best buy ,jedva čekam

U tom slucaju ces se nacekati ohohoho da ga dobijes po toj cijeni po kojoj ce se prodavati svima onima koji dobiju invite.. Od prekupaca ce se moci nabaviti samo je pitanje trenutka, ali i naravno cijene od +100-150$ minimalno na osnovnu..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
Kaj mislite o Xiaomi Hongmi (redmi) note? Za cca 200 dolara phablet sa 5.5 incha hd ips ekranom, 2 gige rama, octa-core, 13mp kamera i jos ce (navodno) dobiti kitkat.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina

Mislim da je uređaj dobar, Hongmi se pokazao kao odlična kupnja. Ja bi osobno samo 1080p rezu i uređaj bi bio doslovce savršen, no realno nije uopće bitno.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stigao mi wmcc x5 nakon samo 20ak dana nakon što sam naručio(iz kine do mene mu je trebalo tocno 12 dana?!). Mobitel je brz, fluidan. Valjda je došao rootan jer kad sam ga upalio bio je odmah na engl i imao instalirano google play store i sve potrebne app. Izašlo me sve ukupno blizu 700kn.  Kamera također odlična i pomalo sam iznenađen što sam dobio za 700kn....ugodno iznenađen.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...

Mene bi zanimalo je li netko kupio Doogee Valencia DG800? Super hardware za te novce pa me zanimaju samo iskustva.

Imaš ovdje neke dojmove samo 6 stranica nema puno teksta ali možeš izvući neke zaključke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 17:54 (tulum).
12 godina
neaktivan

Pitanje:

Kada se rootani uređaj vrati na tvorničke postavke, da li se nakon toga mora ponovno rootati ili root ostaje??

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
shegyman kaže...

mene malo zabrinjava sta rijetko koji kineski mob ima istaknutu SAR vrijednost...čak san tražija FCC ID al ga nigdi nema na mobu...ni ispod baterije...

jer mi nije svejedno koliko zrači...

Pogledaj statistiku potrage za idealnim kinezom na ovom dijelu podforuma..

nitko nitko ne pita za SAR vrijednost, dakle zdravlje nije najbitnija stavka jer zrači ovo, zrači TV, zrači mikrovalna :)

Meni je to jedna od najbitnijih stavki, a Kinezi zrače i 2.00W/kg naspram npr Galaxya S3 koji ima 0.21 W/kg (glava)

14 godina
Ziga kaže...
shegyman kaže...

mene malo zabrinjava sta rijetko koji kineski mob ima istaknutu SAR vrijednost...čak san tražija FCC ID al ga nigdi nema na mobu...ni ispod baterije...

jer mi nije svejedno koliko zrači...

Pogledaj statistiku potrage za idealnim kinezom na ovom dijelu podforuma..

nitko nitko ne pita za SAR vrijednost, dakle zdravlje nije najbitnija stavka jer zrači ovo, zrači TV, zrači mikrovalna :)

Meni je to jedna od najbitnijih stavki, a Kinezi zrače i 2.00W/kg naspram npr Galaxya S3 koji ima 0.21 W/kg (glava)

Ma nemoj kako da ne,evo ti samo primjer iOceana koji na službenim stranicama ima cijelu studiju o SAR zračenju njihovih uređaja.

http://www.4shared.com/office/vXR59JDh/X7_SAR_Test_Report.html

U testiranjima je SAR iOceana bio od 0.005 do 0.382 w/kg

robimarko@gmail.com
17 godina
Imas na telekinezi zracenja. Ne zrace nisfa vise od "brand" mobitela. Neki cak i manje.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
robimarko kaže...

Ma nemoj kako da ne,evo ti samo primjer iOceana koji na službenim stranicama ima cijelu studiju o SAR zračenju njihovih uređaja.

http://www.4shared.com/office/vXR59JDh/X7_SAR_Test_Report.html

U testiranjima je SAR iOceana bio od 0.005 do 0.382 w/kg

Dobar primjer i hvale vrijedne vrijednosti da jeftin kinez zrači manje od Hitech LGa/Samsunga.

Da si rekao ZTE, Huawei..shvatio bih..

Što je s ostalih milijun raznoraznih kineskih mobitela? {#}

Nema nikakve SAR vrijednosti ni na kutiji ni u kutiji prosječnog "zihngyao" mobitela...

i opet da ponovim..nitko ovdje ne pita za SAR vrijednost kad kupuje novog Kineza. Bitno je samo da za što manje novca se dobije što više.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 20:45 (Ziga).
13 godina
Ziga kaže...

Dobar primjer i hvale vrijedne vrijednosti da jeftin kinez zrači manje od Hitech LGa/Samsunga.

Da si rekao ZTE, Huawei..shvatio bih..

Što je s ostalih milijun raznoraznih kineskih mobitela? {#}

Nema nikakve SAR vrijednosti ni na kutiji ni u kutiji prosječnog "zihngyao" mobitela...

i opet da ponovim..nitko ovdje ne pita za SAR vrijednost kad kupuje novog Kineza. Bitno je samo da za što manje novca se dobije što više.

Zna se od kojeg proizvođaca mozes ocekivati sta.. Klonovi i ostale ultra jeftine drlje sigurno imaju katastrofalne rezultate testiranja ako ih uopce i odrade, dok velike kompanije sigurno vode brigu o tome.. 

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
Kaj ti mislis da zhungbung kinezi koji zrace ko chernobilska nuklearka dolaze u EU bez da to itko ne zna? Da zrace vise od dozvoljenog nebi nikad presli granicu. Nisu ni kineski proizvodjaci glupani, ne? Koriste istu tebnologiju ko i "hajteh" samsung/lg. Osim ak ti znas nekaj kaj mi ne znamo...
17 godina
majdo kaže...

Zna se od kojeg proizvođaca mozes ocekivati sta.. Klonovi i ostale ultra jeftine drlje sigurno imaju katastrofalne rezultate testiranja ako ih uopce i odrade, dok velike kompanije sigurno vode brigu o tome.. 

Da se isti prodaju normalno u EU državama moralo bi proći testiranje i svaki mobitel mora imati SAR EU (glava) i (tijelo) bez toga nema prodaje.

Baš me zanima što bi ovdje izmjerili....

da nebi bilo kao ono lažiranje EuroNCAP sudara

17 godina
ukay1000 kaže...
Kaj ti mislis da zhungbung kinezi koji zrace ko chernobilska nuklearka dolaze u EU bez da to itko ne zna? Da zrace vise od dozvoljenog nebi nikad presli granicu. Nisu ni kineski proizvodjaci glupani, ne? Koriste istu tebnologiju ko i "hajteh" samsung/lg. Osim ak ti znas nekaj kaj mi ne znamo...

Dolaze kupcima drito doma kakve to ima veze s EUom?

Navedi mi jednu trgovinu u HR koja prodaje baš "kineske" mobitele a da nije webshop a da ima sve sukladne norme za prodaju istog.

Ni jedan takav mobitel ne dolazi legalnim putem. Jer moraš uređaj poslati u CEI IETA na testiranje. Kad dobiješ uvjerenje izvoliš ga prodavati zar ne?

Ili ti znaš nekaj kaj ja ne znam pa me prosvijetli kolega

17 godina
Hangar18. Sretan?
11 godina
neaktivan

Chipoteka prodaje THL i DooGee, MagazinRs prodaje Jiayu

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 21:09 (krojex).

1 0 hvala 0
13 godina
Ziga kaže...

Da se isti prodaju normalno u EU državama moralo bi proći testiranje i svaki mobitel mora imati SAR EU (glava) i (tijelo) bez toga nema prodaje.

Baš me zanima što bi ovdje izmjerili....

da nebi bilo kao ono lažiranje EuroNCAP sudara

Po UK i Njemackoj recimo Xiaomi, ZTE, Lenovo, iOcean, Oppo i ostale "velikane" kineskih telefona mozes kupiti i u trgovinama regularnim putem, plus sto u Njemackoj cak i webshopovi koji uvoze mobitele moraju imati sve potrebne dozvole i da navedeni mob koji planiraju preporadavati je sukladno svim zakonima i direktivama po svim segmentima..  Jedan od takvih slucajeva je webshop androidfiguren.de koji ima svu potrebnu papirologiju za uvoz određenih uređaja i jedna Bugarska recimo kod uvoza kineza svoje građane trazi sve certifikate, itd, a onda Bugari kopiraju papire od androidfigurena i prosljeđuju svojoj carinskoj upravi da mogu uvesti navedeni mob, jer je kompaktan sa svim regulativama, sto kod nas naravno nije slucaj, kod nas u Hrv je situacija samo daj nek se uvozi, sto jace, vece to bolje, je*o zracenje i sve ostalo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 21:08 (majdo).
16 godina
neaktivan

nemogu se odlucit izmedu coolpad f1 ili thl t11 sta mi vise priporucujete

1 coolpad f1
7 thl t11
lp uroš

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kekec01 kaže...

Pitanje:

Kada se rootani uređaj vrati na tvorničke postavke, da li se nakon toga mora ponovno rootati ili root ostaje??

Hvala!

17 godina

Nakon 2 mjeseca strasnih muka :D od odabira narucen Xiaomi Hongmi 1s sa to2c

Jel zna netko je znaci sta to sto sam ga narucio bez orginalnog pakiranja, dobro lose? Da mjenjam ako nesto moze biti

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 8:54 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice