"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.517.789
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
protjeran
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
dado314 kaže...

Umi X1 Pro, kupljen prvenstveno zbog potrebe za mobitelom koji prima 2 kartice. htio sam da mob ima min. 1 GB RAM-a, ne preveliki ekran... Stari mobitel mi je bio Samsung galaxy S2 pa ću ga uglavnom uspoređivati s njim.

kratki review:

- s kamerom nisam baš zadovoljan, pogotovo slikanje u tamnijim/zatvorenim prostorima (mada mi to nije toliko važno).

- ekran mi je bolji kod UMI, nego od SGS2, što se tiče preglednosti (IPS). 

- baterija, hmm, nisam ga još dovoljno koristio da mogu reći precizno koliko može izdržati, ali čini mi se da je OK. Navikao sam puniti SGS2 svaki dan.

- wi-fi, djeluje ok, mada mi je u wc-u malo teže hvatao signal. ;-)

- kada sam pustio video na youtube krenio sam malo čačkati po task baru i malo je bio usporen. tu sam bio malo razočaran.

sve u svemu zadovoljan sam s mobitelom, s obzirom na cijenu (cca 120 USD; sad je na popustu na to2c.com)

Za koliko ti je dosao,i jeli ti radio tracking number

17 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Za Zopo 780:

- pojačati vibru ikako?

- u 100% slučajeva ako sam na 3G vezi i tipkam u google talk..nakon što sam u aplikaciji i stisnem power tipku, prilikom ponovnog ulaska u google play offline sam i svaki put se sam prijavulje, zašto?

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

Za Zopo 780:

- pojačati vibru ikako?

- u 100% slučajeva ako sam na 3G vezi i tipkam u google talk..nakon što sam u aplikaciji i stisnem power tipku, prilikom ponovnog ulaska u google play offline sam i svaki put se sam prijavulje, zašto?

Vibru ne možeš pojačati. 

Stavi na mob najnoviji softwer, evo sada sam probao i sve mi normalno radi. Tako da je to softwerski problem

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan

razmislja ko o redmi noteu? vidim da je stigla 3g varijanta i cijena oko 1700 kn 2 GB RAM

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-basic-wcdma-3g-mobile-phone.html

0 0 hvala 0
17 godina
Patrick_cro kaže...
Ziga kaže...

Za Zopo 780:

- pojačati vibru ikako?

Vibru ne možeš pojačati. 

Stavi na mob najnoviji softwer, evo sada sam probao i sve mi normalno radi. Tako da je to softwerski problem

Stavio sam najnoviji software, isti problem.

Viber, Whats App, Gtalk poruke mi uopće ne dolaze ako mi je aktivna 3G konekcija a ekran isključen???

16 godina
DommY kaže...
Najbolji kinez do 100eura?

+1

Kad bi bilo nešto kao UMI X1 Pro da podržava 3G 900/2100 MHz i da ima malo bolju kamericu od navedenog. Al kamera je valjda kompromis koji se mora uzeti u obzir kad je takva cijena u pitanju

16 godina
Boixus Nois PS kaže...
dado314 kaže...

Umi X1 Pro, kupljen prvenstveno zbog potrebe za mobitelom koji prima 2 kartice. htio sam da mob ima min. 1 GB RAM-a, ne preveliki ekran... Stari mobitel mi je bio Samsung galaxy S2 pa ću ga uglavnom uspoređivati s njim.

kratki review:

- s kamerom nisam baš zadovoljan, pogotovo slikanje u tamnijim/zatvorenim prostorima (mada mi to nije toliko važno).

- ekran mi je bolji kod UMI, nego od SGS2, što se tiče preglednosti (IPS). 

- baterija, hmm, nisam ga još dovoljno koristio da mogu reći precizno koliko može izdržati, ali čini mi se da je OK. Navikao sam puniti SGS2 svaki dan.

- wi-fi, djeluje ok, mada mi je u wc-u malo teže hvatao signal. ;-)

- kada sam pustio video na youtube krenio sam malo čačkati po task baru i malo je bio usporen. tu sam bio malo razočaran.

sve u svemu zadovoljan sam s mobitelom, s obzirom na cijenu (cca 120 USD; sad je na popustu na to2c.com)

Za koliko ti je dosao,i jeli ti radio tracking number

malo je zapelo bilo, ali drugo slanje je bilo dosta brzo.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/192996.aspx?page=131&jumpto=4213699&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/192996.aspx?page=134&jumpto=4223851&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/192996.aspx?page=135&jumpto=4224903&sort=asc&view=flat

13 godina
neaktivan

Jel ko koristi thl t11 i koji flip case imate , onaj original sto dodje il moze se koristit neki brand :) Npr Jiake jk12 odgovara s5 perfekt pa sam mislio da li ko zna pase li od kojeg branda thl t11 :)

Poz

R.J

0 0 hvala 0
16 godina
ako netko misli uzimati Umi X1 Pro preko To2c neka obrati pažnju na verziju i odabrati Multi-Language ("Multi-Language (Notice: after install this ROM,the Camera will be 8.0MP,not 5.0MP")
i najbolje odabrati sa opciju "TF card solution" jer za 4 dolara više dobijete i memorijsku karticu od 8GB (ili veću, al se te još dodatno plaćaju). ja sam platio još 3 dolara za root.

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...
Patrick_cro kaže...
Ziga kaže...

Za Zopo 780:

- pojačati vibru ikako?

Vibru ne možeš pojačati. 

Stavio sam najnoviji software, isti problem.

Viber, Whats App, Gtalk poruke mi uopće ne dolaze ako mi je aktivna 3G konekcija a ekran isključen???

Koji software si stavio? Jel na mojem radi bez problema. Na zadnjem update ti je inače došao wireless update novog softwera tako da pogledaj jel si napravio update. Treba ti biti 20140414-152444. To ti pise u Postavke pa o telefonu pa broj međuverzije

11 godina
neaktivan

izvinjavam se ak sam fulao temu naime imam jedan problem kupio sam doogee dg-130 moon i piše da ima a-gps,ali u postavkama nigdje nać gps i upogonit ga!! pisao sam chipoteci jer oni su uvoznici ali nikakvog odgovora a dobit ih na tel je umjetnost. ima ko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Na to2c sam nasao velik broj mobitela pod kojim pise da rade na WCDMA900/2100MHz,a kada provjerim na drugim stranicama pise da rade pod WCDMA:WCDMA850/2100MHz ili 2100.Koji k....?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
cickova kaže...

razmislja ko o redmi noteu? vidim da je stigla 3g varijanta i cijena oko 1700 kn 2 GB RAM

218$ * 1220kn a ne 1700kn ;)

17 godina
Pogledaj što piše na službenim stranicama proizvođača.
17 godina
krojex kaže...
cickova kaže...

218$ * 1220kn a ne 1700kn ;)

Uračunaj pdv 25 % i 30kn carinskih troškova pa onda ponovno izračunaj 

17 godina

Ja sam danas vratio Zopo nakon 5 dana, nažalost stvara mi zdravstvene tegobe u obliku bolova na implantu dok telefoniram.

Čini se da nisu "kinezi" za mene s ozbirom da oni po tom pitanju uopće ne vode brigu.

Oni koji lupaju palac dolje, čini se da pojedinci uopće nisu upućeni u problematiku oko kohlearnog implanta i probleme koji se mogu javiti vezano uz SAR zračenje i smetnje prilikom promjene jakosti signala na uređaju.

Također isti nemaju pojma o problemu eholokacije i mikrofonije koja se javlja zbog nje u pojedinim kvartovima Zagreba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 9:07 (Ziga).

6 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sto mislite o ZTE-u? Čini mi se da su oni ipak nekakva klasa iznad ovih turbo jeftinih zopo cubot i ostalih xyz marka?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

naručio mobitel..na carini mi je u zg, sad su mi poslali poštu, moram je dignuti u ponedjeljak, pretpostavljam da će tražit da im pošaljem račun. Pa sad me zanima koji račun da im pošaljem, pravi na 250 $ ili krivi na 30 $ (koji su mi sa to2c poslali u excelu kao što sam ih tražio)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
gardelac kaže...

naručio mobitel..na carini mi je u zg, sad su mi poslali poštu, moram je dignuti u ponedjeljak, pretpostavljam da će tražit da im pošaljem račun. Pa sad me zanima koji račun da im pošaljem, pravi na 250 $ ili krivi na 30 $ (koji su mi sa to2c poslali u excelu kao što sam ih tražio)?

pošalji pravi račun.

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
17 godina

NIsu ni ljudi u pošti carinjenja glupi, otvore ti paket, vide da je unutra mobitel a ti im pošalješ da je riječ o "Mp4 30$" ili mobitelu od 30$. U najboljem slučaju će te tražiti da im opet dostaviš papire a u najgorem će ti poštom doći kazna.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Sto mislite o ZTE-u? Čini mi se da su oni ipak nekakva klasa iznad ovih turbo jeftinih zopo cubot i ostalih xyz marka?

Uređaje ne bi trebalo gledati po cijeni (mjerilo za bit frajer u društvu), već po kvaliteti i pouzdanosti (stvari koje su bitne tebi kao korisniku telefona).

Da pomiješam kruške i jabuke, ja vozim korejske i japanske aute već godinama (prije samo švabe) i osim redovitih servisa ne radim ništa jer nema potrebe a imaju/imali su nemali broj km.

Ljudi oko mene voze novije VW, Audi, Mercedes i često imaju neplanirane kvarove i troškove. Da li je on veća faca kad se pojavi u društvu?? Vjerojatno je. Ali konačno zadovoljstvo je moje

jer se ja još uvijek vozim bez problema sa autom koji ima blizu 300tkm a njegov niti 100tkm i već ga je kroz popravke koštao kao dva moja.

17 godina
neaktivan
gardelac kaže...

l..na carini mi je u zg, sad su mi poslali poštu, moram je dignuti u ponedjeljak, pretpostavljam da će tražit da im pošaljem račun.... pravi  ili krivi na 30 $ ?

Ako traže račun tada će (ako već nije) pošiljka biti otvorena (doslovno sve iz pošiljke staviti na stol), dostava računa tipa "časna mi pionirska" ne prolazi jer znaju tražiti i dokaz o vrsti i iznosu plaćanja za tu robu.. a nakon što steknu dojam da stranka "brlja" slijedi procjena i naplata bez obzira na vašu dobru volju  da promjenite iskaz. Procjena zna biti "odokativna" ali i točna skoro u lipu jer ipak je ovo vrijeme interneta... Prihod od carinjenja je većinski EU ali PDV je čisto za RH a oni rade u RH i nije kao prije 1.7.2013-te...Problem bi mogla biti osnovica u smislu da  tih 200$ vrijednosti robe plus poštarina je na "rubu" 150 € kada ide i carina i PDV...

17 godina
Na elektronicke proizvode nema carine.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Putem DHL-a hoce 300% uzeti ti i PDV.. Tako da ako zelis pokusati izbjeci, zaboravi DHL..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
16 godina

šta mislite o ovoj ponudi (dolazi iz kine pa se nadam da spada u ovu temu{#})

meni je ov jakoooooooooooooooooooo sumnjivo jer piše da je novi

http://www.ebay.com/itm/New-SONY-ERICSSON-3G-C905-8MPix-Wi-Fi-GPS-Mobile-Cell-Phone-Unlocked-BLACK-Gift-/161266862683?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item258c410a5b

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 14:59 (filip1).

0 0 hvala 0
17 godina

Mobitel star 6 god sa zastarjelim softwerom i mogučnostima. Jedino mu je kamera odlična

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni i nije baš potreban pametnjak sa svim điđama a bitna mi je kamera i da ima tipke

ali mi je čudno da je novi ili može biti da je neka kineska kopija

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ja sam danas vratio Zopo nakon 5 dana, nažalost stvara mi zdravstvene tegobe u obliku bolova na implantu dok telefoniram.

Čini se da nisu "kinezi" za mene s ozbirom da oni po tom pitanju uopće ne vode brigu.

Oni koji lupaju palac dolje, čini se da pojedinci uopće nisu upućeni u problematiku oko kohlearnog implanta i probleme koji se mogu javiti vezano uz SAR zračenje i smetnje prilikom promjene jakosti signala na uređaju.

Također isti nemaju pojma o problemu eholokacije i mikrofonije koja se javlja zbog nje u pojedinim kvartovima Zagreba.

mene malo zabrinjava sta rijetko koji kineski mob ima istaknutu SAR vrijednost...čak san tražija FCC ID al ga nigdi nema na mobu...ni ispod baterije...

jer mi nije svejedno koliko zrači...

13 godina

Nemogu nac ovakvu temu o tabletima pa da pitam ovdje treba mi neki tablet za igru sa ono ekranon ne manjih od 8 incha full hd reza pomogucnosti

Gledao sam LG G Pad i gledao sam na banggood Galaz A1 i Pipo Talk T9

Dajte savjet

Novac nije problem

EDIT: Gledao sam i Xperia Z2 tablet svida mi se dizajn jedino je on skuplji od svih njih

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 17:15 (Kelam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice